merhaba ...öncelikle sunu belirteyim 17yaşımda başladım sigaraya ..şidi 20 yaşındayım .eşimlede o dönemde tanışmıştık onu tanıdıgımdan beri sigara icerim günde 10 15 tane içerdim .eşim alıştırdı açıkcası .eşimin başka alışkanlıgı yok ama oda 13yaşından sigar icer .cıktıgımız dönemde hep yanımdada icerdi bende sadece bakarım ilk başlarda ama zamanla benimde canım cekmege başlayınca eşim karşı cıkmadı .istersen bitane yaka bilirsin rahat ol benden izinlisin derdi buluştugumuz zamanlarda .bende ilk başlarda sadece onla görüştügüm zamanlarda 1 2tne icerdim ama zamanla alışkanlık yaptı bende.sonra evlendik eşim sigarama bir şey demiyordu bende içiyordum rahat rahat .sonra gebe kaldım sigarayı artık bırakmamı istedi tbi bende istedim braktım (guya).şuan 8 aylık hamıleyim itiraf ediyorum 8 bazem srtese fln girdigimde yakıyorum bi sigara .bitaneden birşey olmaz diyerek içiyorum bazen .mesela 2günde 1tne fln .eşimin haberi yok bundan çünki beni kendisi alıştırmasına ragmen bugun içmemi kesinlikle istemiyor bebegi dogur sütten kes sonra istersen icersin diyor .ama napim alışkanlık tam brakamıyorum .şimdiye kadar birtaneden bişey olmaz deyip aldırmıyordum am şu son 1aydır cok rahatsız oluyorum bebegimi düşünmege başladım .açıksası son bir aydır bebegimin varlıgını artık bende anneyim bebegimi korumalıyım gbi duygular yarandı bende ilk başlarda yokdu böyle hisler.cok kormaya ve vicdan yapmaya başladım .doktora gidiyorum sık sık kontrollere şükür şimdiye kadar bir sorunumuz yok bebkte cok iyi diyor doktor .ama vicdanım ...cok korkuyorum ya ona zarar veriyorsam diye .bebegime birşey olmuşmudur acaba :26:
Son düzenleme: