- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Selam kizlar babam 56 yasinda 176 boyunda 68 kilo . Eskiden 80 kiloydu ama artik benden bile zayif . Beli incecik bacak damarlari cok sis sanki patlayacak gibi . Cok zayif gerçekten öyle gorunuyor sanki 50 gibi . Kiyafetlerinin içinde kayboluyor . Gunde 2 paket uzun samsun sigarayi iciyor . Ben evliyim artik ayni evde degilim babamla ama biliyorum durumunu . Annmde anlatiyor . Daha demin konustuk annemle . 2 gundur takip ediyorum hic birsey yemiyor diyo . Babam tatliyi ve sütü cok sever simdiye kadar saglik acisindan sut ve yogurt sayesnde dengelendgini dsunuyorum ama artik o da yetmiyor . Korkuyoruz ailecek . Dedem ölmeden önce ayni babam gibiydi hic birsey yemiyordu cok sigara iciyordu . Ve cok zayiflamisti . Babamda oyle Cok zayifladi hicbirsey yemiyor . Su bile icmez gun içinde . Oglen yemegi yemez . Aksam annem yemek koyar 5 yasnda ki cocugun yedigi kadar yer gerisini bosaltir tabagin . Ne olacak böyle bilmiyoruz . Annem artik yalniz kalacagim diyor . O kendine ediyor Ben ne yapacagim diyor . Sigarayi birakmayi asla dsunmuyor babam doktorada gtmeyi kabul etmiyor . 16 17 yasindan beri sigara iciyormus . Ne olacak bilmiyoruz . Cagin hastaligi akciger kanseri birsuru yakinimizi kaybettik bu pislik hastalik yuzunden . Allah korusun . . Sigara ne illet birsey insan hem kendini öldūruyor hem para veriyor Bunun icin . Ne aptallik demek geliyor icimden . Bunun sonu ölūm .
Allah'm dusunmek istemiyorum babam i cok seviyorum onsuz kalmak istemiyorum . Ölūm elbet gelecek ama insanin bunu kendi elleriyle yapmasi cok aci .
Allah'm dusunmek istemiyorum babam i cok seviyorum onsuz kalmak istemiyorum . Ölūm elbet gelecek ama insanin bunu kendi elleriyle yapmasi cok aci .