• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara ve agiz kokusu

haklısınız da içmeyince bu yüzeysel çözümler de sorunu çözmüyor

zira ağzı kokmuyor ama bir nefes alıyor ve hali ile onu geri veriyor; işte koku orda başlıyor eşimle 15 yıldır birlikteyim; aynı dertten muzdaribim

Zor bir şey tabi siz de haklısınız. Umarım bırakır eşiniz..

Canim sabah gidiyor aksam geliyor. Ben nasil biraktiracam. Evde de yemekten sonra caydan sonra bide yatarken iciyo. Ozel durum isterse dislerini fircalayip yataga giriyor yoksa yok yani. Arkami donup yatiyorum. Gece arada kalkip kendine donuyorum dondugume pisman oluyorum...

Canım sigara öyle bıraktırılacak bişey değil. Çay içmeyi, yemek yemeyi, türk kahvesini içmeyi birine bıraktırabilirsen bunu da belki bıraktırabilirsin. Yani başkası için bırakılması çok çok zor bişey. Sen içmek istemesen de nikotini almadığında başın ağrır, dikkatini toplayamazsın.. İçmeyen bilmez bunu. Ama uyuyacağında dişlerini fırçalamazsa, diş suyu bilmem ne kullanmazsa olmaz. Hanımı içmiyorsa bunlara dikkat etmesi lazım.[/QUOTE]

Ben kendisine diyorum ki bu sigara icenlerin cigerlerini cok merak ediyorum diye. Ama hic umrunda degil. Ben saglikliyim diyor. Yani birakmak istemiyor belli ki. Yaslaninca cok pisman olacakta is isten gecmis olacak.

Back
X