özür dilerimKonuşma çizgisi olsa diyaloğu anlardik
umarım en yakın zamanda bu illetten kurtulursunOff off kanayan yaram....
Sigara hem maddi hem manevi zarar veriyor elbette.
Gerçekliği tartışılamaz bile.....
amin diyeyimKirgin ayrilmasaniz da bir sure sonra ölecek arkadas,o sekilde ayrilacaksiniz.
Sigaranin sonu ölüm. Keske oyle olmasa. Bunu bilerek iciyorlar ne diyebiliriz ki? Hayat standardi isterse %0 etkilensin. Öleceksiniz iste.
Ha simdi icmeyen ölmüyor mu diyenler gelir. Allah ölümün de hayirlisini versin ne diyelim.
biliyorum bildiğiniHer sigara bağımlısı, sigaranın ne mal olduğunu içten içe bilir.
Ancak görmek istemez. Görmek istemediğinin bile farkında değildir.
O yüzden bağımlılık zaten.
Ben 5 sene ile kurtulabildiğim için çok mutluyum.
öncesinde denecek çok şey vardaYakın zamanda nefes darlığı koah ttan kaybettik kayınbabamı.
Ölmeden önceki gece son sigara çekişine şahit oldum.
Yaktı sigarayı , nefes çekti ama öylece kaldı ,yani geri veremedi nefesini...
Okadar kötü olmuş ciğerleri.
65yaşında erkenden gitti.
Sebep:Sigara
darısı diğerlerinin başınaben 5 sene ictim deri degistiriyodum resmen ya
süt gibi tenim kapkara olmustu gozler halka gibi kapkara öksurmekler cabasi
hayatini ele gecerir sigara bagimliliktir.
cook sukur biraktim ve en az hasarla kurtulduguma sukrediom
bahsettiğim olayda telkin yoktuHerhangi bir şeye bağımlı olan insanı, telkin ile vazgeçiremezsiniz. O yüzden kendinizi boşuna yormayın, yok yere de ne kırın ne kırılın. Telkin halini abartır iseniz, bağımlı otomatik olarak savunmaya geçer. Zira "çok haklısın hemen şu an bırakıyorum" diyemeyeceği için sıkıcı telkinlerden kurtulmanın tek yolu savunmadır. Emin olun içen kişi de biliyor sigaranın zararını.
Evet zararlı tü kaka sigara. Ancak siz dediniz diye bırakmaz içen kişi. Her bağımlıkta olduğu gibi, kişinin kendisi gerçekten kurtulmak istemediği sürece bağımlılığı devam eder. Hatta bazen bırakmayı çok istese bile devam edebilir bağımlılık. Bundan mütevellit yormayın kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?