- Konu Sahibi Ogretmen1981
Bende yarin birakmayi planladim. Insallah basaririm. Bundan yaklasik iki ay önce birakmayi denedim ama okadar agresiflesiyorumki resmen icimden bir canavar cikiyor. Sizde de öyle oluyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birakin bence@Safsarisin. Kuzum yarin birakalim mi biz de?
Nasil peki simdi .gercekten bunlari duydukca insan daha iyi hissediyor biraktigi icinKeske azaltarak biraksaydiniz
Abim böbrek kanserine yakalandis
Malesef kitle sinsice 18 cm ulasmis bobrek giymis.
Hastanede kanser bolumunde oykuler cogen sigara uzerinde donuyor
Allah dusurmesin ne zor bir surec
Insan bilse bunlari yasayacagini
Degil sigara icin zorlanacağını elini bile surmez.
Lutfen zorlamayın.hazir buraktiniz dekoks yapin kendinize
Bu toksit maddeyi vucuddan atmak zaman ve caba gerektirir
Evet su sigara alti olsun diye yenen yiyecekler olayi beni baya etkiliyor bu surecteİsmini hatırlamıyorum ya
Sigarayı bırakma ile ilgili her yere dadandığım bi anda bulmuştum :)
İyi yanları
Kansere yakalanma yüzdem düştü
Cildim oldukça güzelleşti
Daha parlak ve sağlıklı gözüküyor
Tırnaklarım bile daha düzgün uzuyor
Merdiven çıkarken tıkanmıyorum
Burdan memlekete yürürüm :)
İçerken farkında olmadığım lanet bir kokusu varmış
Giysilerim , tenim , saçım, evim çok daha güzel kokuyor
İlerde çocuğum başlarsa içme dediğimde ama sende kullanıyorsun diyemeyecek:)
Yemeklerin tadını çok daha iyi alıyorum
Kahvaltıdan apar topar balkona kaçmıyorum sofranın tadını çıkarıyorum
Hiçbirşeyi sigara altı olsun diye yemiyorum buda daha sağlıklı beslenmeme neden oldu
Sigara parasını çok düzenli olmasada biriktiriyorum oldukça güzel bir meblağ oldu
Dişlerimdeki genetik sandığım sarılık kırıldı çok daha beyazlar
Acaba sigara kokuyormuyum korkusu olmadan çocuğuma sarılabiliyorum
Bu liste böyle uzar gider :)
Inanin basarabilirsiniz deneyin4 gun biraktim 5. Gun geri basladim bu aralar surekli birakmak istiyorum ama bir turlu olmuyor nikotin bandini kullanmama ragmen en sonki sebebim sigarasiz cok mutsuzum en iyisi iceyim diye geri basladim ne olacak sonum bilmiyorum birakmayi cok istiyorum ama olmuyor
evet ben cok gergindim su ara gerginlik azaldi biraz birazBende yarin birakmayi planladim. Insallah basaririm. Bundan yaklasik iki ay önce birakmayi denedim ama okadar agresiflesiyorumki resmen icimden bir canavar cikiyor. Sizde de öyle oluyormu?
4 gun gercekten cok iyiydi 5. Gun sabah kahvaltidan sonra esim içerken aman bi tane iceyim bugun baska icmem dedim icerkende hic tat almadim ben bu isi bitirmisim falan dedim bi deO mutsuzluk hissi yoksunluktan muhtemelen.
Gecen gün bi makale okudum, sigaradan tamamen kutulan insanlar kalıcı bi pozitif enerjiye kavuşuyormuş. Oksijenin daha verimli kullanilması gibi de bi bilimsel aciklama getirmişlerdi. Azcik dişinizi sikabilirseniz kurtulabilirsiniz sanki. 4 gün cok iyi bi süre :)
Yalniz bendeki sirf gerginlik degil resmen saclarımı yolacak duruma geliyorumBirakin bence
Nasil peki simdi .gercekten bunlari duydukca insan daha iyi hissediyor biraktigi icin
Evet su sigara alti olsun diye yenen yiyecekler olayi beni baya etkiliyor bu surecte
Inanin basarabilirsiniz deneyin
evet ben cok gergindim su ara gerginlik azaldi biraz biraz
Bence cok iyi fikir, bu yolda yasadıgımız zorlukları ve mutlulukları paylasırsak motive olabilirizBence birakmaya karar veren herkesle burdan birbirimize destek olalim ikna edelim.ne guzel olacak kurtulmaliyiz
Malesef 1 tane icince devami gelir buna eminim4 gun gercekten cok iyiydi 5. Gun sabah kahvaltidan sonra esim içerken aman bi tane iceyim bugun baska icmem dedim icerkende hic tat almadim ben bu isi bitirmisim falan dedim bi detabiki devami geldi
sanirim siz hamileligin etkisiyle tiksinmissiniz bir ara.ama iste yine de bunca gun sonra istemek kotu ya aman yenilmeyin.ben de boyle gunler gecse de isterim diye korkuyorumKızlar bugün tam 82 gün oldu bırakalı. Hatta daha öncede yazmıştım buraya. Hamilelik bırakmam da çok yardımcı oldu ama son bir kaç gündür kötüyüm. Beynimi düşünceler kemiriyor. Rüyalarımda sürekli sigara içtiğimi görüyorum.
Bilinçaltımın bir oyunu diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sanki 2 saat önce sigara içmişimde canım yine istiyor gibi.
Rüyalarımda da baya içiyorum hissede hissede. Beynimi baskılıyorum. İnşallah o hataya düşmem. En azından doğurana kadar sabret diye telkinde bulunuyorum kendime.
82 gün sonra nerden çıktı bu istek inanın anlam veremiyorum. Resmen başıma ağrılar, kramplar giriyor. Bıraktığım ilk zamanlar bile böyle olmamıştım. Halbuki kokusundan falan tiksindim birisi içince öğürüyorum.
Konuyu takipteyim bırakanlar olarak inşallah başlamayız tekrardan. Koahı düşününce içime ürperti geliyor şuan öyle adapte ediyorum kendimi.
İşte tiksinti geçmeye başlayınca hafif hafif heralde atak geliyor bana. Siz böyle düşünmeyin ben bir etkenle bıraktım o etken ortadan kalkmaya başlayınca istekler gelmeye başladı ama bunca zaman dayanmışız sabretmişiz. Bugünleri çöpe atmayalım.Malesef 1 tane icince devami gelir buna eminim
sanirim siz hamileligin etkisiyle tiksinmissiniz bir ara.ama iste yine de bunca gun sonra istemek kotu ya aman yenilmeyin.ben de boyle gunler gecse de isterim diye korkuyorum
Ben de hamileligim suresince agzima surmedim canim istemedi mi tam tersi resmen aserdim ama cocugumda en ufak bi terslik olsa o bi nefes sigaraya baglayip kendimi mahvederdim bunu dusundum sadece ve resmen sigara icecegim gunleri hayal ettim yani o donem resmen birakmadim ara verdim seni cok iyi anliyorum insallah sen baslamazsin tekrar ama lutfen bebegini dusun ve hamileyken bir nefes bile alma sigaradanKızlar bugün tam 82 gün oldu bırakalı. Hatta daha öncede yazmıştım buraya. Hamilelik bırakmam da çok yardımcı oldu ama son bir kaç gündür kötüyüm. Beynimi düşünceler kemiriyor. Rüyalarımda sürekli sigara içtiğimi görüyorum.
Bilinçaltımın bir oyunu diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Sanki 2 saat önce sigara içmişimde canım yine istiyor gibi.
Rüyalarımda da baya içiyorum hissede hissede. Beynimi baskılıyorum. İnşallah o hataya düşmem. En azından doğurana kadar sabret diye telkinde bulunuyorum kendime.
82 gün sonra nerden çıktı bu istek inanın anlam veremiyorum. Resmen başıma ağrılar, kramplar giriyor. Bıraktığım ilk zamanlar bile böyle olmamıştım. Halbuki kokusundan falan tiksindim birisi içince öğürüyorum.
Konuyu takipteyim bırakanlar olarak inşallah başlamayız tekrardan. Koahı düşününce içime ürperti geliyor şuan öyle adapte ediyorum kendimi.
Asla allah korusun inşallah yapmam öyle bir hataBen de hamileligim suresince agzima surmedim canim istemedi mi tam tersi resmen aserdim ama cocugumda en ufak bi terslik olsa o bi nefes sigaraya baglayip kendimi mahvederdim bunu dusundum sadece ve resmen sigara icecegim gunleri hayal ettim yani o donem resmen birakmadim ara verdim seni cok iyi anliyorum insallah sen baslamazsin tekrar ama lutfen bebegini dusun ve hamileyken bir nefes bile alma sigaradan
O kadar sure biraktiktan sonra yenilme bence ben malesef yenildim cok pismanimAsla allah korusun inşallah yapmam öyle bir hataherşy yavrum için elbet dayanıcam sabredicem. Bu süreci kaybedersem kendimi asla affetmem. Çünkü sigara ne bebeğimden nede benim canımdan kıymetli değil.
Ara ara geliyor istek. Sıkıyorum dişimi.
Bende artık acaba aşeriyor muyum sigarayı diye düşünüyorum (adı batasıca). Bazen diyorum ki işte doğur emzir o zaman içersin kendimi öyle rahatlatıyodum ama baktı olacak giibi değil hiç bir zaman içmeyeceksin diye kestirdim attım
O kadar sure biraktiktan sonra yenilme bence ben malesef yenildim cok pismanimbi daha o iradeyi ne zaman bulurum kim bikir. 2. Cocugu mu yapsam acaba :))
Yok yok henuz degil :) sigarayi birakmak icin cocuk yaparak bi ilke imza atmayim simdilik kalsin :))Kendini hazır hissediyorsan neden olmasınhem belki vesilede olur
Tabikide onun için değil:) hem siz kendiniz hazır hissediyorsanız kardeş güzel olur yavrunuza. Tek büyüyen bir çocuk olarak söylüyorum bunuYok yok henuz degil :) sigarayi birakmak icin cocuk yaparak bi ilke imza atmayim simdilik kalsin :))
Bende de kahve ve alkol korkusu var cidden.Ben de bırak başla, bırak başla derken iki haftadır içmiyorum. En zoru kahvaltı sonrası keyif çayımın yanında sigara içememek oldu ama şimdi o da geçti. Alkol içersem ne olacak diye merak ediyorum.
ben de birakali kafe ortamina falan gitmedim.orda nasil dayanicam onu merak ediyorum.evde kahve iciyorum basta cok zor oldu sonradan alistim yine ama disarda olursam ne olur bilemiyorumBende de kahve ve alkol korkusu var cidden.
Arkadaşlar dişari ćikalim diyince ben direkt reddediyorum şimdilik :) bakalim nasıl olacak?
Asla allah korusun inşallah yapmam öyle bir hataherşy yavrum için elbet dayanıcam sabredicem. Bu süreci kaybedersem kendimi asla affetmem. Çünkü sigara ne bebeğimden nede benim canımdan kıymetli değil.
Ara ara geliyor istek. Sıkıyorum dişimi.
Bende artık acaba aşeriyor muyum sigarayı diye düşünüyorum (adı batasıca). Bazen diyorum ki işte doğur emzir o zaman içersin kendimi öyle rahatlatıyodum ama baktı olacak giibi değil hiç bir zaman içmeyeceksin diye kestirdim attım
ben de hamileliklerimde 1 tane bile icmedim ama ben de birgun icicem diye resmen bekliyordum.keske birakmisken baslamasaydim cok pismanim.aslinda ham8lelik iyi bir fırsat oluyor.ama zararin neresinden donersen kar.simdi biraktim bakalim boyle de gid3r insallahO kadar sure biraktiktan sonra yenilme bence ben malesef yenildim cok pismanimbi daha o iradeyi ne zaman bulurum kim bikir. 2. Cocugu mu yapsam acaba :))