- 19 Nisan 2010
- 2.219
- 4.684
- 333
- Konu Sahibi Gizemli1007
-
Bu konuya aciklik getirirdim ama sigarayi savunmak gibi bir derdim yok herkesin kotu aliskanliklara bakisi farklidir tabiki cocugumun icmesini istemrm ama kiyafetten pasif icici biyolojik olarak imkansiz ...Sigara içen biri olarak balkonda dahi içseniz her sigaradan sonra şayet duş almıyorsanız ve tamamen kıyafetlerinizi değiştirmiyorsanız çocugunuzu pasif içici yaptıgınızı ve ennnn büyük zararı verdiginizi biliyorsunuz değil mi? Bu bilimsel bir gerçek abartmıyorum araştırabilirsiniz. Sigara keyfinizden çocugunuz için vazgeçebilirsiniz bence ya da dedigim şartları sağlamanızı öneririm.
Bu konuya aciklik getirirdim ama sigarayi savunmak gibi bir derdim yok herkesin kotu aliskanliklara bakisi farklidir tabiki cocugumun icmesini istemrm ama kiyafetten pasif icici biyolojik olarak imkansiz ...
Bu konuya aciklik getirirdim ama sigarayi savunmak gibi bir derdim yok herkesin kotu aliskanliklara bakisi farklidir tabiki cocugumun icmesini istemrm ama kiyafetten pasif icici biyolojik olarak imkansiz ...
Çok özür dilerim hanımefendi göğüs hastalıkları profesörü yanlış biliyormuş hemen kendisine iletiyorum durumu.
Profosor yanlis bilmez cunku sigarayi ovecek hali yok neyse zaten bende cocugumu herkesten fazla dusunurum bunun icin ispat yada tartismaya girmiycem herkesin hakli sebbi vvardirİlettim “basbelasiyim hanım daha iyi bilir hemen dünya sağlık örgütüne iletiyorum literatürü değiştirelim” dedi size minnetlerini iletti
Profosor yanlis bilmez cunku sigarayi ovecek hali yok neyse zaten bende cocugumu herkesten fazla dusunurum bunun icin ispat yada tartismaya girmiycem herkesin hakli sebbi vvardir
%70Eşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum
Cocugumu zehirlemek mi ? Emin olun siz benim dusuncelerimin milyonda 1 ini dusunemezsiniz su birilerini yargilamak icin yasayanlardan olup insanlarin psikolojisini bozmayinHanımefendi cidden sizin cocugunuzu sizden çok düşünmek zorunda değilim. Ben size bilimsel gerçeği söyledim normalde “aa öyle mi tüh bağımlıyım da dikkat edicem ama” falan dersiniz diye beklerdim. Cidden umrunuzda değilse benim hiç değil çocuk sizin çocuğunuz. Ama cocuğunuzu tabiri caizse zehirlemek için haklı bir sebebiniz olamaz bence. Neyse dediğim gibi sizin bileceğiniz iş. Allah sıhhat ve uzun ömür versin çocuğunuza
Kalbime ateş düştü derkenÇünkü benim için bıraktığını söylemişti ama öyle olmadığını anladım bu da kalbime bi ateş gibi düştü
Nasıl tiksindiniz acaba? Darısı benim başıma.içip bırakmıs biri olarak söylüyorum kesinlikle alışır. Ben tiksindim mesela artık ağzıma sürmem. Öyle 2-3 ay içeyim diyen adam bırakmamıstır bırakmak istemiyodur. Kendin istemeden imkansız bu iş
Nasıl tiksindiniz acaba? Darısı benim başıma.
Ben titiz temiz biriyimdir gerçi herkes kendine göre öyledir. İçerken de tiksinirdim sigaradan zaten. Her sigarada saçlarımı toplardım sonra da ağzımı çalkalardım mümkünse hatta diş fırçalardım. Arkadaşlarım içmezlerdi bu dikkatime rağmen bana sürekli ay sigara kokmussun ay içeri oturalım sen çık iç ay pis şeyleri içiyosun derlerdi tiksinerek bakarlardıBen de kendimi çok rahatsız hissettim azaltarak bırakayım dedim ama tam bırakamadım sadece çok azalttım. erkek arkadasımla tanıstıgımda o da içmiyordu tiksinirim deyince kötü hissettim hiç içmedim o günden beri. Hala da bi yerde üstüme sinse içmedin de mi git duş al iğrenç kokuyo der haklı bulurum kırılmam hiç içmemiş insan tiksinir. Hiç içmemeye başladım zaten tanıstıgımızdan beri kokusundan falan içerken bile çok tiksinirdim en kokusuzunu içmeme rağmen. İçmedikçe içmedikçe daha da tiksindim hakikaten yanımdan biri geçse midem bulanıyor. Aslında biraz toplum baskısıyla bıraktım sayılır ama kendim istedim. İstemesem evde yalnızken vs balkonda içerdim sonuçta.
Onu en iyi sen taniyorsun. Sigara ile esdeger tutacağı onu mutlu eden baska bir alternatif bulmalisin.Aynen bu durumdayim iste ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
Tabiki de sevgiyle ilgisi yok bunun. Ben de içiyorum, bazen çok içiyorum diye arkadaşım, eşim, ailem söylenir, çok sinirimi bozar. İstemsiz sinirlenirim, çünkü ben bunun bağımlısıyım. Bir derdim olduğunda kendimi bununla avutuyorum, kahve yaptığımda yanında onu istiyorum. Bunu ancak ben kendi isteğimle bırakabilirim, çünkü içmek benim tercihimdi, bırakmakta öyle olmalı. Yani eşiniz tabiki sizi seviyor, sevmiyor olmaz mı hiç bir sigara yüzünden böyle düşünmeyin. Fakat basit birşey de sanmayın çünkü sigara bırakma üzerine bilindiği gibi hat kuruldu. Bir tedavi söz konusu. Siz böyle şeylerle canınızı sıkmayın, çünkü sevgi bununla ölçülecek birşey değil..Eşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum
Eşimle evlendiğimde içiyordum bırakmayı İsterim dedim kv görümce problemi ben iyceee artarak içmeye devam ettim ki eşimede banada yasak içmek eşim içmez yalvardı yakardı ama hiç bir zaman psikolojik baskı uygulama yapmadı emin ol yapmaya kalksaydı hala içiyor olurdum ve ben sıgarayı 2 bucuk ay önce bıraktım eşimin anlayışı ile ısrar değil anlayış şartEşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Bende bırakacağım insallah şubat başında dua edin banaHemen altına yazmıstım aslında
Bi de sağlık sorunlarından ziyade (çünkü onlar hemen ortaya çıkmıyo sinsi ilerliyo) dış görünüsümden rahatsız oldum. Cildim yaşlanıyo dişlerim sararıyo aman ağzım mı kokuyo vs vs. Mis gibi parfüm kokmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?