- Konu Sahibi shoksheker
-
benim de cumartesi yumurta toplama var, transfere kadar ankarada kalacağım sanırım, transferden sonra da 3 gün kalıp dönmeyi düşünüyoruz, yolculuk buarada pek iyi olmaz sanırım, o yüzden sanırım kalmak ve beklemek en iyi olacak..dualarınızı bekliyorum... sen de bebişlere iyi bak
selam dervişcim sen ankarada nerde yaptırdın tüp bebeğini bende ankaraya geleceğim ankalife da yaptırcam tüp bebeği çok güzel biyer sen memnunmusun merkezinden ilaçların ne kadar tuttu kaç lira ödediniz merak ediyorum benim ilaçlarım tahmıinen 2600 lira dedi ama daha azda olur daha çokda dedi çok heyecanlıyım zormu tedavi ilk defa yaptırcamda nolur maruz gör beni merak ediyorum cevabını yazarsan sevinirim canım öpüyorum iyi şanslar sana dualarım seninle olacak
kızlar ben kesinlikle artık bırakmayı düşünüyorum yarın, çünkü bugün transferim yapılamadı ve doktor sigara kesinlikle yasak dedi, yumurtaları acayip etkilediğini söyledi, eşim de bırakacak, çünkü o da çok etkileniyormuş sigaradan, benim embriyo 3. kalite olduğu için transfer yarım kaldı, olamadı maalesef, çok çok çok üzgünüm ama yarından itibaren içmemeye kararlıyım, 3 ay sonra tekrar deneyeceğiz, o zamana kadar sigara içmeyeceğiiiiiiiiiim, siz de içmeyin, hiçbirimiz içmeyelim
slm canım sanırım izmir desin ve tedaviye başlayacaksın neden ankarada tedavi olmayı düşünüyorsun? izmir de çok iyi dr. ve merkezler var üstelik daha uygun bir rakama tedavini başarıyla sonuçlandırabilirsin. üstelik sadece ilaç parası için 2.600 çok yüksek bi mebla bence. sorununuz nedir ?
canım inan çok ama çok üzüldüm sen bize transferden sonraki bekleme döneminde inanılmaz moral ve destek oldun şimdi sıra sende arkadaşım topla kendini herşey güzel olacak inşallah
selam dervişcim sen ankarada nerde yaptırdın tüp bebeğini bende ankaraya geleceğim ankalife da yaptırcam tüp bebeği çok güzel biyer sen memnunmusun merkezinden ilaçların ne kadar tuttu kaç lira ödediniz merak ediyorum benim ilaçlarım tahmıinen 2600 lira dedi ama daha azda olur daha çokda dedi çok heyecanlıyım zormu tedavi ilk defa yaptırcamda nolur maruz gör beni merak ediyorum cevabını yazarsan sevinirim canım öpüyorum iyi şanslar sana dualarım seninle olacak
canım benim sorunum fsh çok yüksek menepozo girmek üzeremişim yaşım 40 şans oranı çok düşük ben ankarada ankalife tüp bebek merkezinde bedava tüp bebek kazandım sadece ilaç parası vercez canım bizim maddi güsümüz yok ilaç parasını zor denkleştirdik hastane parasını veremezdik yoksa bende çoktan tedaviye başlardık izmirde ama yok malesef sen yaptırdınmı tüp bebek ne kadar ilaç kullandın kaç para tuttu ilaçların ben bilmediğim için soruyorum canım şimdiden teşekkürler
son paketimi hala saklıyorum bir gün anne olurda bebeğim büyürse onun için yaptığım ilk ve en iyi şeyin bu olduğunu söylicem ve paketi göstericem ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?