ufffben de tiksiniyorum öğüre öğüre içiyorum ama bırakamıyorum
gerçi üç-dört gündür azalttım iyice 3-4e kadar düşürdüm. bi ara ne güzel hiç içmediğimde olmuştu. iş yerimle alakalı stresli şeyler yaşadım yine 7-8 tane içtiğim oldu ama inşallah şimdi yanımdan atıştırmalıklarımı ayırmıyorum. sigara içmek istedikçe bişeyler atıyorum ağzıma..böyle böyle bırakıcam..
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah...
öyle zaten kuzum yaa psikolojik ya işte başka bişey değilBence sende birakabilirsin canm baksana bogure bogure iciyorum diyosun. Bence psikojik. Zorla ve icme
Insallah birakirsin canmöyle zaten kuzum yaa psikolojik ya işte başka bişey değil
inşallah bırakırım şu süreçte..
Birincisi kimsenin kimseye sen anne adayisin sigara iciyosan o cocugu hak etmiyosun deme hakki yok. Kaldi ki sigara muhabbeti donmese bile yorum yapma hakki yok.
Rabbinin hikmetinde sual olur mu?? Sana bebek vermemis senin sinavin bu ama sen de bunun acisini karsindakinden cikaramazsin. Cikarmaya kalkarsan da cevabini alirsin. Biz de sigara icen anne adaylari olarak "siz de bebegi hak etmiyosunuz ki Rabbim vermemis" mi diyelim?O bebegi sana vermeyen Allah baskasina vermis mi diyelim? Karsinizdaki kadin hamile !! Bu ne vicdansizlik ya.. Ayrica o cocugu doguran kisi sıkıntı yasarsa sana mi gelip dert yanicak burda bu lafi soyleme haki buluyosun kendinde?
Genel olarak yorum yaptim. Sahisa degil. Ustune alinan alinsin...
bende bi tiksinseydım cok dua ettım ne olur tıksınım dıye olmadı azaltmaya calısıyorum bakalım ıns bırakırım bendehamile olduğu öğrendiğim zaman biraz azalttım normalde günde hemen hemen 1 paket içiyodum herkes bana kızdı şundan bi tiksinmedin içme içmee diye azalttım yavaş yavaş bırakacam birden olmuyo diyodum geçen hafta bişe yaşadım bi mide bulantısı Allahım böyle iğrenç bişe olamaz yemek yiyemedim su içemedim gözümü açamadım herşey kokuyo mutfağın kapısını kilitledim ağladım resmen herşeyden tiksindim evden tiksindim resmen o gün sigarayı bıraktım şuan kokusu bile mahvediyo beni eşime bile içtiği zamanlar katlanamıyorum gören şaşırıyo inanamıyo bıraktığıma ama gerçekten bırakmayı istiyodum çok şükür buda nedeni oldu
peki sizin daha dogmamis kendi evlatlariniza yaptiginiz ne oluyor.
oldu canım bundan sonra ben neye hakkım var ya da yok sana sorarım o zaman özel olaraksizlerin vicdanla alakali konusmayada hakkiniz yok kusura bakmayin.
hamile olduğu öğrendiğim zaman biraz azalttım normalde günde hemen hemen 1 paket içiyodum herkes bana kızdı şundan bi tiksinmedin içme içmee diye azalttım yavaş yavaş bırakacam birden olmuyo diyodum geçen hafta bişe yaşadım bi mide bulantısı Allahım böyle iğrenç bişe olamaz yemek yiyemedim su içemedim gözümü açamadım herşey kokuyo mutfağın kapısını kilitledim ağladım resmen herşeyden tiksindim evden tiksindim resmen o gün sigarayı bıraktım şuan kokusu bile mahvediyo beni eşime bile içtiği zamanlar katlanamıyorum gören şaşırıyo inanamıyo bıraktığıma ama gerçekten bırakmayı istiyodum çok şükür buda nedeni oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?