evet haklisniz ama denedim kac kere olmadi ama esimin biraz anlayisli olmadini bekliyorum sadece
Eşini ikna etmek yerine sen yardım alıp bırakmayı denesen. bebeğine sütünden gecmiyor ama üzerine sinen kokuyu napıorsun?
evet haklisniz ama denedim kac kere olmadi ama esimin biraz anlayisli olmadini bekliyorum sadece
belki kızacak bana herkes ama ..
çok uzun süredir sigara içiyorum..bu arada annemi akciger kanserinden kaybettim..
eşimde sigara içmezdi ama bigün bana içme demedi..
deseydide bırakmazdım çünkü önce kendim istemem lazım ..
ama sanırım ben sigara içmeyi seviyorum..zararlı olduğunuda bizzat yaşadım biliyorum
kimseyede sigarama laf söyletmem..
insanlar birbirleri için fedakarlık yapmalıdır..ben bunu içiyorsam oda saygı duyacak..
sana kesinlikle katılıyorum canım. Hem sigara öyle bırak denilince bırakılacak birşey değil. Babam ilaçlarda kullandı akupunkturda yaptırdı sakız bant ne ararsanız ama bırakamıyor. İnsanın içindede olması lazım içinde olmadıktan sonra ne yapsanız boş. Kayınpederim kalp krizi geçirirken son sigarasını yakıpta hastaneye gitti :). Bende sigara içmeyi seviyorum sağlık problemim olmadıkça bırakmayı düşünmüyorum.
pardon birşey soracağım kokuyla bebeğin ne alakası var acaba?
slmlar 1 yillik evliyim 20 yasindayim 1,5 aylik oglum var mama ile besliyorum sütüm yok cunku
benm derdim sigaram 15 yasimdan beri iciyorum yurtdisindayim ailemden cooook uzaktayim
evlendigimizde esim ictigimi biliyordu balayinda surekli alir getirirdi paket
neyse sonra hamile kaldim dogum yaptim falan filan
bebegime sut te vermiyorum icmemde bi sakinca yok yani
ama esim kiyametleri kopariyor o kadar abartiyorki bosanma meselesi bile olur bu is
yok agzina aldigini duymiyim yok bilmem ne......
ama yapamiyorum birakamiyorum ..
esimi nasil ikna ederim izin vermesi icin yoksa surekli yalan söylemek zorunda kalicam icmedim
diye :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?