Sigara icip tup bebegi tutan var mi

benim sorun tüpler. ben dış gebelik geçirdim ve o tüp kapandı. obür tüp de kapalı buldular. o yüzden bana sadece tüp bebek kaldı o da olmadı. ben Medicanada yaptım. Beylikdüzünde
2.ye ne zaman baslayacaksin? Medicanayi biliyorum sorun sadece tupte ise neden tutmaz ki sebep neymis neden tutmadi diyolar peki

2.ye ne zaman baslayacaksin? Medicanayi biliyorum sorun sadece tupte ise neden tutmaz ki sebep neymis neden tutmadi diyolar peki

2 deneme Şubat sonunda yada Martta başlıcam İnşallah. Şu an belli değil. Daha tahlilleri yazdı bana doktor. Sonuçlarına göre görecez. Yani şu an sebebi bulmak çok zor çünkü herşey gayet güzeldi hem ben hazırdım hem embriyolar da iyiydiler. Senden 60% başarılı olacaktıgını bekledik dedi doktor. Kısmet ((((((

Bende ilk asilama oldugumda hersey cok guzeldi prof.dr du cok umitliydi o bile beklemiyordu tutmamasini ama nasip iste bu sefer yuxun guler ins. Baska biryerde yaptirmayi dusundun mu tup bebegi? Memorial, bahceci vs

Bu kadar çok istediğiniz evlatlar için sigara bırakmak bence hiç de zor olmamalı..... insan çok istediği birşey için türlü fedakarlık yapıyor bir anne adayının da kavuşmak istediği evladı için bunu birakabilecek kadar güçlü olduğuna eminim...
Sen de o çok güçlü bayanlardan birisin, başarabilirsin

Canimm seni merak ettim sirf senin icin girdim suan kacinci gundesin

Canimm seni merak ettim sirf senin icin girdim suan kacinci gundesin
Ay çok sağol tatlm ya bugün 9. Günüm. Dün kan testinde çıktı bişiler bugünde idrar da çok silik gördüm. Yarın tekrar kan vericem canm değerim artmış mı diye. Ama gerçekten unutmadığın için teşekkür ederim. Sen ne yaptın sigara işini

Ohh çok şükür banada haber ver:) sen nerde yaptırdın canım tüp bebeği? Senin sigaraya basladım onu içiyorum tadsız tuzsuz haha:)

Ohh çok şükür banada haber ver:) sen nerde yaptırdın canım tüp bebeği? Senin sigaraya basladım onu içiyorum tadsız tuzsuz haha:)
Ahaha aynen insanı sigaradan soğutuyo o sigara :) ben istanbul tüp bebek de yaptrdm cnm aret kamar doktorum. Bakalım değer katlansın sağlıklı başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…