Sigarayi birakma derdi

Sigarada bağımlılığı nikotin yapar, nikotin sakızları yada bantları ile işinizi çözebilirsiniz. Denediğiniz zaman olmaması dozun yanlış ayarlanması olabilir, aile hekiminiz bile size yardımcı olacaktır.

Keske azaltarak biraksaydiniz
Abim böbrek kanserine yakalandis
Malesef kitle sinsice 18 cm ulasmis bobrek giymis.
Hastanede kanser bolumunde oykuler cogen sigara uzerinde donuyor
Allah dusurmesin ne zor bir surec
Insan bilse bunlari yasayacagini
Degil sigara icin zorlanacağını elini bile surmez.
Lutfen zorlamayın.hazir buraktiniz dekoks yapin kendinize
Bu toksit maddeyi vucuddan atmak zaman ve caba gerektirir

Ben gunler oldu hala istekle bogusuyorum bakalim ne zaman azalir
Dün bende de bi ara kriz yaşandı, turşu, kuru yemiş, çikolata, beyaz peynir, portakal, şalgam gibi birbirinden bağimsız yiyecekler çekti canım. Yazdiğım sirayla, patlayana kadar da yedim, içmiycem o pisliği diye kendimi motive ettim.
İcmiyceeem :)

Dün bende de bi ara kriz yaşandı, turşu, kuru yemiş, çikolata, beyaz peynir, portakal, şalgam gibi birbirinden bağimsız yiyecekler çekti canım. Yazdiğım sirayla, patlayana kadar da yedim, içmiycem o pisliği diye kendimi motive ettim.
İcmiyceeem :)
:D :D afiyet olsun.. Enteresan gibi dursa da cok normal aslında sigaranın yerine koymaya caliscaksiniz illaki biseyleri sakız cignemekte iyi olabilir

:KK70: :KK70: afiyet olsun.. Enteresan gibi dursa da cok normal aslında sigaranın yerine koymaya caliscaksiniz illaki biseyleri sakız cignemekte iyi olabilir
Çok tesekkur ederim :KK70:
Evet yerine bişi koyma isteği galiba, tabi bi de evde olunca ne yiyecegimi şaşırdım. Neyse ki bugün işteyim, pek aklima gelmiyor. Zaten 72 saatten sonra nikotin istegi bitiyormuş, sonrası psikolojik diye rahatlatiyorum kendimi. Akşam neler yiycem bakalım :KK53::skandal:

21 gün sabredin sonra o istek oldukça azalıyor
Birde bi sigara bırakma uygulaması vardı
Zamanla hangi organdan ne kadar zararı azaldı
Vücudunuz ne durumda falan bildirim geliyor
Akciğerleriniz şu kadar temzilendi vs okuyunca bi o yeaa moduna giriyor insan :))

21 gün sabredin sonra o istek oldukça azalıyor
Birde bi sigara bırakma uygulaması vardı
Zamanla hangi organdan ne kadar zararı azaldı
Vücudunuz ne durumda falan bildirim geliyor
Akciğerleriniz şu kadar temzilendi vs okuyunca bi o yeaa moduna giriyor insan :))
Inşallaaah :KK200:
O program da cok iyiymiş. Guzel bi motivasyon olabilir. Ismini hatirliyor musunuz acaba :)

Bu arada siz biraktiniz galiba, guzel yönlerini paylaşirsaniz mutlu oluruz :)

Inşallaaah :KK200:
O program da cok iyiymiş. Guzel bi motivasyon olabilir. Ismini hatirliyor musunuz acaba :)

Bu arada siz biraktiniz galiba, guzel yönlerini paylaşirsaniz mutlu oluruz :)
İsmini hatırlamıyorum ya
Sigarayı bırakma ile ilgili her yere dadandığım bi anda bulmuştum :)
İyi yanları
Kansere yakalanma yüzdem düştü
Cildim oldukça güzelleşti
Daha parlak ve sağlıklı gözüküyor
Tırnaklarım bile daha düzgün uzuyor
Merdiven çıkarken tıkanmıyorum
Burdan memlekete yürürüm :)
İçerken farkında olmadığım lanet bir kokusu varmış
Giysilerim , tenim , saçım, evim çok daha güzel kokuyor
İlerde çocuğum başlarsa içme dediğimde ama sende kullanıyorsun diyemeyecek:)
Yemeklerin tadını çok daha iyi alıyorum
Kahvaltıdan apar topar balkona kaçmıyorum sofranın tadını çıkarıyorum
Hiçbirşeyi sigara altı olsun diye yemiyorum buda daha sağlıklı beslenmeme neden oldu
Sigara parasını çok düzenli olmasada biriktiriyorum oldukça güzel bir meblağ oldu
Dişlerimdeki genetik sandığım sarılık kırıldı çok daha beyazlar
Acaba sigara kokuyormuyum korkusu olmadan çocuğuma sarılabiliyorum
Bu liste böyle uzar gider :)

İsmini hatırlamıyorum ya
Sigarayı bırakma ile ilgili her yere dadandığım bi anda bulmuştum :)
İyi yanları
Kansere yakalanma yüzdem düştü
Cildim oldukça güzelleşti
Daha parlak ve sağlıklı gözüküyor
Tırnaklarım bile daha düzgün uzuyor
Merdiven çıkarken tıkanmıyorum
Burdan memlekete yürürüm :)
İçerken farkında olmadığım lanet bir kokusu varmış
Giysilerim , tenim , saçım, evim çok daha güzel kokuyor
İlerde çocuğum başlarsa içme dediğimde ama sende kullanıyorsun diyemeyecek:)
Yemeklerin tadını çok daha iyi alıyorum
Kahvaltıdan apar topar balkona kaçmıyorum sofranın tadını çıkarıyorum
Hiçbirşeyi sigara altı olsun diye yemiyorum buda daha sağlıklı beslenmeme neden oldu
Sigara parasını çok düzenli olmasada biriktiriyorum oldukça güzel bir meblağ oldu
Dişlerimdeki genetik sandığım sarılık kırıldı çok daha beyazlar
Acaba sigara kokuyormuyum korkusu olmadan çocuğuma sarılabiliyorum
Bu liste böyle uzar gider :)
Oyyyy, harikasınız :KK200:
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Ben de bu sabah saçımdaki şampuan kokusuyla uyandım, cok mutlu oldum. Sabah odanın kokmadıgını fark ettim. Iş yerinde surekli bahçeye iniyordum, inanilmaz vakit kazandım.
Cilt konusunda benim de fark edilir bi değişim olur insallah :)
Desteginiz icin tesekkur ederim:KK200:

4 gun biraktim 5. Gun geri basladim bu aralar surekli birakmak istiyorum ama bir turlu olmuyor nikotin bandini kullanmama ragmen en sonki sebebim sigarasiz cok mutsuzum en iyisi iceyim diye geri basladim ne olacak sonum bilmiyorum birakmayi cok istiyorum ama olmuyor

4 gun biraktim 5. Gun geri basladim bu aralar surekli birakmak istiyorum ama bir turlu olmuyor nikotin bandini kullanmama ragmen en sonki sebebim sigarasiz cok mutsuzum en iyisi iceyim diye geri basladim ne olacak sonum bilmiyorum birakmayi cok istiyorum ama olmuyor
O mutsuzluk hissi yoksunluktan muhtemelen.
Gecen gün bi makale okudum, sigaradan tamamen kutulan insanlar kalıcı bi pozitif enerjiye kavuşuyormuş. Oksijenin daha verimli kullanilması gibi de bi bilimsel aciklama getirmişlerdi. Azcik dişinizi sikabilirseniz kurtulabilirsiniz sanki. 4 gün cok iyi bi süre :)

Back
X