Sigarayi birakma derdi

bi arkadasim sut icince sigaradan tiksinildigini, kardesinin sut icerek sigarayi bıraktığını söylemisti

birakmak isteyen herkes sorunsuz birakir umarim:dua:
Ya ben hergün süt içerim hatta sütü sigarayla içerdim çayla kahveyle içer gibi iki gün öncesine kadar ama ne kadar içiyormuş önemli olan o ben günde 1 veya max 2 bardak içiyorum

Ben de bırakmak istiyorum ama eşim içerken olmuyor.Azaltabiliyorum günde 5_6taneyle yetinebiliyorum normal bir günde.Ama canımı sıkan bir şey olursa yine 12_13lere çıkıyor.Azaltarak olmuyor yani ben yapamadım.
Kesinlikle azaltarak olmuyor zaten elinde paket olduktan sonra bigün azaltsan öbürgün bakmışsın çoğaltmışsın

Ya ben hergün süt içerim hatta sütü sigarayla içerdim çayla kahveyle içer gibi iki gün öncesine kadar ama ne kadar içiyormuş önemli olan o ben günde 1 veya max 2 bardak içiyorum

sut ictikten yarim saat sonra sigara iciyomus galiba. ama arkadasim da sizin gibi yapmis, o birakamamis hatta zevk aliyodu sut ve sigaradan:olamaz: ve bu birakma haplarini da sigarayla birlikte kullaniyodu ona hic etki etmiyodu.

siz bide soguk süt icip yarim saat sonra sigara deneyin insallah birakirsiniz

sut ictikten yarim saat sonra sigara iciyomus galiba. ama arkadasim da sizin gibi yapmis, o birakamamis hatta zevk aliyodu sut ve sigaradan:olamaz: ve bu birakma haplarini da sigarayla birlikte kullaniyodu ona hic etki etmiyodu.

siz bide soguk süt icip yarim saat sonra sigara deneyin insallah birakirsiniz
Vallahi benim içtiğim gibi kimse içmemiştir herhalde ayranla içtim sodayla yeşilçayla bütün bitki çaylarıyla içmişimdir bugüne kadar hiç içecek bulamayacağım Bi ortamdaysam suyla içerdim :) sigara agzımda kuruluk yapıyordu çünkü normalde sağlıklı beslenmeye çalışırım spor yaparım ama nereden bulaştıysam şuna neyse 2 gündür içmiyorum önümüzdeki günlere Allah kerim soğuk sütü de deneyeceğim

Vallahi benim içtiğim gibi kimse içmemiştir herhalde ayranla içtim sodayla yeşilçayla bütün bitki çaylarıyla içmişimdir bugüne kadar hiç içecek bulamayacağım Bi ortamdaysam suyla içerdim :) sigara agzımda kuruluk yapıyordu çünkü normalde sağlıklı beslenmeye çalışırım spor yaparım ama nereden bulaştıysam şuna neyse 2 gündür içmiyorum önümüzdeki günlere Allah kerim soğuk sütü de deneyeceğim

Canınız sigara istediğinde yakmadan önce bir bardak süt ya da küçük bir fincan portakal, greyfurt, vişne gibi meyve suyu için. Ağız içi PH ne kadar asidik olursa, nikotin isteği ve emilimi o kadar yavaş olur" dedi. soyle bi bilgi buldum bunla ilgili

insallah devami gelir bu birakmanin da:nazar:

benim de esim iciyo ama o birakmak istemiyo ben bosa konusuyorum:KK70:

Canınız sigara istediğinde yakmadan önce bir bardak süt ya da küçük bir fincan portakal, greyfurt, vişne gibi meyve suyu için. Ağız içi PH ne kadar asidik olursa, nikotin isteği ve emilimi o kadar yavaş olur" dedi. soyle bi bilgi buldum bunla ilgili

Bu ph meselesini bilmiyordum iyi oldu söylediğiniz çok teşekkürler çünkü ben agzımda sigarayı hatırlatan Bi tat hissediyorum bu ph seviyesiyle ilgili galiba bunu detaylı araştıracağım. Bana tek hatırlatan bu dilimdeki tat çünkü onu yok etmem lazım

Eşinizde gerçekten bırakmak istemedikten sonra bırakamaz istemeyince olmuyor ama elektronik sigara deneyebilirsiniz benim eşim onunla bıraktı ciddi anlamda tiksindiriyor sigaradan

Eşinizde gerçekten bırakmak istemedikten sonra bırakamaz istemeyince olmuyor ama elektronik sigara deneyebilirsiniz benim eşim onunla bıraktı ciddi anlamda tiksindiriyor sigaradan

yok ya seviyo sigarayi yapcak bisey yok, elektronik sigarayi denemez bile:KK45:

insallah siz kurtulursunuz bu illetten

İnşallah kurtulurum zaten ben günde 4 yada 5 tane içerdim fazla değildi ama artık boğazım sabah kalktığımda tuhaf olmaya başladı kuruluk öksürük yemeklerden tat alma duygum bile köreldi o yüzden karar verdim. Eşinizi rahatsız eden hiçbişey yokmu bırakayım dedirtecek benim eniştemde seviyorum ben bırakasım yok derdi günde 2 paket içerdi elektronik sigarayla bıraktı etkili bişey bence

Ben de bırakıyorum arkadaslar birbirimize yardimci olalim
Birkac aydir yarım paket iciyordum günde. Bronsit olmuşum iki hafta önce. İlac falan kullandim ama sigarayi durduramiyorum

Koah hastalığına yakalanıcam doktorun dedigine gore

Merhaba,
Ben de iradesi cok güclü olmasina ragmen bi türlü birakmak istemeyen tiryakilerdenim. Hatta nasil oluyor bilmiyorum ama 15-20 gün hiç içmeyip, sonra kendimi günde 1 paket içerken bulabiliyorum.. Malesef seviyorum sigarayi.
S sunsea nın söyledigi şeyi çok kez ben de söyledim kendime. Ama başkasından duymak daha etkili oluyor. Konunuzu dun gece okurken son sigarami ictim. Arkadaßların yorumlarıyla tekrar motive oldum. Şimdi 24 saat oldu, bu sefer başlamamak üzere biraktim. Paylaşıp size de destek olmak istedim Ogretmen1981 Ogretmen1981
Siminru Siminru M Max weber

Ben de bırakıyorum arkadaslar birbirimize yardimci olalim
Birkac aydir yarım paket iciyordum günde. Bronsit olmuşum iki hafta önce. İlac falan kullandim ama sigarayi durduramiyorum

Koah hastalığına yakalanıcam doktorun dedigine gore
allah korusun ama bunu dusunun hep birakmaniza yardimci olur.ben en cok istedigim zamanlarda boyle birsey dusunuyorum

Biz de kv ile son sigara paketlerimizi taşıyoruz. Sigara bırakma sürecine gireceğiz. İnşallah başarılı oluruz.
insallah

Merhaba,
Ben de iradesi cok güclü olmasina ragmen bi türlü birakmak istemeyen tiryakilerdenim. Hatta nasil oluyor bilmiyorum ama 15-20 gün hiç içmeyip, sonra kendimi günde 1 paket içerken bulabiliyorum.. Malesef seviyorum sigarayi.
S sunsea nın söyledigi şeyi çok kez ben de söyledim kendime. Ama başkasından duymak daha etkili oluyor. Konunuzu dun gece okurken son sigarami ictim. Arkadaßların yorumlarıyla tekrar motive oldum. Şimdi 24 saat oldu, bu sefer başlamamak üzere biraktim. Paylaşıp size de destek olmak istedim Ogretmen1981 Ogretmen1981
Siminru Siminru M Max weber
evet yazmaniz cok guzel olmus.bence boyle seylerin yazilmasi cok iyi geliyor herkese.sizin de iradeniz gucluyse icmeyin bosverin

Ic karartici birsey yazicam ama bence yazmaliyim bu beni cok etkiledi.gecen bir tanidik girtlak kanseri olmus allah korusun allah kimsenin basina vermesin de.yıllardır sigara iciyormus ve birakmis 2 sene olmus dusunun.2 sene gectigi halde yillarin zarari kendini gostermis.bence gec olmadan birakmak gerek

Burda bunu kaç kere yazdım ama pek ciddiye alinmadim. Sanırım günlük sigaraya verilen para çok görülmüyor ama toptan verince çok görülüyor ki onun için verilmek istenmiyor. Mora terapi denen şey gerçekten bırakmak isteyenlere aşırı yardımcı oluyor, o sigara icmediginde hissedilen yokluk hislerini yok ettiği kesin. Baktınız tek başına olmuyor iyi bir yer araştırıp gercekten deneyin.

Burda bunu kaç kere yazdım ama pek ciddiye alinmadim. Sanırım günlük sigaraya verilen para çok görülmüyor ama toptan verince çok görülüyor ki onun için verilmek istenmiyor. Mora terapi denen şey gerçekten bırakmak isteyenlere aşırı yardımcı oluyor, o sigara icmediginde hissedilen yokluk hislerini yok ettiği kesin. Baktınız tek başına olmuyor iyi bir yer araştırıp gercekten deneyin.
Ben bunu yazdiginizi ilk kez goruyorum .mora terapiyi araştırıcam

Ben bunu yazdiginizi ilk kez goruyorum .mora terapiyi araştırıcam
Böyle konular daha önce de açıldı oralarda yazdım yani:) benim 30 kusur yıllık içici eniştem bunla bıraktı. Ben de gittim sonra. Kesinlikle yoksunluk hissini çok ama çok azaltıyor. Burada sizin sigarayı ne kadar bırakmak istediğiniz devreye giriyor.

Eveeet, bugün 2. günüm :)
Siz ne durumdasınız?
Bu arada hafta sonu olmasina ragmen (evde cok vaktim var) hic sigara icmemis olmama şaşırıyorum. Arada sozluk filan okuyup motive oluyorum ama oyle yogun bi istek olmuyor

Bu ne belaymis boyle.gecen cuma sigarayi birakma karari aldim ve o gunden beri hic icmedim ama ben bittim:KK43: .o kadar zorlaniyorum ki .hayatta tat yok sanki.okula gidip geliyorum , ev islerini falan da biraktim iyice.gercekten zor durumdayim.biliyorum 1 tane icsem hersey basa doner.bana oyke cedirdekmis,sakizmis sökmüyor.birakanlar iyi bir yonteminiz var mi?bir de ne kadar sure sonra canınız istememeye basladi.yoksa gucum tukenecek mi:KK43:
Dayanin lutfen, dayanin ki birakmak isteyenlere de isik olun. Ben de istiyorum ama hazir hissedicegim zamani bekliyorum guya. Biliyorum ki bahaneler bitmedikce o gun gelmiycek. Neyse size ve birakmak isteyen herkese bolca sabir diliyorum. Birakanlarin, birakmak isteyenlerin serefine bir sigara yakim bari...

Back
X