Sigarayı bırakırken destek görmemek

Kizmayin ama su ilk cumle beni benden aldi esimde sigara kullanan bir jnsan ve bazi zamanlar al iste gelxe sigarayi birak diyerek benim yaptogim herhangi birseyi kasteder sanki sigarayo birakmaya kalkmista ben ona cok cok hassas davranmaliymisimda davranmamisim benim yuzumden birakamiyormus gbi. Birakacak insan kendiyle savasir yanindakilerle degil bu konuda cok yaram oldgu icin size de nacizane sogara biraktjm ben sinirliyim beni alttan alin yada idsre edin vs tarzi yaklasmayn kmseye . Sizi kimse de alistirmadi sonucta baslarken.

2 tane konu var biri sigara biri borç almalar vermemeler falan . Alakasız konular yani birbirine bağlama . Bence sen sigarayı birakmak yerine yavaş yavaş azalt diger konuyu hallet madem . Sigarayla alakali diyorsun ya ondan dedim . Asıl konu o borclar falan

Sen ne uzuluyosun birak kirsin dengesiz herif ana ogul seni kullaniyolar sen bunlara birde yemek yapiyorsun

Eşiniz sizi önemsemiyor bile ,sigara bırakma konusunda destek olsa ne olur olmasa ne olur.Ayrica birakamiyorum diyenleri de anlamıyorum çok ta güzel bırakılıyor .

Çocuk musunuz yahu bu nasıl ilişki? Konunun sigara ile ne alakası var ayrıca, asıl derdiniz bu olmamalı.

Sigaraya baslama nedeniniz kocaniz olabilir mi?

1- Sigarayi kendiniz icin birakin , destek gormememek birakmama nedeniniz olmasin.

2- O evden cikin gidin. Bosanir misiniz bilmem ama su an cikip gitmeniz sart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…