Sigara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sigarayi birakmak kisinun kafasinda bitmesi gerek siz ne derseniz bis gelecek zaten bunu mantiken düsünen bi insan hetgün 15 tl kenara atsa ayda market alisverisi paradi yazik günah sizede hak veriyorum ama üzerine cok gitmeyun giderseniz daha cok inadina yapar enisteme doktir sigara birakma ilaci vermis ve kullandi birakti o da cok icerdi birakilsa birakiliyor aslinda ama iste gel gelelimki anlatnak zor

Sigaraya benim kadar karşı olan birini görmemiştim kül tabağını yıkarken bile igreniyordum başımdan 2 yıl önce bir dış gebelik amaliyatı geçti bilmiyorum o zamanki psikolojiden mıdır nedir bende sigaraya başladım hiç bir zaman büyük konuşmamak lazım kimisi keyfi içicidir kimisi sıkıntıdan insanları biraz rahat bırakmak lazım sigara içmesi sizi sevmiyo anlamına gelmez kendime dokundurtmuyorum ne demek ya sepici bi hastalık gibi kendinden uzaklaştırırsın eşini bacım

Siz ne yaptiniz ilk basladigini öğrendiğinizde ne hissettiniz?

Sigarayı tam bırakamamış belliki, bağımlılarda arada geri dönüşler oluyor. Ama yine bi gaza gelip bırakabiliyorlar ve en sonunda tamamen soğuyorlar. Siz böyle yaparak daha fazla iç bırakma sakın diyorsunuz ona şuan.

Ben sigara içiyorum eşim de öyle, sigara bırakma kararı aldım ve ona sende bırakmayı denesene vs hiç birşey demedim. Tabi onunda bırakmasını istiyorum ama tek kelime laf etmedim. Hatta kendisi bak benimkine karışma sen napıyorsun yap demişti:). Artık ne olduysa kendisi araştırmış bi ilaçtan bahsediyor, onunla bırakcam falan dedi. Ona sadece sigarayla alakalı dediğim tek şey bi başladı mı 3 tane ard arda yakıyordu. Onu yapma diyordum o kadar. Bakın bu bi örnek mesela, bir şey demeden onu ikna ettim. Ama devamlı sizin yaptıgınızı yapsam soğuk dursam başına kaksam dokunma desem bırakma düşüncesini aklına dahi getirmeyecek. Bence biraz salın adamı

Banyo yaptiktan sonra dokundurtuyorum
Ama dokunurken bile tıksiniyorum içtiğini bilmek beni uzaklaştırıyor ister istemez soğutuyor

Bunu yapmayı istiyorum ama kendi yapım buna müsait değil hep aklımda o var o içiyor ama ben kendime sıkıntı yapıyorum
Evden çıkmadan kırdım sigaralarını beni masrafa sokma diyor ama çocuğumun bir ihtiyacı olduğunda almıyor
Su an dışarda hiç yanıma uğramadan arayıp sormadan ordan da ise gider hiç arayasın gelmiyor aşkım diyesim gelmiyor
Ne yapacagimi bilmiyorum

Poff birileri de demiş ki sigara bırakılmaz ara verilir. Eroin sanki mübarek. Bırakmak isteyen gayet güzel bırakır. İçen insanları bırak diye darlamak akıl kârı değildir hiçbir zaman da olmayacaktır. Eyyorlamam bu kadardır.

Annem hiç sigara içmemi istemiyor bazen tatışıyoruz o zaman bende annemi sevmiyorum saçma bi düşünce bence anlamaya çalışın yardımcı olun eşinizi ters davranıp inatlaşmayın

Siz ne yaptiniz ilk basladigini öğrendiğinizde ne hissettiniz?
Çok üzüldüm, kırıldım, sinirlendim. Hem başlamış, hem de benden gizli saklı içiyormuş yani. Kandırılmış hissettim. Ben evlenme teklifine cevap verirken bile bir daha başlamayacağına söz verdirerek kabul etmiştim. Nefret ederim sigaradan. Sonradan çok denemeleri oldu bırakmak için ama hep tekrar başladı. Bağımlılık böyle demek ki, yaşamadığım için onu anlayamıyorum da.

Sigara ile sevgi ölculmez orda yaniliyorsun Esinle oturup guzelce konusmayi denedinmi egerki oda tekrardan birakmayi dusunuyorsa sigara birakma hattini arayip yardim alabilirsiniz

Benim bir akrabam da esine "sigara icilen eve bebek getirmem" baskisi yapti,adamin biraktigina emin olana kadar belki bes sene hamile kalmadi. Sonuc? Cocuk simdi liseye gececek adam bu surecte yeniden sigaraya basladi.
Yani kusmelerle tehditlerle bu meret birakilamiyor.
Ama sizi cok iyi anliyorum.
Ben asla sigara icen biriyle evlenmek istemem. Annem babam sigara icer- ne zaman hastalansalar "bunlar daha iyi gunleriniz" derim,ilgilenmem bile.
Kaldi ki sizin çocuğunuzun rizkindan kisip iciyormus. Bez istediğinizde almadığında ne yapmanizi düşünüyor? Perdeyi kesip bebege bez mi yapacakmissiniz?
Sizin hataniz şu konuda var mi? Evet.
"Hem de annesinin yaninda bana bagirdi" demissiniz ama adamin annesinin yaninda elindeki pakete sarilmissiniz. Yani siz de onu kucuk dusurmussunuz. Her istediğini diyen istemediğini isitirmis derler ya,sizinki de o hesap. Herseyin yeri ve zamani var...

Paketi çöpe atmak gibi dahiyane bir fikre ancak şapka çıkarılır. 8 yasındaki duman avcısı minik melike misiniz siz adam ne diyecek karişkom paketimi attı içmeyeyim mi? gidip alamıyo mu başka paket. Sizinki parayı çöpe atmak başka bi şey değil. Şımarık çocuk gibi davranmak onu sadece sinirlendirir. Bi insana zorla sigara bıraktıramazsınız. İkna edebilirsiniz ancak onu. Ona da halim yok diyosunuz.

Sigara içen insanları rahat bırakın artık. Yeter yav devlet bile karışıyor saçma sapan paketler,zamlar vs. Kokusunda da bir şey yok yani ben 5 yıldır kullanıyorum ondan öncesinde de içen pek çok arkadaşım vardı bazen hissetmezdim bile bana doğru çok geliyorsa uyarırdım onun dışında ne gibi bir sorunu olabilir anlamıyorum. Tat kaçırıcı hareketler

Ben nefret ederim sigaradan evin icin de o kokulu kıyafetlerine bile tahammülüm olmuyor hele ki bana dokunmak istediğinde içimden defalarca diyorum dokunma diye

Önce çocuğunun ve benim ihtiyaçlarımizi karşılaşın o zaman ondan sonra ne alıyorsa alsin

Sigaradan ve kokusundan iğrenirim. Ama hayat onun hayatı. Rahatsız oluyorsanız sizin yaninizda içmemesini ve temizlenmeden size dokunmaması konusunda kesin cizgiler cizin. Bu kadar abartmayın

Bence sigara içen insanlar artık içermeyenleri rahat bıraksın, yolda yürürken, kafenin açık alanında otururken ben pis sigara dumanı solumak zorunda değilim kii, sigara içenler sadece kendisine içmiyor etrafındaki herkesi rahatsız ediyor ve bu son derece saygısızlık...

Kokusunda bir şey yok diyorsunuz birde ya gerçekci olun lutfen sigara içilen bir ortamda oldugumda saç tellerime kadar sigara kokusu işliyor ve duş almadan rahat edemiyorum, umarım siizn gibi düşünen insanlar azalarak biter...

Kafelerin açık alanları sigara içenler için zaten? Memnun değilseniz kapalı alanlara oturun mesela. Ayrıca kahve de koku yayan bir şey o zaman insanlar kahve içmesin mi? Yolda yürürken içenlere ben de karşıyım bu arada ama kafede falan içilir yani iki keyfimiz var ona da karışmayın

Bagımlılık baska bir konudur ama ilaç almasını isteyebilirsin ama yine başlar sigara kötü bir bagımlılık

Açık alanlar sadece sigara içenler için değil bu nasıl mantık ya hava almak istediğimde dışarıda otururum ama sigara içenler havayı bize zehir eder o ayrı aynen bu mantıkta devam edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…