sigara

Ailesinde kanser öyküsü olmayan insanlarda bile akciğer kanseri riski varken, senin ailenden akciğer kanseri öyküsü varken sigaraya devam etmen riski bir hayli arttırır.

hayatın kısa öz ve güzel bir özeti oldu birden yaşadım gerçekten resmen

aslında bende bırakmak istiyorum pat bişey oluyor moralim bozuluyor etrafımda insan yok yakıyorum bi tane

ben bile bile sanırm intihara sürüklüyorum kendimi

Bak canım, bak güzelim böyle yazıyorum sonra bana karamsarsın diyorlar ama dudak kanseri denen illeti ve tedavisini(dudağın ilgili kısmını çıkarmak) kabullenerek sigara içmeye devam edebilecek kadın diye bir şeyin olduğunu sanmıyorum. Burada paylaşmayayım, kendin gugıl amcaya soruver.

aslında bende bırakmak istiyorum pat bişey oluyor moralim bozuluyor etrafımda insan yok yakıyorum bi tane
Evet teselliyi onda buluyoruz resmen
Kokusu da cabası.. kuruluştan yardım almayi dusundun mu canım?
Bu bagimlilik. Çevrede görüyoruz içme şunu ya bırak işte nolucak diyenler var. Bağımlı olmayan anlayamaz. Nikotini almayınca oluşan baş ağrısı başka bir şeye benzemiyor. Madem bırakmak istiyorsun en güzeli yardım almak canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…