- Konu Sahibi gelinciK8787
-
5,6 yıl öncesine kadar çok sosyal iletişimi kuvvetli arkadaş canlısı biriydim.. Zamanla can dostum dediğim insanların vefasızlıklarına tanık oldukça insanlara karşı kalbim soğudu... Şu an ki iş yerimde herkese karşı mesafeliyim.birileriyle tanışmaya, kaynaşmaya bile çekiniyorum,hep kendimi geri çekiyorum, çünkü insanların ikiyüzlülükleri yüzeysellikleri beni bu noktaya getirdi..Başka yönden ise dertleşebileceğim bazı şeylerimi paylaşabileceğim arkadaşlarım güvendiklerim olsun istiyorum, Sadece yakın akrabalarımla ya da eşimle oturup kalkmak istemiyormm. Ama yinede kimseye yanaşamıyorum, hep bir mesafe koyuyorum( Benim durumumda olan var mı?
Benim de can ı gönülden dostum diyebileceğim,her şeyimi paylaştığım biri yok hayatımda.
ama bu benim tercihim.
ha olsa iyi olur,dediğin gibi bazen insan ihtiyaç duyabiliyor dertleşme olsun,fikir alış verişi olsun.
Yalnızlıkla arkadaş olmayı kendi kendime yetebilmeyi öğrendm etrafımda çok arkadşm olmasına rağmen.. bnce en iyisi bu..
Ben özünde iletişim kurmayı, birileriyle sohbet etmeyi seven bir insanım, mevcut durumum beni sıkıyor o yüzden, ama ne yapacağımıda bilmiyorum, çünkü yeniden kırılmak istemiyorum
kaç yaşındasın bakem sen, ooofffffff oofffffff bir zamanlar ben de öyle derdim de o yüzden sordum pat diye kaç yaşındasıni yok valla hiç öyle değil bacım ne edersen et insan bi yerde tıkaıyor kendi kendine yetmiyor.
20 şimdilik sorun yok ilerde ne olur bilemem. :) çok arkdşm var yinede kim olursa olsun kendi içimde yalnızm
içindeki yalnızlık..
geçer kalmaz öyle, hiç tahmin etmediğin bi anda bi bakarsın ki sen birine acayip bağlanmış dertlerinden haberdar olmuş.
adı? bilmem artık belki sevgili olur belki en yakın dostun belki moda tabirle panpan ama olur birileri. sen farketmeden. en daraldığın anda giriverir hayatına ama sonra farkedersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?