Sigara Kullananlar ve Tüp Bebek

kızlaar ben hala arasıra içiyorum, biliyorum çok zor bir tedavi, doktor da kesinlikle yasak dedi ama stresten günde 3-5 içiyorum, haftaya yumurta toplama olacak.. bana kızdığınızı biliyorum ama içenler nasıl bıraktınız?
shoksheker sen hamile kaldığını öğrenmeden mi bıraktın? transferden önce mi?
var mı sigarayı bırakamayan benim gibi?

bende sadece trasverden sonra içmedim sonuç negatif çıkınca yine içtim.

canım transferden sonra yine tek tük içtim bırakmak gerçekten kolay değil ama şimdi içmiyorum arada eşimin sigarasından 1-2 nefes çekiyorum

canım transferden sonra yine tek tük içtim bırakmak gerçekten kolay değil ama şimdi içmiyorum arada eşimin sigarasından 1-2 nefes çekiyorum

sıgarayı sadece bizlerin bırakması yetmez eşinde içiyorsa onunda bırakması gerek ikinizde bırakacaksınız canım. eşimde bende içiyorduk ama bıraktık ve tedaviye öyle başladık şükür Rabbim yüzümüzü güldürdü. eşim müjdeli haberi alınca yeniden başladı :)) ben bebek oldugu için başlamadım tabii. 3 aydır tek bi nefes bile içmedim. ama inanın şimdi iğrenç kokuyor bana sıgara.eşim yanımda içmiyor balkonda içip salona geliyor yanıma geldiğinde leeşşş gibi kokuyor ( bi zamanlar bende içiyordum sıgara içmeyen insanların yanına gidince bende böyle kokuyormuşum demekki diyorum. dr.lar tüp bebek tadavisine başlamadan en az 3 ay önce sıgaranın bırakılması gerek diyor unutmayın.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar,
bende 13 şubatta tedavime başladım ve o günden sonra hiç içmedim sigara. canım istemiyor değil ama kendimi tutuyorum.sigara gerçekten çok etkiliyor tedaviyi. sigara içmediğim günden beri sürekli abur cubur yemeye başladım sakız çiğniyorum felan... bu gidişler 100 kg olucam :)

3 senedir kullannıyordum sigara gecen sene bi ark tanışmıştım hastanede bana dediki sigara içerek ilk denememi yaptırdım 7 yumurtam toplandı tutmadı 2.denemeden önce bırakmış be 25 tane yumurtası çıkmıştı şimdi 2 aylık oğluşu kollarında bende denemyi mayısta yaptırıcam mustafa bey bana sigarayı bıraktırdı

emsal çok haklısın canım gülencim senide tebrik ederim hayatım bende hiç ağzıma sürmedim demeyi yeğlerdim ama gerçekten kolay değilmiş

Arkadaşlar ben 16-17 yıl içtim.
Günde 15 tane içiyordum.
Tedaviye başlayınca transfere kadar günde 3-5 içtim.
Transferin olduğu günden bu yana ağzıma bile sürmedim.
Zaten kendimi hep hazırlamıştım içmeyeceğim transferden sonra diye.
Eşim de azalttı. Balkonda içiyor. Ama gerçekten çok fena kokuyor.
Gece yatarken gündüz giydiklerini odanın dışında bıraktırıyorum, düşünün o kadar fena kokuyor.
Bu sayede belki o da bırakır :) Bebişler gelince zor.
İnşallah içen arkadaşlar siz de kolayca bırakırsınız.
Şunu anladım ki iş karar vermekle bitiyor gerçekten de.

kızlar bende en az 15 yıldır sigara kullanıyordum (günde 1 paket ) tedaviye başladığımdan beri günde 1 tane kahveyle içiyorum iğneleri olmaya başladıktan sonra bazen onuda içmiyorum.canım istemiyor değil ama aklıma ne kadar çok bebek sahibi olmak istediğimi aklıma getirip kendimi tutuyorum.

bende günde 2 tane içiyorum yaçok korkuyorum ama ya

hoho nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?

Canım, hamilelik iyi gidiyor şükür. cuma günü keseleri ve kalp atışını göreceğiz kısmetse.
bu aralar pek giremiyorum nete.
ancak vakit bulunca da yazılanları okuyabiliyorum.
ama hep aklımdasınız, hep dua ediyorum herkes için.

benim de cumartesi yumurta toplama var, transfere kadar ankarada kalacağım sanırım, transferden sonra da 3 gün kalıp dönmeyi düşünüyoruz, yolculuk buarada pek iyi olmaz sanırım, o yüzden sanırım kalmak ve beklemek en iyi olacak..dualarınızı bekliyorum... sen de bebişlere iyi bak

kıslar ya benim tedavime 9 hafta var daha akşamları iki sigara çokmu bu kadar çokmu zararı var ya bende herhangi bi sorun yok ilk denemede 24 yumoş çıkmıştı dolu , şimdi korkuyorum napım ya

Canım dualarım seninle. Herşey yolunda gidecek hiç merak etme sen. :)
Senin de hamiş haberlerini alacağız hayırlısıyla.
Mümkün olduğunca transferden sonra yolculuk yapmamaya çalış bence.

kızlar ben de içtim azda olsa tedavim boyunca.eski düzende yarım paket bitiriyordum.yumurtalarım toplanana kadar en fazla 4 adet içtiğimi biliyorum oda 20 günlük tedavide 2-3 kere diğer günler 1 veya 2 tane içtim.onunda pek zararının olacağını düşünmüyorumki.mutlaka etkiliyordur ama yumoşların büyümesini.sonra transferden sonra içmicem dedim.transferde iptal olunca devam ediyorum sigaraya şimdi günde 5 tane içiyorum.nisanda transferim olucak nasip se doktora gitmeye başladığımda bırakıcam ben sigara içen ikinci sınıf vatandaştan daha önce anne olmak istiyorummmmmmm........hepiniz gibi

merhaba arkadaslar benimde bu cuma yada cumartesi yumurtalarım toplanacak ama hala sigara iciyorum ignelere basladıgım gun yarım pakete indirmiştim ama yine kacırdım ipin ucunu simdi okuduklarımdan sonra kesinlikle bırakmalıyım diyorum ama nedense 1 saat sonra unutum bir taneden bişey olmaz diye içiyorum acilen bırakmak lazım korkuyorum tutmazsa diye

kızlar benimde salı günü yumurtalar toplacak , ben ilaçlara başlar başlamaz bırakıcam diye yemin ettim günaha girdim senağlama ve yine devam ettim içmeye tabi daha az içtim yumurtalarım kalitesiz çıkarsa artık kendimi nasıl affederim bilemiyorum,nasıl bir illetmiş bu

kızlar inanın o kadar zor değil en azından canınız çok çektiğinde yakıp 1-2 nefes çekip atın görürsünüz çok faydası olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…