- 3 Temmuz 2025
- 11
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi sadecenarin
-
Bende tüp bebeğe karar verdiğim an günde 1 taneye düşürdüm stres yapmamak için 2 gün sonra tedaviye başlayacağım aklıma getirmemeye çalışıyorum yıllarca beklediğim bebeğimden daha mı önemli diye soğutuyorum kendimi sigara içipte tutan insanlar okudum ama riskte atmaya değmez büyük emekler verip bu yola giriyoruz inşallah sizde bırakabilirsiniz evladığınıza sağlıkla kavuşursunuzKızlar herkese selamSigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
Offff bende aynı durumdayım bi kaç gün sonra onu olacağım taze transfer olacak. Transferden sonra içmem diyordum şimdi günde 5 tane içmeye başladım dünden beri azalttım ama buna bile zor dayanıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorumKızlar herkese selamSigarayı bırakmak istiyorum tamamen ama malum bağımlılık bir türlü tamamen bırakamıyorum. Transferimin 6. Günü tek tük içiyorum Malesef strese dayanamıyorum Sizde durumlar nasıl? Bırakabildiniz mi? Bıraktıysanız ne zamandan bıraktınız ve süreciniz nasıl ilerliyor?
İnşallah bırakabilirsiniz önceliğimiz bebeğimiz sağlıkla olsun doğsun yumurta gelişiminiz nasıl olduOffff bende aynı durumdayım bi kaç gün sonra onu olacağım taze transfer olacak. Transferden sonra içmem diyordum şimdi günde 5 tane içmeye başladım dünden beri azalttım ama buna bile zor dayanıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum
Gebelikte bırakabildin mi? Ay içmiyorum ama şu sıralar canım nasıl çekiyor offiçtim elimi yüzümü yıkadım dişimi fırçaladım transfere girdim
Sorma canım amh 1.77 ydi benim ama sadece 2 yumurta görünüyor şuan çok moralim bozuldu. Nasıl oldu anlamadım amh 0 larda gibi yumurta gelişti. Ki 225 vurdum gonalf ı hep. Son 3 gündür 300 e çekti yarın kontrol var ama çok moralim bozuldu nasıl oldu bu anlamadım. Senin nasılİnşallah bırakabilirsiniz önceliğimiz bebeğimiz sağlıkla olsun doğsun yumurta gelişiminiz nasıl oldu
Ben tedaviye 2 gün sonra başlayacağım benimde amh 1,48 görüştüğüm bir doktor senden 1 2 yumurta toplarız sigara içiyorsun dedi moralim bozuldu benimde bıraktım sigarayı ama tek etki o değildir heralde okuduğum kadarıyla görünenden çok opu da daha fazla yumurta toplanan olmuş önemli olan kalitesi zaten 1 tane bile olsa kaliteliyse inşallah olur bu süreçte moral çok önemli üzmeyin kendinizi herşeyiniz çok güzel ilerler inşallah nerede tedavi görüyorsunuzSorma canım amh 1.77 ydi benim ama sadece 2 yumurta görünüyor şuan çok moralim bozuldu. Nasıl oldu anlamadım amh 0 larda gibi yumurta gelişti. Ki 225 vurdum gonalf ı hep. Son 3 gündür 300 e çekti yarın kontrol var ama çok moralim bozuldu nasıl oldu bu anlamadım. Senin nasıl
20. Haftadan sonra kahve yanında içtim ya haftada 1-2 dalGebelikte bırakabildin mi? Ay içmiyorum ama şu sıralar canım nasıl çekiyor off
Valla ben de direniyorum ya. İlk 3ayda mide bulantısından pek aklıma gelmiyordu ama şuan gecikince acayip istiyorum20. Haftadan sonra kahve yanında içtim ya haftada 1-2 dal
Opu sürecinde bende azalttım ama bırakamadım daha çok stres oluyor opu süreci. Transfer sürecinde bende bırakmak istiyorum persembe günü bende opu oldum şimdi reglmi bekliyorum. Bebeklerimizi düşünerek bırakırız inşallahOffff bende aynı durumdayım bi kaç gün sonra onu olacağım taze transfer olacak. Transferden sonra içmem diyordum şimdi günde 5 tane içmeye başladım dünden beri azalttım ama buna bile zor dayanıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum
Kaliteli olması önemli bence sayının sigarayla alakası varmı bilkiyorum ama kaliteyi etkiliyor tüm tüp Bebek doktorları tedavi sürecinde içmeyin diyor ama ben opu surecinde azalttım ama içtim maalesef.Ben tedaviye 2 gün sonra başlayacağım benimde amh 1,48 görüştüğüm bir doktor senden 1 2 yumurta toplarız sigara içiyorsun dedi moralim bozuldu benimde bıraktım sigarayı ama tek etki o değildir heralde okuduğum kadarıyla görünenden çok opu da daha fazla yumurta toplanan olmuş önemli olan kalitesi zaten 1 tane bile olsa kaliteliyse inşallah olur bu süreçte moral çok önemli üzmeyin kendinizi herşeyiniz çok güzel ilerler inşallah nerede tedavi görüyorsunuz
Sizden kaç yumurta toplandı kalitesi belli miKaliteli olması önemli bence sayının sigarayla alakası varmı bilkiyorum ama kaliteyi etkiliyor tüm tüp Bebek doktorları tedavi sürecinde içmeyin diyor ama ben opu surecinde azalttım ama içtim maalesef.
Sizden kaç yumurta toplandı kalitesi belli mi
Pcos var bende amh yüksek o yüzden . Önemli olan kaliteli embriyolarımız olsun inşallah sayısı hiç önemli değilMaşallah amh kaçtı inşallah sağlıkla transferinizi olursunuz Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Öyle inşallah canımPcos var bende amh yüksek o yüzden . Önemli olan kaliteli embriyolarımız olsun inşallah sayısı hiç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?