- 3 Haziran 2023
- 1.556
- 385
- 53
- 32
- Konu Sahibi sadecenarin
-
Ben bı akşam üstü test yaptım pozitif çıktı o saniyeden itibaren bı bıraktım daha ağzıma vurmadım 3 ay olcakKızlar herkese selamSigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
Tüp bebek mi yoksa doğal yolla mı oldu gebeliğinizBen bı akşam üstü test yaptım pozitif çıktı o saniyeden itibaren bı bıraktım daha ağzıma vurmadım 3 ay olcak
Dogal oldu ama vitamin bal karışımları felan kullandık bı 6 ayTüp bebek mi yoksa doğal yolla mı oldu gebeliğiniz
Valla ben de direniyorum ya. İlk 3ayda mide bulantısından pek aklıma gelmiyordu ama şuan gecikince acayip istiyorum
Şuana kadar reflü yaşamadım Allah yaşatmasın :) inşallah bir solukta senin haftalarına gelirimben hıc bulantı koku hassasiyeti yaşamadım elhamdülillah. Agrı kasılma falan da olmadı . Aşerme dönemim olmadı yani öyle dümdüz 20. Haftaya ulaştım reflü beni mahvetti :) o boğazdaki yanma hissiyatı berbat
Amin inşAllah . Rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsın yavrunuŞuana kadar reflü yaşamadım Allah yaşatmasın :) inşallah bir solukta senin haftalarına gelirim
Amin hepimizi inşallahAmin inşAllah . Rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsın yavrunu
Kaçıncı haftadasınAmin hepimizi inşallah
Bugün tam 19 oldum. Bundan sonrası hızlı geçer miKaçıncı haftadasın
Yok artık geçmez :) yaz günü günler uzun en azından ,Bugün tam 19 oldum. Bundan sonrası hızlı geçer mi
Panik atağım var sıcaklar bana da gelmiyor günde 3 kere duş alıyorum buna rağmen yine basıyor sıcak. Analık ne zormuşYok artık geçmez :) yaz günü günler uzun en azından ,
Ben geçiremedim yani 20. Haftadan sonrası reflü de başlayınca zorladı sıcaklar da cabası . Terleme daralma bunalmam yok ama yine de midemi etkiliyor sıcak bastığı zaman
3 kere duş alacak kadar taşıcak ayak yok bende beniPanik atağım var sıcaklar bana da gelmiyor günde 3 kere duş alıyorum buna rağmen yine basıyor sıcak. Analık ne zormuş
Şimdilik beni taşıyor3 kere duş alacak kadar taşıcak ayak yok bende beni
Aman boşver ev işi nankör bitmezŞimdilik beni taşıyorilerleyen haftaları bilmem evi hepten saldım zaten temizlik yemek
Dokuz Eylül tıp fakültesinde canım. Yani şöyle bugün hocayla konuşamadım ama şöyle rezervim var ama tedaviye yanıt vermemiş olabilir ya da rezervim sandığımızdan da düşüktür, soramadım hocaya bugün. Perşembe opu var yumurta toplayabilirse taze transfer yapacak ama bilmiyorum ya neden böyle olduğunu. Gonalf 225 + femara verdi femara mı baskıladı bilmiyorumBen tedaviye 2 gün sonra başlayacağım benimde amh 1,48 görüştüğüm bir doktor senden 1 2 yumurta toplarız sigara içiyorsun dedi moralim bozuldu benimde bıraktım sigarayı ama tek etki o değildir heralde okuduğum kadarıyla görünenden çok opu da daha fazla yumurta toplanan olmuş önemli olan kalitesi zaten 1 tane bile olsa kaliteliyse inşallah olur bu süreçte moral çok önemli üzmeyin kendinizi herşeyiniz çok güzel ilerler inşallah nerede tedavi görüyorsunuz
Merhaba merak ettim sonuç aldınız mı acaba inşallah güzel sonuçlar almışsınızdırKızlar herkese selamSigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
Merhaba teşekkür ederim sorduğunuz içinMerhaba merak ettim sonuç aldınız mı acaba inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır
Ah çok güzel 8.günde 100 çıktıysa artış gösterir gözün aydın olsun Allah kucağına almayı nasip etsin endişelendiğin gibi olmadı sağlıkla ilerlersin inşallah bundan sonraMerhaba teşekkür ederim sorduğunuz için2 gündür idrar testi yaptım evde negatifti dayanamadım bugün gidip test verdim beta hcg 100 çıktı 8. Günüm bugün
İnşallah aminnAh çok güzel 8.günde 100 çıktıysa artış gösterir gözün aydın olsun Allah kucağına almayı nasip etsin endişelendiğin gibi olmadı sağlıkla ilerlersin inşallah bundan sonra
Güzel sonuçlarını alırsın inşallah cuma günüİnşallah aminncuma günü tekrar test vereceğim o zaman içim rahatlar işin açıkçası çok korkmuştum etkiler diye çok içmedim ama yine de çok korkmuştum yani çok şükür darısı sizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?