- 1 Nisan 2014
- 1.486
- 6.480
- 158
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Önce çocuğunun ve benim ihtiyaçlarımizi karşılaşın o zaman ondan sonra ne alıyorsa alsin
Bir süre sonra bırakacakmış 2 3 ay gibi annesine söylerken duydumSigara ile sevgi ölculmez orda yaniliyorsun Esinle oturup guzelce konusmayi denedinmi egerki oda tekrardan birakmayi dusunuyorsa sigara birakma hattini arayip yardim alabilirsiniz
Bir süre sonra bırakacakmış 2 3 ay gibi annesine söylerken duydum
Daha çok alışmaz mi bu surede
Ne yasayıp da tiksindiniz belki aynı şekilde eşini de tiksindirebilirimiçip bırakmıs biri olarak söylüyorum kesinlikle alışır. Ben tiksindim mesela artık ağzıma sürmem. Öyle 2-3 ay içeyim diyen adam bırakmamıstır bırakmak istemiyodur. Kendin istemeden imkansız bu iş
Ne yasayıp da tiksindiniz belki aynı şekilde eşini de tiksindirebilirim
Niye bu kadar dusmansiniz sigarayabunun askla ilgisi yok onermiyorum ama bir sigara keyfim var ben kimse icin birakamam cocugum haric tup bebek ve hamilelik doneminde birakmistim :)
Sigara hiç içmeyen birisi olarak söylüyorum tıksiniyorum sigaradan çok kötü geliyor kokusuSigara içen biri olarak balkonda dahi içseniz her sigaradan sonra şayet duş almıyorsanız ve tamamen kıyafetlerinizi değiştirmiyorsanız çocugunuzu pasif içici yaptıgınızı ve ennnn büyük zararı verdiginizi biliyorsunuz değil mi? Bu bilimsel bir gerçek abartmıyorum araştırabilirsiniz. Sigara keyfinizden çocugunuz için vazgeçebilirsiniz bence ya da dedigim şartları sağlamanızı öneririm.
Neymiş o haklı sebepler size goreAdamın sigaraya başlama konusunda haklı sebepleri var bence.Her durumda böyle uçlarda mi olursunuz ?
Çünkü benim için bıraktığını söylemişti ama öyle olmadığını anladım bu da kalbime bi ateş gibi düştüNiye bu kadar dusmansiniz sigarayabunun askla ilgisi yok onermiyorum ama bir sigara keyfim var ben kimse icin birakamam cocugum haric tup bebek ve hamilelik doneminde birakmistim :)
Baştan böyle anlatsaydınız keşke işin rengi şimdi değişir.Ekonomik durumumuz çok iyi değil çocuğa bez al dediğimde cebimde para yok diyor
Çocuğumun hicbir ihtiyacını karşılamayıp sigara alıyor belki pahalı gelir de bırakır diyorum
Neymiş o haklı sebepler size gore
sigara ve siz kendinizi sigarayla bir mi tutuyorsunuzEşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?