- 7 Nisan 2015
- 264
- 71
- 98
- Konu Sahibi melek93_34
-
yaşın daaha küçük ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi yaş ilerledikçe irade köreliyorben daha önce içmiyordum ama 1 seneye yakın sigara içmeye başladım.1 dereceden birçok yakınımda sigaradan dolayı akciğer kanserine yakalandı. bende de risk var acaba devam edersenm olur muyum kanser bende çoğu insan olmuyor diyorum bişi olmaz nolcak iç gitsin diyorum moralim bozuk olduğunda arkadaşlarlayken falan. ama saçmılıyor muyum ya ne bileyim içince rahatlıyorum sanki..
Evet sacmaliyorsun.zaten genetik yatkınlığın varmış riskinde varmış hala acaba kanser olur muyum diye bize soruyorsun.keske geleceği bilebilseydikben daha önce içmiyordum ama 1 seneye yakın sigara içmeye başladım.1 dereceden birçok yakınımda sigaradan dolayı akciğer kanserine yakalandı. bende de risk var acaba devam edersenm olur muyum kanser bende çoğu insan olmuyor diyorum bişi olmaz nolcak iç gitsin diyorum moralim bozuk olduğunda arkadaşlarlayken falan. ama saçmılıyor muyum ya ne bileyim içince rahatlıyorum sanki..
içince canım çekiyor ben de içiyorum günde 1 kez içerken 6 tane içmeye başladım hem de ya yakalanırsam diye korkuyrum bi yandan bişi olmaz diyorumyaşın daaha küçük ne kadar erken bırakırsan o kadar iyi yaş ilerledikçe irade köreliyor
evet akılsız dhaa içme dicen ama nedense içtikçe içesim geliyormalasef heryerimize her organımıza bınbır çeşit zararı var bu meretin ama bırakması zor sağlık bakanlığının yardım hattından yardım alabılırsın
hala içen yakınlarım var yıllardır içiyor tertemiz çıktı ama onlara bişi olmadı diyorum ama biraz saçma düşünüyorumEvet sacmaliyorsun.zaten genetik yatkınlığın varmış riskinde varmış hala acaba kanser olur muyum diye bize soruyorsun.keske geleceği bilebilseydik
Kendini kısa yoldan yok etmek istiyosan içmeye devam et.degilse ücretsiz bile bıraktirma kampanyaları var hemen baş vur.
doktora gidip tedavi olmalısın ailende de böyle bi durum var ise riske atma hayatınıbiri
içince canım çekiyor ben de içiyorum günde 1 kez içerken 6 tane içmeye başladım hem de ya yakalanırsam diye korkuyrum bi yandan bişi olmaz diyorum
Bizi milletçe bu akıl götürüyor zaten, bana bişey olmaz diye diye olucez bi gün.hala içen yakınlarım var yıllardır içiyor tertemiz çıktı ama onlara bişi olmadı diyorum ama biraz saçma düşünüyorum
ben daha önce içmiyordum ama 1 seneye yakın sigara içmeye başladım.1 dereceden birçok yakınımda sigaradan dolayı akciğer kanserine yakalandı. bende de risk var acaba devam edersenm olur muyum kanser bende çoğu insan olmuyor diyorum bişi olmaz nolcak iç gitsin diyorum moralim bozuk olduğunda arkadaşlarlayken falan. ama saçmılıyor muyum ya ne bileyim içince rahatlıyorum sanki..
önceden içmiyordum ama sonra biri kalbimi çok kırdı kendime gelemdim ağlamaktan sonra bigün 1 tane 1 tane derken arttıKanser olma riskini tabi ki artırır. Bi gün yoğun bakım ünitesine gir bakalım, hepsinin bi sigara geçmişi vardır.
galiba biraz öyle hiç olmayacakmış gibi herşey şuanda. doktor yüzüne bakıp "kansersin" diyene kadar, kanser insana ne kadar uzak geliyor değil mi?
önceden içmiyordum ama sonra biri kalbimi çok kırdı kendime gelemdim ağlamaktan sonra bigün 1 tane 1 tane derken arttı
izlemenizi tavsiye ederim.galiba biraz öyle hiç olmayacakmış gibi herşey şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?