Canım kesinlikle çok zorluğunu yaşıyorsun. Tenefüste koşa koşa sigara içmeye apar topar derse girerken kokuyu gidermeye çalışıyorsun .Çocuk yanına yanaştımı aklından geçen ilk şey bu oluyor. bugun 4. günüm bu yazı yazarken hissettiğim şeyleri hissetmiyorum. Mutlaka sıkıntı yaşıyorum ama allen car yöntemiyle sigarayı bırakma videosunu youtubeden izlemeni öneririm. Sigarayı bırakmak için en temel şeyi anlatıyor. Sigaranın sana yarattığı ilizyon ile yüzleşmeni sağlıyor. Mutlaka bir bak ona :)Öğretmenim bende geleceğin öğretmen adayı olarak bu illeti bırakmak istiyorum ama zaman ve sabır istiyor.Bu bağımlılık için doktora gittiniz mi
Ben sigarayla ilgili forumları yeni keşfettimAdmin Kazen' in bununla ilgili bir konusu olmuştu kızlar oraya bir bakın derim.... ve bir video paylaşımı yapmıştı link açılmıyor olabilir video adı " Bırakmak istiyorum " bu videoyla baya kişi bıraktı .
Bakacağım öğretmenim :) bari bir faydası olsa şu zıkkımın bir faydası da yok ki :)Canım kesinlikle çok zorluğunu yaşıyorsun. Tenefüste koşa koşa sigara içmeye apar topar derse girerken kokuyu gidermeye çalışıyorsun .Çocuk yanına yanaştımı aklından geçen ilk şey bu oluyor. bugun 4. günüm bu yazı yazarken hissettiğim şeyleri hissetmiyorum. Mutlaka sıkıntı yaşıyorum ama allen car yöntemiyle sigarayı bırakma videosunu youtubeden izlemeni öneririm. Sigarayı bırakmak için en temel şeyi anlatıyor. Sigaranın sana yarattığı ilizyon ile yüzleşmeni sağlıyor. Mutlaka bir bak ona :)
yokk kesinlikle ekside yaşatıyor içtiğin anda normal insanlr gibi hissetiriyor şaka gibi yani gercekten. ama faydası olmadıgını kabullenmişsen abuk bırakırsın sen . Bence en zoru kendini rahatlattığına ve iyi geldiğine inanmak :)Bakacağım öğretmenim :) bari bir faydası olsa şu zıkkımın bir faydası da yok ki :)
Bıraktım :) şuan aklıma gelme aralığı çok düştü. En sık aklıma gelen zamanlar kahvaltı sonrası ve canım kahve istediğini zaman . ama bu durumdan kaçmak istemiyorum. Kahvaltımı eskiden cok hızlı ederdim hemen içmek için şimdi kahvaltıdan keyif almaya çalışıyorum. İlk günler kahve yapmaya elim gitmiyordu şimdi duble yapıyorum kaçarak bırakmak yerine ençok aradığım zamanları yüzleşerek geçiriyorum. Korktugum gibi gecmıyor :)Merhaba konu sahibi bırakabildiniz mi yoksa devam mı?
Çok sevindim tebrik ederim darısı başımaBıraktım :) şuan aklıma gelme aralığı çok düştü. En sık aklıma gelen zamanlar kahvaltı sonrası ve canım kahve istediğini zaman . ama bu durumdan kaçmak istemiyorum. Kahvaltımı eskiden cok hızlı ederdim hemen içmek için şimdi kahvaltıdan keyif almaya çalışıyorum. İlk günler kahve yapmaya elim gitmiyordu şimdi duble yapıyorum kaçarak bırakmak yerine ençok aradığım zamanları yüzleşerek geçiriyorum. Korktugum gibi gecmıyor :)
Çok sevindim tebrik ederim darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?