Sigara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce çocuğunun ve benim ihtiyaçlarımizi karşılaşın o zaman ondan sonra ne alıyorsa alsin

Tamam işte öyle söyleyin adama. Beni sevmiyo demek ki diyodunuz simdi o saçma diye tepki gelince çocuğumun rızkını yiyor oldu. Kesinlikle haklısınız cocuğunuzun rızkını yememeli sigarayla. Ama siz surat asıp paket yırtınca çözülmeyecek onu demeye çalısıyoruz konusun maddi kaygıları da söyleyin kendisi ikna olsun.

Sigara ile sevgi ölculmez orda yaniliyorsun Esinle oturup guzelce konusmayi denedinmi egerki oda tekrardan birakmayi dusunuyorsa sigara birakma hattini arayip yardim alabilirsiniz
Bir süre sonra bırakacakmış 2 3 ay gibi annesine söylerken duydum
Daha çok alışmaz mi bu surede

Bir süre sonra bırakacakmış 2 3 ay gibi annesine söylerken duydum
Daha çok alışmaz mi bu surede

içip bırakmıs biri olarak söylüyorum kesinlikle alışır. Ben tiksindim mesela artık ağzıma sürmem. Öyle 2-3 ay içeyim diyen adam bırakmamıstır bırakmak istemiyodur. Kendin istemeden imkansız bu iş

Ne yasayıp da tiksindiniz belki aynı şekilde eşini de tiksindirebilirim

Niye bu kadar dusmansiniz sigaraya bunun askla ilgisi yok onermiyorum ama bir sigara keyfim var ben kimse icin birakamam cocugum haric tup bebek ve hamilelik doneminde birakmistim :)

Ne yasayıp da tiksindiniz belki aynı şekilde eşini de tiksindirebilirim

Ben titiz temiz biriyimdir gerçi herkes kendine göre öyledir. İçerken de tiksinirdim sigaradan zaten. Her sigarada saçlarımı toplardım sonra da ağzımı çalkalardım mümkünse hatta diş fırçalardım. Arkadaşlarım içmezlerdi bu dikkatime rağmen bana sürekli ay sigara kokmussun ay içeri oturalım sen çık iç ay pis şeyleri içiyosun derlerdi tiksinerek bakarlardı Ben de kendimi çok rahatsız hissettim azaltarak bırakayım dedim ama tam bırakamadım sadece çok azalttım. erkek arkadasımla tanıstıgımda o da içmiyordu tiksinirim deyince kötü hissettim hiç içmedim o günden beri. Hala da bi yerde üstüme sinse içmedin de mi git duş al iğrenç kokuyo der haklı bulurum kırılmam hiç içmemiş insan tiksinir. Hiç içmemeye başladım zaten tanıstıgımızdan beri kokusundan falan içerken bile çok tiksinirdim en kokusuzunu içmeme rağmen. İçmedikçe içmedikçe daha da tiksindim hakikaten yanımdan biri geçse midem bulanıyor. Aslında biraz toplum baskısıyla bıraktım sayılır ama kendim istedim. İstemesem evde yalnızken vs balkonda içerdim sonuçta.

Niye bu kadar dusmansiniz sigaraya bunun askla ilgisi yok onermiyorum ama bir sigara keyfim var ben kimse icin birakamam cocugum haric tup bebek ve hamilelik doneminde birakmistim :)

Sigara içen biri olarak balkonda dahi içseniz her sigaradan sonra şayet duş almıyorsanız ve tamamen kıyafetlerinizi değiştirmiyorsanız çocugunuzu pasif içici yaptıgınızı ve ennnn büyük zararı verdiginizi biliyorsunuz değil mi? Bu bilimsel bir gerçek abartmıyorum araştırabilirsiniz. Sigara keyfinizden çocugunuz için vazgeçebilirsiniz bence ya da dedigim şartları sağlamanızı öneririm.

Sigara hiç içmeyen birisi olarak söylüyorum tıksiniyorum sigaradan çok kötü geliyor kokusu

Çünkü benim için bıraktığını söylemişti ama öyle olmadığını anladım bu da kalbime bi ateş gibi düştü

Uyuşturucu, kumar veya alkol bağımlılığı deseydiniz size boşanın derdim. Fakat sigara için bunu yapmayın. Sigara kesinlikle sağlığa zararlıdır. Konuşarak evin içerisinde içmemesini ve üst baş konusunda uyarabilirsiniz. Fakat bırakması kendisine kalmış. Sizs olan sevgisi ile bir alakası yok. İçme yerleri konusunda mutabakat kurun fakat üstüne gitmeyin. Uzaklaştırırsınız net!!

sizi sevmemesi ile alaka kurulacak bir konu değil sigara. sigara yı bırakanların çoğu çok özler sigarayı.

Biz tanıştığımızda sigara içiyordum hem de deli gibi.
Evlendik. Eşim sigara içmiyor.
Ben defalarca bıraktım dedim ertesi gün içtim.
1 kere bana kötü davranmadı.
Kendimi suçlu hissettirmedi.
Yorum yapmadı.
Zaten kendimle savaşıyorum bırakmak için bir de o üstüme gelse kötü olurdu.
15 senenin alışkanlığından bahsediyorum
Sonra kendiliğimden bıraktım
Şu an içmiyorum.

Sevgi ve sigara arasinda nasil bir bag var? Anlayan biri bana anlatsin. Ya sigara ya ben diye birsey de olmaz. Adam sigara icmeyi seviyor. Bunun seni sevmemesiyle alakasi yok. Sigara ancak kendi iategiyle birakilacak birsey, senin zorunla birakilmaz. Zorlarsaniz sadece kendinizden sogutursunuz. Esinizi oldugu gibi kabul etmelisiniz. Şartli şurtlu evlilik olmaz.

Bi derdi vardir belki. Paketi atmayin sinirlendirir durduk yere baslamaz heralde. Erkekler sorunlarini kolay kolay anlatmazlar. Konusun alttan alin acele etmeyin. Kocasi sigara icen kac milyon kadin var

sigara ve siz kendinizi sigarayla bir mi tutuyorsunuz
kusura bakmayın ama biraz saçmalamışsınız
eşinizin sigara içmesini istemiyor olabilirsiniz ama bırakması için baskı yapamazsınız böyle bir hakkınız yok
ayrıca siz bırak diye baskı yaparsanız adamın daha çok içesi gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…