- Konu Sahibi shoksheker
-
Dün yumurtalarım toplandı arkadaşlar bize verilen belgede alkol ve sigara içilmemesi önerilir diye bir ibare var. Çok şükür alkol zaten kullanmıyorum ama sigara içmemek için kendimi zor tutuyorum sizler bu süreçte neler yaptınız sigara içme isteğinizi nasıl yendiniz? Paylaşırsanız sevinirim...
Dün yumurtalarım toplandı arkadaşlar bize verilen belgede alkol ve sigara içilmemesi önerilir diye bir ibare var. Çok şükür alkol zaten kullanmıyorum ama sigara içmemek için kendimi zor tutuyorum sizler bu süreçte neler yaptınız sigara içme isteğinizi nasıl yendiniz? Paylaşırsanız sevinirim...
dün yumurtalarım toplandı arkadaşlar bize verilen belgede alkol ve sigara içilmemesi önerilir diye bir ibare var. çok şükür alkol zaten kullanmıyorum ama sigara içmemek için kendimi zor tutuyorum sizler bu süreçte neler yaptınız sigara içme isteğinizi nasıl yendiniz? Paylaşırsanız sevinirim...
canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah Rabbim gönlüne göre versin ve emeklerini boşa çıkartmasın inşallah. ben de mikroenjeksiyon yöntemi ile ilk denemede hamile kaldım 7 haflık olduk Rabbime şükür. canım ben 15-16 yıldır sıgara kullanıyorum daha önce 4 kez aşılama yaptırdık bu süre içinde hiç bi degişiklik olmadan sıgaramı içtim ama dr. sıgaranın bebek için çok büyük düşman oldugunu ve bırakmam gerektigini söylemişti ama ben bırakmamıştım tabii aşılamalar başarısızdı bu arada benim eşimde içiyor sıgara ama mikroenjeksiyon a başladıgımızda dr.um kesinlik bırakacaksınız dedi tedaviye başlamadan önce eşimde bende bıraktık içmedik öyle başladık tedaviye ama dr.um bırakın sıgara içmeyi sıgara içilen yerde bile durmak yasak dedi bende her yasağa uydum. bi bebğimin olması anne olmak benim için herşeyden daha önemliydi sıgarayı bir günde bıraktık ve Rabbime binlerce kere şükürler olsunki muradımızı verdi.bence sende içme canım geç kalmış sayılmazsın keşke dada önce önce bıraksaydın ama önemli degil.Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberler alırsın
çok teşekkür ederim arkadaşım evet inşallah geç kalmış sayılmam ya çok önemli çünkü
mrb.arkadaşlar bendede aynısorun var sigara malesef içiyorum 2003 den beri cuma günü yumurtalarım kısmetse toplancak bırakmam lazm dediğiniz gibi bebişi düşünüp içmemiz lazım..
tülaycım valla şuan diyorumki keşke iğnelere başlayınca bıraksaydım nolur bugünden itibaren ikimizde tamamen bırakalım sigara içersek tutmıycak diye düşünelim ve vazgeçelim bu illetten
amin canım amin inşallah rabbim yüzümüzü güldürür bu sefer
bu süreç gerçekten stresli bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
Doğru söylüyorsun canım bırakmamız lazım gerçekden tamam bugunden itibaren içmiyelim sonkez içip bırakalım canım beynımızde bıtırırsek içmicez diye basarılı oluruz sanırım.Senın transfer nezaman oluyo kısmetse kaç embriyo yerleştirilcek ve nerde yaptırıyosun canım Allah herkesin gönlüne göre versin..
Doğru söylüyorsun canım bırakmamız lazım gerçekden tamam bugunden itibaren içmiyelim sonkez içip bırakalım canım beynımızde bıtırırsek içmicez diye basarılı oluruz sanırım.Senın transfer nezaman oluyo kısmetse kaç embriyo yerleştirilcek ve nerde yaptırıyosun canım Allah herkesin gönlüne göre versin..
sağol canım Allah razı olsun amin inşallah.inşallah en kısa zamanda sizlerde yaşayın bu duyguyu. Rabbim yanınızda ve yardımcınız olsun stres yapmak yok rahat olun olacagına inanın önce ve bol bol dua edin aklınıza geldikçe selavat çekin. siz isteyin Yaradan verir merak etmeyin
allah razı olsun arkadaşım
evet canım haklısın
transfer 2-3 gün içinde olur heralde canım daha belli değil memorial da tedavi oluyorum 2 embriyo konulcak inşallah 15 yumurtam toplandı şuan 8 tanesi döllenmiş
Ben transferim gerçekleşene kadar günde bir paket içmeye devam ettim. Transferden sonra ise dayanamadım yine günde 2-3 tane kaçırıyordum. Sonra sonucu aldıktan sonra baktımki bebeğim artık benimle ve ona zarar vermeye hakkım yoktu. Paketi öylece kırıp attım. Son oldu. Zor oluyor ve oldu evet ama isteyince oluyormuş en azından bunu anladım. O masum meleklerimize zarar vermeye hakkımız yok.Bir seferde atın ancak o şekilde oluyor. Azaltıyım dediğinizde bir iki üç kaçıyor ipin ucu. Allah kolaylık versin şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?