ohooo ona bakarsan çamaşırları bulaşıkları beyaz sabunla yıkıyalım sebzeleri kendimiz yetiştirelim. İçinde kansrojen madde olmayan ne var ki çok abartıyorsunuz. Sigara kokusundan kaçınıp çocuklara cola içirirsiniz.
canım annemde içiyor ben başlamadan önce anneme sarıldığımda hiçte boğulacak gibi olmuyordum. Eşimde içiyor hamileyken bırakmıştım o dönemdede hiç tiksinmedim kokusundan ohh mis gibi valla kokusunu bile seviyorum illetin
ohh mis gibi valla kokusunu bile seviyorum illetin
Arkadaşım burada yapılan yorumlara neden bu tarz bir yaklaşım gösteriyorsun anlayamadım açıkçası? Elbette keşke elimizden gelse de bu saydıklarının hepsini yapabilsek. Sigaradan başka şeylerde de kanserojen maddeler var bunu kimse inkar etmiyor ama kabul edelim ki sigara başlı başına çok büyük risk taşıyan bir faktör. Ayrıca yorumlarımız ne konu sahibesinin ne bebeğinin zarar görmesini istemeyeşimizden dolayı. Kusura bakmayınız ama bile bile ' içebilrsinz arkadşım sigara senin hakkın, bebeğin var ama olsun ' diyecek bir vicdana sahip değilim hele ki sigaranın zararları tüm Dünyaca benimsenmiş, toplumda sigara içmek yasaklanmışken.
Siz kendi kendiniz ile çelişiyorsunuz arkadaşım. Siz de farkındasınız sigaranın bir illet olduğunun ama buna rağmen bunca savunma neden hâlâ anlayamadım..
benimde kardeşim oldu..bebek daha..
doktor annemlere demiş ki" bebeğinizin yanında içtiğiniz her paket,bebeğinizin 5 tane sigara içmesine sebeb oluyor.."
diyelim ki bebeğinizin yanında içmediniz..
ağzımı yıkıyorum demişsiniz..
bebeğinizi mutlaka öpüyorsunuzdur..
insanlar sigara yüzünden ağız kanserlerine yakalanıyolar.
sizce oradaki zehirler suyla gidicek cinsten olsaydı reklamlarda ve hastanelerde "sigara içmeyiniz" cümlesi yerine
"sigara içtikten sonra mutlaka ağzınızı yıkayınız" cümlesi yer almazmıydı?
biz yetişkinlere olan zararları bir düşünün birde bu zehirin bebeğinize gittiğini düşünün.
ve lütfen!eşinizle bu yüzden tartışmayın.
burda eşinize kızabilicem nokta evliliğinizin ilk günlerinde paketleri size getirmesidir.bebeğinizi en az eşiniz kadar düşünün lütfen.
eşimde bana zararlı ama onuda seviyorum.
valla bazi arkadaslar oyle seyler yazmiski sigarayi hic icmedigim halde ve nefret ettigim halde icesim geldi.e arkdaslar madem iciyosunuz tamamda, niye bu cok iyi birseymis gibi asiliyosunuz .bazi arkadaslarda gercekden komik cok ama cok komik cahillik bu olsa gerek cayla kolayla gazozla sigarayi kiyaslamislar siz anca kendinzi kandirisiniz bizi degil cocuklariniz zehirliyosunzu ne yaziiki gercek bu siz kabul etsenizde etmesenizde...
pardon birşey soracağım kokuyla bebeğin ne alakası var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?