- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Bu kısmı da çözemedim işin aslı, sigarayı bırakmasını cilve yaparak mı sağlamayı düşünüyorsunuz, başarı oranı var yani sizceBırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok
Sigarayı benim için bırakmıştı enimle sevgili olabilmek icin birakmisti şimdi Evlenince tekrar başlaması beni sevmediği algısı yaratıyor bendeSize olan sevgisiyle sigara içiyor olması arasındaki bağlantıyı ya ben anlamadım ya siz tam anlatamamışsınız.
Bu kısmı da çözemedim işin aslı, sigarayı bırakmasını cilve yaparak mı sağlamayı düşünüyorsunuz, başarı oranı var yani sizce
Size önerim önce şu “yangın var” modundan bir an önce çıkın, eşinizin elinden paket kapmak yerine neden sigara içmesini istemediğinizi duygusal bir dille anlatın ona. Sonrası için de sigara bıraktırma polikliniği olur, nikotin bantları olur, sakız olur toplu saldırın, illa birinden sonuç alırsınız
Sigara bırakılmaz ara verilir.Sizin için bırakması kalıcı çözüm değildir.Bunu bir tiryaki olarak söylüyorum.Sadece kendi isteyenler kalıcı çözüme ulaşır.Sizi çok sevse de bu böyledir maalesef.Sigarayı benim için bırakmıştı enimle sevgili olabilmek icin birakmisti şimdi Evlenince tekrar başlaması beni sevmediği algısı yaratıyor bende
Üzerine gitmesem bi süre serbest bıraksam onu bırakır diye düşünüyorum ama halim yok onun sigara içtiğini bilmek tüm çakralarimi tıkıyor yim damarlarımı tıkıyor mantıklı düşünemiyorum bile
Benimle sevgili olabilmek icin bırakmıştı çünkü sigarayı evlenince başlaması beni sevmediğini düşündürdü bendeSigara ve sizi sevmesinin arasında nasıl bir bağ kurdunuz?
Sigara bir bağımlılıktır. Sigara bağımlısı bir insana yapacağınız her türlü baskı daha çok sigara içmekle sonuçlanacaktır.
Benimle sevgili olabilmek icin bırakmıştı çünkü sigarayı evlenince başlaması beni sevmediğini düşündürdü bende
Ekonomik durumumuz çok iyi değil çocuğa bez al dediğimde cebimde para yok diyorNeden bu kadar abarttığınızı gerçekten anlamadım. Sizi sevip sevmemesinin alakasını da çözemedim. Sigarayı atma çabanız saçma çünkü markete çıkıp yeni paket almak 10 dakika sürmez. Çocuğum yazmışsınız ama çocuk sadece sizin değil. Eşiniz ancak kendisi isterse bırakır. Bu şekilde üstüne gidip baskı yaparak sinirlendirip daha çok içmesine sebep olursunuz
Böyle olacağının farkındayım ama tiksiniyorjm sigaradan kıyafetlerinden kokusundan VS.Şu sigara konusunda bıdır bıdır eden insanları zerre sevmiyorum. Sakın kendine falan dokundurtma iğren. İkinci konunda kocam bana dokunmuyor cinsellik sıfır diye açarsın rahatlarsın.
Aynen bu durumdayim iste ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorumSigarayi hic sevmem kokusu da ayri tiksindiricidir. Ancak boyle davranarak sigarayı bırakmasını saglayamazsiniz. Yaninizda icmez baska yerde icer. Altinda yatan mutsuzlugunun nedenini cozerseniz birakmasina bir derece yardim edebilir.
Ne söylemem gerektiğini bilsem bir de keskeSiz sigara icmeyen biriyle evlenmissiniz.
Bu halin devamliligini talep etmeniz cok dogal.
Ciddi bir konuşma yapmanız gerekir.
Ekonomik durumumuz çok iyi değil çocuğa bez al dediğimde cebimde para yok diyor
Çocuğumun hicbir ihtiyacını karşılamayıp sigara alıyor belki pahalı gelir de bırakır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?