- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Şeker testi yaptırdınız mı sigaradan değilde şeker den ağız kuruluğu çok oluyor3 senedir sigara kullanıyorum malesef dicem cunku memnum degilim bu durumdan başlamak çok kotu birşey..
Ve en çok onem verdigim şey sigara ve koku...
Kullandigim ilk gunden beri naneli şeker ve sakız kullanmak zorunda kalıyorum.
Çunku çok aşırı derecede agızda kuruluk yapıyor.
Gün boyunca içsemde içmesemde kuruluk oluyor bu da acaba agzimda koku varmı sorusuna itiyor beni..
Yavaş yavaş birakmak istiyorum eşimde kullaniyor ama iradem kuvvetlidir.
Şimdi kullanmadıgım zamanlarda da o kuruluk geçmiyor. Yogurt maydonoz nane falan diyorlar ama hemen geri kuruyor agzım. Ve sanki hiç tükürük salgilamiyormuşm gibi geliyor.
Bol su da içiyorum ama birturlu bu durumu geçiremedim.
Hem sigara birakmamda hemde bu kurulugu nasıl halledebilirim yardimci olursaniz çok sevinirim.
Ayrica bircok kiş sigara kullanirken tukuruk salgisinin azalmadigini soyluyor ama bende hep kokuyormuş gibi oluyor sakiz cignemeden insanlarla konusamiyorum...
Yardimci olursaniz sevinirim.
Not : herhangi bir curugum yok.
Hergun dislerimi fircalarim hatta fircaladiktan sonra dahaaa fa cok oluyor..
Herkese hamile kalinca birakicam diyordum 2 sene oldu hamile kalamadim bu gidisle 5 ide tamamlicam en iyisi biran once birakmakkk yoksa hamilelige kadar muptelasi olacammm :)
Canım bahsettiğin çok ciddi kuruluk ve sigara içerken yada bıraktığında bu kadar kuru olması başka şeylerden kaynaklanabileceğini düşündürdü bana. Ağız kuruluğu Yüksek kan şekerinden bile kaynaklanabiliyor. Bence doktora danış. Ağız kokusu için eczanelerde gargara satılıyor..Şekersiz sakizlar hicbir ise yaramiyor
Şekerli sakizlar sadece işimi goruyo ve ictigim suyu kimse içmiyor eminim
Ah o maltepe benimde küçüklüğüm öyle geçti maalesefHamilelikten önce bırakmalısınız çünkü hamileyken hiç bırakılmıyor. Nadiren sigaradan tiksinti duyanlar olabiliyor ama dediğim gibi çok nadir. Sonra yine başlıyorlar ama.
Benim annem öyleydi, hamile kalır kalmaz sigaradan tiksinir, bırakırdı. Ama doğumdan sonra en geç iki ay içinde yine başlardı. Sigara içmeyen bir insan olarak şahsen küçüklüğüm maltepe sigarasının dumanının altında geçti.
Ah o maltepe benimde küçüklüğüm öyle geçti maalesefadı üstünde mallık
Belkide bu yüzden bende tiksinti vardır hiç sigara denemedim bile abilerimde içmezdi bi tanesi askerin son ayında başlamış maalesef bi o içiyor ailede artıkBizim klasiğimizdi zaten. Her sabah bakkala yollanırdık "iki ekmek bi maltepe".
3 senedir sigara kullanıyorum malesef dicem cunku memnum degilim bu durumdan başlamak çok kotu birşey..
Ve en çok onem verdigim şey sigara ve koku...
Kullandigim ilk gunden beri naneli şeker ve sakız kullanmak zorunda kalıyorum.
Çunku çok aşırı derecede agızda kuruluk yapıyor.
Gün boyunca içsemde içmesemde kuruluk oluyor bu da acaba agzimda koku varmı sorusuna itiyor beni..
Yavaş yavaş birakmak istiyorum eşimde kullaniyor ama iradem kuvvetlidir.
Şimdi kullanmadıgım zamanlarda da o kuruluk geçmiyor. Yogurt maydonoz nane falan diyorlar ama hemen geri kuruyor agzım. Ve sanki hiç tükürük salgilamiyormuşm gibi geliyor.
Bol su da içiyorum ama birturlu bu durumu geçiremedim.
Hem sigara birakmamda hemde bu kurulugu nasıl halledebilirim yardimci olursaniz çok sevinirim.
Ayrica bircok kiş sigara kullanirken tukuruk salgisinin azalmadigini soyluyor ama bende hep kokuyormuş gibi oluyor sakiz cignemeden insanlarla konusamiyorum...
Yardimci olursaniz sevinirim.
Not : herhangi bir curugum yok.
Hergun dislerimi fircalarim hatta fircaladiktan sonra dahaaa fa cok oluyor..
Belkide bu yüzden bende tiksinti vardır hiç sigara denemedim bile abilerimde içmezdi bi tanesi askerin son ayında başlamış maalesef bi o içiyor ailede artıkannem babam fosur fosur içerdi tabi bizde ne pis şey herşeyi anlıyorumda çocuklarının yanında içenleri anlamıyorum öyle öpmeleri falan
Hala içiyor muBen de sigaradan tiksindigim icin hic baslamadim bile. Ama iki kardesim 13 yaslarindan beri iciyorlar. Kiziyor onlara bir de. Ben de konusmaya hakkin yok once sen birak sonra akil ver diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?