Sigarayi birakmak istiyorum yardim edin

10 sene içtim, 3 yıldır içmiyorum ama bugün bi tane yaksam yarın yine bağımlısı olurum. biz severken ayrıldık mesela
Başlangıçta kimse beğenmiyor bence içtikçe alışkanlık yapıyor demek ki bu meret bende de kahve bağımlılığı vardı kurtuldum çok şükür ama 2 gün üstüste icsem 3.gün icmesem başıma ağrılar girer

Sağlam irade ve kararlılık gerekiyor. Ben de saçlarımı koparıyorum 10 yıldır. Artık koparmayacağım dedim. 3 4 gündür koparmayı bıraktım. Yeniden koparmaya başlamaktan korkuyorum elim gidiyor saçıma. Önceden de bırakmayı denemiştim bırakamamıştım. Bana ya kuddüs esmasını okumamı söyledi burdan bir üye. Müslümansanız sizde her gün bol bol bu esmayı okumayı deneyin isterseniz

Sizde bitiyor iş. Ben 10 yıl kadar içtikten sonra 1 günde bıraktım sigarayı. Siz beyninizw hükmedin, öyle sayıyı azaltarak değil pat diyw bırakın bence. Bir de bir şeye kızıp sigaraya da sarılmayın sakın sigara içmeyenler gibi düşünün kendinizi, vallahi sigarasız hayat mükemmel. Daha yeni bir gencecik kız 2 kat merdiben çıkamadı diye ne üzüldüm. Bunun yaşlılığını düşünemedim. Ben hiç tıkanmıyorum merdivenlerde. İnşallah başaracaksınız.

Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
Alternatif bulun. Mesela nikotinli sakız.
Bende rafine şekeri bırakmaya çalışıyorum.
Hurma, kuru kayısı, muz aldım.
Canım şeker istedikçe onlardan yiyorum..
Niye bunu dedim rafine şeker de bağımlılık yapıyor.

Sizde sigara yerine geçecek bir alternatif bulun.
Anca ikame şeylerle deneyin.
Ama sigara yerine tatlıya abur cubura saldırmayın.
Mesela canınız sigara içmek isteyince su için nikotinli sakız çiğneyin. Sonra da yavaş yavaş azaltın.
Mesela günde 6 nikotinli sakız çiğniyorsanız bunu 1 hafta 6, sonraki hafta 5, sonraki hafta 4, sonraki hafta 3, sonraki hafta 2, sonraki hafta 1..diye azaltın.
Ikame olmadan kesmeyin. Agir gelir gene başlarsınız.
Sigarayı kesin ve nikotinli sakıza başlayın..

Sigaranın yerine başka bir şey koymak mantıklı bir yöntem değil.
bir bağımlılıktan kurtulmak için hemen kesmek lazım.
bu iş sadece kararlı olmaktan geçiyor.

konu sahibi ALLEN CAR videoları izleyebilirsiniz youtubeta Y Yanliz6777

Ben sigara içmiyorum. Hiç içmedim.
Benimde tatlı bağımlılığım var. Ikame koyarak kesmeye çalışıyorum.

Sigara konusunda faydalı ise konu sahibi izlesin tabi ki..

ibrahim saracoglu tere kurunu oneriyor umarim kurtulursunuz en kisa zamanda

Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
24. Gündeyim. Allen Carr’ın sigarayı bırakmanın kolay Yolu diye kitabı var okudum kitabı bitirdiğimde kalan sigaraları çöpe attım. İlk üç gün zorladı ama bıraktığım için çok mutluydum. Şu an çok çok çok mutluyum. Hayatım değişti resmen. Yorulmuyorum, akşam erkenden uykum geliyor, sabah uyanamayan ben bakıyorum 6 da uyanmışım. Ağzım kokmuyor, tenim kokmuyor. Param cebimde. Evim kokmuyor. Sigarayı bıraktıktan sonra derin temizlik yaptım. Evim missss. Yaşam kalitem yüzde yüz arttı.

6 yada 7 sene önce günde bir pakete yakın içerdim. Herkes asla bırakamazsın derdi. Bir gecede karar verdim bıraktım. Bir kere bırakınca ilk bir yıl zor. İlk aylar çok çok zor. Bir kere başlarsanız bir kere bile en zor zamanda bile bir nefes bile çekmeyin. Yoksa başa dönersiniz. İkk aylar iradeyi sağlam tutarsanız canınız çekmez.
Benim artık kokusuna tahammülüm yok

En güzeli de sabahları ilk uyandığınızda ağızdaki o çamur tadınından kurtulmak bence. Şu hayattaki en doğru kararım

Bende onceden icen birisiydim ama bende soyle bir durum var ben icdikce bana sanki yan etkibyapiyor sigarayiicdigim zaman sanki bir araba dayak yemis gibioluyodum istedigim anda birakiyorum bazen kokusu geliyo burnuma guzel guzel ama icmicem dedigim an bitti bende ois hamile kaldim agzima dahi surmedim ondan oncesinde keyfi icerdim cnm istediginden deil kahveyapdikca onunla guzel gider diye alipda icdigim sonrada pismanbolurdum dayak yeseydim daha iyiydi diye

Buda benim bıraktığımdan beri sayacım.Son bir senedeki tek iyikim bu.Allah bırakmayı isteyip de bırakamadan herkese nasip etsin

Sigara birakma polinikligine gittim oda psikiyatri gonderdi o bir ilac yazcakmis (sigara birakma ilaci)?bakalim ne olacak

Sigara birakma polinikligine gittim oda psikiyatri gonderdi o bir ilac yazcakmis (sigara birakma ilaci)?bakalim ne olacak
İlaçla bir yere kadar. Kafada bitirmeniz lazım. Bende yeni bıraktım 3 ay olacak ilk haftalar evet zorlandım ama kararlıydım. Şimdi eşim içiyor balkonda geliyor ve benim kokudan midem bulanıyor düşünün 13 sene içen biri olarak pat diye bıraktım azaltma falan yapmadan. İnanın ve karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…