Sigara ve can sıkıcı durumlar :(

Annem 3 defa kalp krizi gecirdi, tansiyonu var, damar tikanikligi var, bobrek yetmezligi var, kansizligi var. Defalarca ayni dizinden ameliyat oldu ve yaralari iyilesemiyor. Doktor sigarayi "kesinlikle" birakacaksin dedi. Ama kimin umurunda...

Annem 3 defa kalp krizi gecirdi, tansiyonu var, damar tikanikligi var, bobrek yetmezligi var, kansizligi var. Defalarca ayni dizinden ameliyat oldu ve yaralari iyilesemiyor. Doktor sigarayi "kesinlikle" birakacaksin dedi. Ama kimin umurunda...
Vahh vahhh para vererek kendini hasta etmek bu olsa gerek

Sürekli limonlu su iciyorum ya kaynamiş suda ya da ictigim su da.

Arkadaşlar bu konuyu açtım sabahtan beri 5 sigara içmişmdir sadece. Ve cok ilginc birsey oldu. Eşim işteyken mesaj atti ben sigarayi birakmaya karar verdim diye şok oldum cnku bende gece aldim bu karari ve ona soylememisstim...

Devlet hastanelerinde bir hap veriyorlarmiş ucretsiz normal fiyati 250 liraymis sanirim. 20 gun kullaniyormuşşun beyin nikotini ondan aliyormuş sanirim 30 kisi grup halinde icmeye baslamişlar 29u 15inci gunde birakmiş.
Varmi bunun dogrulugu eşim soyledi gidelim beraber diye

Tiroit var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…