Sigarayı Bırakma Kararim

Tamamen idare meselesi bana göre.
Cunku abimde rahat 15 sigara bagimlisiydi,bigün geldi eve sigara paketini falan atmis dedi bi daha icmicem 5 sene falan oldu suan icmicem dediginden beri 1 kere agzina sürmedi kokusu gelsin hemen kacicak delik ariyo :D
Ayni sekil babam da 40 sene sigara kullanan adam birakti abimle beraber :)
Bu sekilde aileye de yansiyo ev kokuyo ustumuz basimiz icmedigim halde sigara kokuyodu simdi ev mis gibi :)
Umarim sizde basarirsiniz bunu :)

İfardan sonra içmicem ama herkes içiyor demişsiniz ama artık bu devirde herkes oruç tutmuyor.Demekki iradenizle şu sıcak günlerde oruç tutabiliyorsunuz. Bunu yapabilen insan sigarayı bırakabilirde :)
Bunu bırakmanız gerektiğini hasta olunca anlamak yerine nefsinize hakim olmalısınız. Başta gırtlak ve akciğer kanseri olmak üzere diğer kanser çeşitlerinde de sigaranın rolü büyük.
Öncelikle kafanızda bitirmeniz lazım.
İnşallah en kısa sürede bırakırsınız.:16:

Ayyy ne guzel denk geldi bu konu :)
Yarindan itibaren, iftardan sonra, artik sigara icmeme karari aldim.
Allah yardimcimiz olsun, nefsimize hakim olmayi nasip etsin insallah.

Azaltarak bırakmak mi daha faydali yoksa bianda mi kizlar?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Biranda bırakmak daha faydaliymis canim

Ben kendi irademle bırakmayı defalarca denedimm başarılı oşamadımm inşallah başarırsın şunun için yazıyorumm başaramazsan bi ilaç var adını yazmak yasak olabilir bilmiyrmm yazmadım o yüzden 10 günde istesen bile sigara içemez hale geliyosunn annem ve babam 25 yıldır sügara içiyolardı bu ilaçla bıraktılar eşim ben ve eşimin birsürü arkadaşı bu ilaçla sigarayı bıraktık genelde fazla bilinmeyen bi ilaç sağlık bakanlığının verdiklerinden farklı ilacı içmeye başladıktan bi hafta sonra siaranın tası dişini fırçaladıktan sonra kola içmişsin gibi oluyo ister istemez tiksiniyosun zaten. Hatta gecenlerde arkadastan bi nefes alayım dedim öğürdüm resmen zamanında o kadar tiksinmişim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu ilaç cam.....ix mi acaba ?? Eğer o ise ben kullanamadim panik atak var bende aşırı çarpıntı yaptı eğer o değilse özelden ilacin adını mesaj atarsan çok sevinirim

tebrikler..
çok güzel bir karar almışsınız,
bende 3 ay önce bıraktım sigarayı , üstelik eşim sigara kullanırken ve tüm yakın arkadaşalrım :(
kolaymı oldu hayır ama başardım çok şükür ,
en zoru ilk 3 gün
sonra iki hafta
ve 1 ay
sonra bitiyor zaten ,yani hiç canın istemez değil arada vurur mutlaka aklına insanın
ama o alışkanlık unutuluyor , ben bu 3 ay içinde 5 kg kafar aldım ama 3ü gitti bile

senin ne istediğin önemli , gerçekten karar verirsen bırakırsın , benim bıraktığıma kimse inanamadı çünkü uzun yıllar içtim
ve başaramam gibi geliyordu , ama inanın tek ilaç inanmak ,

eşinizde size destek olsun biraz rica edin , yanınızda içmesin birkaç gün en azından 3 gün sigara içen kişilerle görüşmeyin ,
inanın buna değecek ,
hem sağlığınız hem bütçeniz için ,
ama en güzeli de o kötü kokudan arınmak , müthiş bi duygu ,

yeğenlerim bana kokun deyişti diyor çok mutlu oluyorum, ayrıca trafımdakiler cildimin güzelleştiğinide sölüyorlar ki bende farkediyorum
yani kısacası sigarayı bırakmanın karı çok zararı yok
ayrıca arkadaşlar eşimde sigarayı bırakma kararı aldı yaklaşık 20 gündür filan içmiyor ,
o kadar mutluyumki . bazen ben bile iananmıyorum bu illetten kurtulduğumuza ,
inşallah sizlerde başarırsınız , gerçekten istemeniz yeterli

Canım sen kurtulmussun artik darısı bizim başımıza

Tamamen idare meselesi bana göre.
Cunku abimde rahat 15 sigara bagimlisiydi,bigün geldi eve sigara paketini falan atmis dedi bi daha icmicem 5 sene falan oldu suan icmicem dediginden beri 1 kere agzina sürmedi kokusu gelsin hemen kacicak delik ariyo :D
Ayni sekil babam da 40 sene sigara kullanan adam birakti abimle beraber :)
Bu sekilde aileye de yansiyo ev kokuyo ustumuz basimiz icmedigim halde sigara kokuyodu simdi ev mis gibi :)
Umarim sizde basarirsiniz bunu :)

Umarim inşallah benide en çok kokusu rahatsız ediyor zaten

İfardan sonra içmicem ama herkes içiyor demişsiniz ama artık bu devirde herkes oruç tutmuyor.Demekki iradenizle şu sıcak günlerde oruç tutabiliyorsunuz. Bunu yapabilen insan sigarayı bırakabilirde :)
Bunu bırakmanız gerektiğini hasta olunca anlamak yerine nefsinize hakim olmalısınız. Başta gırtlak ve akciğer kanseri olmak üzere diğer kanser çeşitlerinde de sigaranın rolü büyük.
Öncelikle kafanızda bitirmeniz lazım.
İnşallah en kısa sürede bırakırsınız.:16:

İnşallah teşekkür ederim

Ayyy ne guzel denk geldi bu konu :)
Yarindan itibaren, iftardan sonra, artik sigara icmeme karari aldim.
Allah yardimcimiz olsun, nefsimize hakim olmayi nasip etsin insallah.

Beraber bırakalım işte birbirimize güç veririz

Back
X