Sigara icip tup bebegi tutan var mi

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Merhaba sigara kullaniyorum birakmaya azaltmaya calisiyorum ama boyle yaptikca daha cok stres olup daha fazla icmeye basladim. Sigara kullanip tup bebegi tutan var mi.( hamile kalirsam zaten asla icmem) cok streslj bir donem malum.. ozellikle memorial da yaptirip tutan vsr mi

Canım simdi iç desem olmaz tutmaz falan sebep olmak istemem ben icmistim çok stresliydim tuttu çok şükür ikizlerim var ama içme tabi garanti olsun

Inan cok istiyorum birakmak cebime zarar vucuduma zarar evladima zarar ama oyle strese girdim ki birakamiyorum rabbim evlatlarini bagislasin tesekkur ederim cvp verdigin icin

Merhaba, tabiiki içmemen en doğrusu. Ama madem içiyorsun, kendine bırakacağım diye bir stres yapma. Kendine bir limit koy, bir veya iki tane ara sıra iç. Çünkü bırakacağım diye kendini strese sokarsan oda kötü. Olay tamamen beyinde bitiyor. Kendini şartlarsan zaten bırakamazsın. Hamile kalmadan evvel ben de normal bir şekilde içiyordum. Tedaviye başladıktan sonra, bıraktım. Eşim sigara kullanıyor. O içerken tek tük 10'a eşlik ettim

Inan cok istiyorum birakmak cebime zarar vucuduma zarar evladima zarar ama oyle strese girdim ki birakamiyorum rabbim evlatlarini bagislasin tesekkur ederim cvp verdigin icin
Amin canım Allah razi olsun cumlemizin evladını inşallah. İnşallah birakirsin Rabbimin yardımıyla inşallah güzel güzel ikizler ucuzler alırsın kucağına hayirlisiyla Allah yardımcın olsun

Hamile kaldığımda zaten canım kendi kendine istemedi.

Adetimi bekliyorum onbes gune adet gorcem tedaviye basliycam azaltsam onada sukur insallah tutarbebisim

Amin canım Allah razi olsun cumlemizin evladını inşallah. İnşallah birakirsin Rabbimin yardımıyla inşallah güzel güzel ikizler ucuzler alırsın kucağına hayirlisiyla Allah yardımcın olsun
Allah razi olsun, amin, hayirlisi insallah

Adetimi bekliyorum onbes gune adet gorcem tedaviye basliycam azaltsam onada sukur insallah tutarbebisim
canım hem azalt hemde nikotini 0.1 mg olandan iç en kötü. bende tedaviye başlamadan içiyordum deli gibi. sonra nikotini tarı 0.1 mg yani en düşük olanı içtim 1 hafta ve bıraktım çünkü vücudum nikotinsizliğe alıştı o 1 haftada çok etkilenmedim bu yüzden tavsiye ederim :)

Cok mantiklii :) tedaviden ne kadar once yaptin bunu

Cok mantiklii :) tedaviden ne kadar once yaptin bunu
dediğim gibi canım 1 hafta falan içtim. west one kullandım ben ucuzdu diğerlerine göre. onun öncesinde winston kullanıyordum düşün yani :)

dediğim gibi canım 1 hafta falan içtim. west one kullandım ben ucuzdu diğerlerine göre. onun öncesinde winston kullanıyordum düşün yani :)
Ah winston slim o beni birkmadan ben onu birakicam yarin ondan aliyim :)

Ah winston slim o beni birkmadan ben onu birakicam yarin ondan aliyim :)
sen tekele nikotini 0.1 mg olan sigaraları sor o sana sıralar zaten. parlamentinde winstonunda bazı markalrında var. ben fiyatı uygun diye west one almıştım. zamla ne kadar oldular bilmiyorum tabi. fedakarlık yapmadan olmuyormuş maalesef ki. ben asla bırakamam diyordum. sonra böyle çözüm buldum. iyiki de bırakmışım. emin ol aklına bile gelmiyor canım.

Ohh insallah bana nasil destek oldun anlatamam... sorun neydi peki

Benim de bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum. Transferi beklerken ve transferden sonra içmiyordun ama negatif sonucu alıp o kadar strese girdim ki anlatamam. 2 katta daha fazla içmeyi başladım. Bugün doktorla konuştum bana bırak dedi. Belki de negatif sonucumun sebepi o. Çünkü genel durum idealdi. Hem de sigara yumurtalığın kapasitesini azaltır. Yani başka çözüm yok. Kendimi suçlamamak için bırakmak zorundayım. Her gün kendime yarın diyorum. Şimdi bakalım bu poşeti bitirip nasıl olacak. Kendime bir daha almayacam da içmeyecem diye söz verdim.

sorun neydi peki ve nrrde yaptirdiniz rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…