Sigaradan kurtulamıyorum!!!

Allah yardımcınız olsun zor değil ben hep diyorum krize girip ölmezsiniz ya biraz irade..

bende bi tiksinseydım cok dua ettım ne olur tıksınım dıye olmadı azaltmaya calısıyorum bakalım ıns bırakırım bende
canım sen hala içiyo musun? yanlış anlama sadece sordum. bi kaç gün önce yazmışsın yorumlarda geriye giderken şimdi gördüm. meraktan soruyorum.
ben bildiğin üç gün önce cuma sabahı yaktım. bi tiksinme geldi ve çok şükür ki o gün bu gün içmedim. artık bıraktım..
inşallah sigara kullanan ama bırakmak isteyen diğer anne adayları da bir an önce Rabbimin izniyle kurtulur

bırakmayı denıyorum canım ama aniden olmuo azalttım ıyıce rabbım ıns tamamen tıksınmemı saglar

İnsallah canim

Bende 1paket içerken yaklaşık, şimdi günde 3-4 e indirdim olabildiğince tutuyorum kendimi aklıma geliyo elim gidiyo hemen başka bir işe vs itiyorum kendimi böyle böyle azalttm ama tamamen bırakamıyorum bir türlü

Ben gunde yarim paket içiyordum eşim de iciyo birakamiyordum hic irade falan degil benimki. Suan 7 aylik ve dogumu bahane edip annemlerin yanina geldim onlar ictigimi bilmiyo ve suan yani 1 haftadir hergun bi tane zor iciyorum o da gizli gizli. Benim buldugum son care buydu. Işede yariyo bence boyle bi şansı olan yapsin :)

Bir buçuk paket sigara icen varmi hamileyken

eğer varsa da üstteki arkadaşın dediği gibi ya bebeği öldürmeye ya da sakat bırakmaya çalışıyodur. bu kadarı şımarıklık ve canilik, sigarayı bırakamamakla alakası yok. 1.5 paket tamamen zevk işi insan kendini zorlar zorlar hadi kendini tutup en fazla 5 tane 10 tane içsin. insan kendini düşünmüyosa evladını düşünür, onu da düşünmüyosa anne olmasaymış o zaman.

ben enfeksiyondan dolayı mecubren antibiyotik alıyorum doktor verdi onun da prospektüsünü kaç defa okudum v ekendimi suçlu hissediyorum kendime bakamadım bebeğime ilaç içiriyorum diye millet keyfine sigara tüttürüyor yaa. biz gözümüzden sakınırız birşey olur bunlar da 4-5 tane yapar sokağa atarlar işte kime niyet kime kısmet ama Allah görüyor

Bende kac haftadir birakmaya calisiyorum, dün en son esimle tartistik. Bana destek olmasi gerektigini söyledim kac kere, birlikte birakirsak okadar zor olmaz benim icin dedim. Dün pazardi, bütün gün evdeydik, bu ögleden sonra artik dayanamicam diye cikti balkona. Resmen gözlerim doldu, cok sevidgim bisey benim icin yasak ve esim gözümün önünde iciyor.
Bundan bir sene önce kendi isteginmle birakmistim, o zamanda esim iciyordu ama kendi istegim oldugu icin onun ictigi beni etkilemiyordu. Bu sekilde resmen birseye zorlaniyorumusum gibi oluyor, cok canim yaniyor.
Yinede sigarasiz ikinci günüm, ona kizdigmda sigaraya sarilmaktansa gidip yattim. Henuz anne olmayanlara anneligi hissetmek cok zor sanirim, bir baskasini kendinden cok sevip düsünmek ve sorumlulugunu almak...

Bir buçuk paket sigara icen varmi hamileyken
Normal bir zamanda bile 1.5 fazla hamileyken bu kadar içiyorsanız yapmayın lütfen. Ben tek tük içerdim önceden hamilelikte ilk haftalarda 2 tane içiyordum sonra onu da bıraktım.

Ne saçma yorumlar ya bende bırakamıyorum tüp bebeğe ramak kaldı hala içiyorum ama seviyorum ya

neredeyse 10 yıla yakın sigara kullanıcısıyım. cok düşünüyordum nasıl bırakırım diye mide bulantılarımdan dolayı, kokusuna dahi tahammül edemedim. bulantılar çok çektirdi lakin çok güzel de artısı oldu hamd olsun:) sigara içen biri için çok zor fakat dünyanın en masum varlıklarını düşününce irade kısmı kolaylaşır diye düşünüyorum. rabbim yardımcıları olsun inşallah...

Bende 6 haftalık hamileyim sigara günde 1 paketti 12ye falan indirdim bazen gene 1 paket buluyo tabi buarada folbiol kullanıyorum iştahım çok açıldı korkuyorum evdeyimde çok acıkıyorum karnımda çok şişti 6 aylık hamile gibi oldum gaz şişkinlik çok terleme iştah artması bunalıma giricem bu gidişle ztn 13 kg fazlam vardı böylelikle 20 kg alırım gibi bide gaz sorunum yoktu 1 haftadır çok

Ben çok su içmeye çalışıyorum ve çarşıya pazara çok yakın evim öyle çok sıkıljnca çıkıyorum magazalara giriyorum çıkıyorum 2 saat 3 saat eve gelmiyorum böylede yoruluyorum evde uyuyorum böylelikle sigara günde 3e 4e düşürdüğüm günler oldu rahatlıkla yani bunu 3-5 gün denedim şimdi biraz halsizlik var gitmiyorm gitmk istemyorum havada sıcak hamilelikte terletiyo beni sigara içesim gelmiyo dışarda artık hatta dışarda bu sıcakta kokusu çok kötü gelmeye başladı koku hassasiyeti sanırım

ben günde 1,5 paket iciyordum ve iki gün önce hamile oldugumu ögrendim. ögrendigim gün o sokla 6-7 tane ictim dün 4 tane ictim ve bugün sadece 1 tane ama kendimi cok zor tutuyorum cok sucluluk duygusu hissediyorum ama inaniyorum ki basaracagim ve bebegimi zehirlemeyecegim

harikasınız ömür boyu vicdan azabı çekeceğinize biraz dişinizi sıkmak çok daha iyidir. benim ne eşim ne arkadaşlarım hala inanamiyolar icmedigime o kadar tiryakiydim ve canım hala çok istiyo o istek bende geçmedi ama bebisimi öğrendiğimden beri içmiyorum insanın yavrusundan kıymetli ne var ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…