çok teşekkür ederim canım yazdıkların hakketen moralimi düseltti boshayallersmile :1hug:inşallah birdaha elime almam :1no2: zorda olsa tutuyorum kendimi buğün 2. gün hihoyyyt :lepi: haklısın kafana koyman lazım bunun için. bende bu zamanana kadar her bırakmak isteğim mecburiyetten olmuştu yani hamilelik emzirme dönemi felan yasakkelime mecburiyetlikten nefret eden biri olarak pekte isteyerek bırakmamıştım bu nedenle :umursamaz: ama bu sefer gercekten istiyorum bırakmayı.zor geçiyor ama su 1 haftayı atlattıktan sonra ii olurum heralde :sinifsinif: bide yeni paket aldım masamda duruo en son içtiğim sigarayı yarım söndürmüştüm bilerek pakeetin içine koymuştum kötü koksun die :roflol: canım ne zman sigara istese paketi açıp kokluom accık delikafadulden ıyyy diyorum bende içince böle kokuyorumdur tiksiniyorum iice a.s yanıma paket aldım çünkü sigara paketini görünce tekrar içme istegim olmasın die
şimdilik işe yarıyor valla ay 23yaşındayım daha valla doğru düzgün nefes alamıyorum artık:1no2: ömrümün yarısı bu meretle geçti yaaamafoldumben13 sene dile kolay :1no2: bağmlılık çok fena bişe gerçekten Allah kimseye yasatmasın herkesi kurtarsın bu illetten inşallah zemuszemus