Sigara

bendeuyeolcam

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
2.953
8.931
408
Merhaba,
1 sene oldu sigarayı bırakalı.
Canım aşırı derecede istemeye başladı.
Kendime bir sene hakim olmuşken hatta tamamen çıkardım aklımdan, oh ne rahatım kokusuz, dumansız, stressiz diye düşünürken şimdi her an ama her an aklımda.
Bir tane içtim hatta.
O kadar ki daha o bitmeden diğerini yakasım külünü bile yiyesim geliyor.

Kan değerlerime falan baktıracağım ama bir daha o illete bulaşmayı hiç istemiyorum.
Anlık mutluluk verdiğini sadece bir sonraki sigaraya kadar rahatlattığını biliyorum.
Ama canım istiyor ve sonra da kendime kızıyorum.
Bir kızım var ve gebeyim de.
Yani sadece kendimi zehirlemeyeceğim için nasıl annesin sen falan deyip içme isteğimi erteliyorum.
Sıkıntı da bu zaten.
Erteliyorum.
Hiç böyle hissetmemiştim.
O kadar stresli dönemlerden geçtim bir kere bile yakayım bir tane demedim.
Şimdi bu ne saçmalık?

Ne önerirsiniz?

S
Sigara danışma hattını arayın. Belki nikotin sakızı önerirler

1 tane bir tane derken geriye dönüyosun önlemini al bırakmak zor ama.baslamak çok Kolay

Sigara birakanlarda dönem dönem bu istek artıyormuş örneğin 3. ay , 6.ay , 1.yıl gibi sanirim bu tazr bir istek var vücudunuzda.Lütfen direnin ne güzel 1 yildır icmiyormuşsunuz.Bu geçici krizlerle mücadele ederseniz gene kazanan siz olacaksiniz inşallah

Akliniza geldiginde baska ugraslar bulun.Bende iki ay birakip geri basladim yazin cok pismanim simdi uc gun oldu geri biraktim.Peki bir yilda cildinizde bi degisim oldu mu?

S

Sigara danışma hattını arayın. Belki nikotin sakızı önerirler

Yerine bir şey koyarak değil de sen kimsin beeyav diyerek çıkarmak istiyorum hayatımdan.
Yine de danışacağım, akıl akıldan üstündür.

1 tane bir tane derken geriye dönüyosun önlemini al bırakmak zor ama.baslamak çok Kolay

Kesinlikle.
Başlamak kolay ve hatta zevkli.
Ne sıkıntılar yaşadım bırakırken.
Elim ayağım kalkmadı, biri ölmüş gibi.
Şimdi bütün emeklerimi çöpe atmamalıyım ama işte anlatamadım kendime.

Bu sefer ilk bırakışımdan daha zor durumda hissediyorum kendimi.
Zınk diye kestim ve bir iki kaçamak dışında ölsem de bir daha elimi bile sürmedim ama şimdi nikotin aş eriyorum sanki.
Direnmeliyim evet, birkaç gün geçirirsem rahatlayacağım, biliyorum.

Akliniza geldiginde baska ugraslar bulun.Bende iki ay birakip geri basladim yazin cok pismanim simdi uc gun oldu geri biraktim.Peki bir yilda cildinizde bi degisim oldu mu?

Cildim açıkçası hiçbir zaman çok sorunlu değildi ama dişlerim hep sarıydı, bir hafta da bile bembeyaz görünmüştü.
Ten rengim sarıydı, normal rengine döndü
Yine parmaklarım sararıyordu hakeza.
Iy tiksinmek için sebebim çok ama sanki sevgilime kavuşacak gibi hissetmem çok tuhaf.

Evet 1 sene boyunca içmemişken şimdi başlaman saçmalık. Sakın. Sigara bırakma hattını ara..

Ben ergenlik dönemim hariç hiç sigara içmedim, ama geçenlerde datça macunu ve çayı ile ilgili bir şey okudum. Bir araştırın isterseniz. Tabi bu yeni bırakmak isteyenler tarafından mı kullanılır yoksa sizin için de geçerli mi bilemem. Ayrıca ne kadar etkilidir bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…