pardon birşey soracağım kokuyla bebeğin ne alakası var acaba?
sigara camda balkonda bile içilse, o zararlı maddeler havaya karışıyo sonuçta duman şeklinde görünmese bile, annenin nefesinden mutlaka bebeğe ulaşıyo vs... bedenine sinmesi bile yetiyo hatta, babam yanımdan geçerken gözlerim yaşarıyo benim hemen yanımda içmediği halde, gözlerme zarar veriyo yani getirdiği duman şeklinde bile görünmeyen zararlı maddeler, bunların tiryakikere fazla ayrıntı gibi gelebileceğini tahmin edebiliyorum ama gerçek bu!
bence annelik içgüdüsü muhakkak tiryakiliğe baskın gelmeli... annelik içgüdüsünden daha baskın bi his düşünemiyorum
üstelik bırakmak için devlet hastalerde bedava merkezler bile oluşturulmuşken bırakamam bana kesinlikle bahane geliyor "bebeği olan anneler için konuşuyorum"
biri bana bırak deyince cinler tepeme çıkıyor
inadına gidip yakasım geliyor..
sizene yahu..keyf benim
etrafta o kadar zararlı şey varki..hangisinden kurtulacağız..
arkadaslar lutfen ya ewde sigara icilirmi ya balkonda iciyoruym taBIKI
iceri gelince elimi yuzumu yikkiyorum cocuga nefesimi ufledigimi mi saniyorsunuz
Uzmanlar, sigara kokusu sinmiş herşeyin bebekler için kanser riski taşıdığını açıkladı.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erol Sezer, sigara kokusu sinmiş eşyaların zehir dolu olduğunu ve kanser riski taşıdığını belirterek, “Özellikle bebek anneleri dikkatli olmalı” dedi.
tv de yayınlanan o reklamları gördükçe göz yaşlarımı tutamıyorum.. aklıma abim geliyor(
ohooo ona bakarsan çamaşırları bulaşıkları beyaz sabunla yıkıyalım sebzeleri kendimiz yetiştirelim. İçinde kansrojen madde olmayan ne var ki çok abartıyorsunuz. Sigara kokusundan kaçınıp çocuklara cola içirirsiniz.
Bebeğiniz nefes almıyor mu? Eşim sigara içtiğinde sarılıp koklayınca boğulacak gibi oluyorum.... Akıl yürüttüm sadece düz mantık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?