- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
Başlangıçta kimse beğenmiyor bence içtikçe alışkanlık yapıyor demek ki bu meret10 sene içtim, 3 yıldır içmiyorum ama bugün bi tane yaksam yarın yine bağımlısı olurum. biz severken ayrıldık mesela
Alternatif bulun. Mesela nikotinli sakız.Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
Sigaranın yerine başka bir şey koymak mantıklı bir yöntem değil.Alternatif bulun. Mesela nikotinli sakız.
Bende rafine şekeri bırakmaya çalışıyorum.
Hurma, kuru kayısı, muz aldım.
Canım şeker istedikçe onlardan yiyorum..
Niye bunu dedim rafine şeker de bağımlılık yapıyor.
Sizde sigara yerine geçecek bir alternatif bulun.
Anca ikame şeylerle deneyin.
Ama sigara yerine tatlıya abur cubura saldırmayın.
Mesela canınız sigara içmek isteyince su için nikotinli sakız çiğneyin. Sonra da yavaş yavaş azaltın.
Mesela günde 6 nikotinli sakız çiğniyorsanız bunu 1 hafta 6, sonraki hafta 5, sonraki hafta 4, sonraki hafta 3, sonraki hafta 2, sonraki hafta 1..diye azaltın.
Ikame olmadan kesmeyin. Agir gelir gene başlarsınız.
Sigarayı kesin ve nikotinli sakıza başlayın..
Ben sigara içmiyorum. Hiç içmedim.Sigaranın yerine başka bir şey koymak mantıklı bir yöntem değil.
bir bağımlılıktan kurtulmak için hemen kesmek lazım.
bu iş sadece kararlı olmaktan geçiyor.
konu sahibi ALLEN CAR videoları izleyebilirsiniz youtubeta Y Yanliz6777
24. Gündeyim. Allen Carr’ın sigarayı bırakmanın kolay Yolu diye kitabı var okudum kitabı bitirdiğimde kalan sigaraları çöpe attım. İlk üç gün zorladı ama bıraktığım için çok mutluydum. Şu an çok çok çok mutluyum. Hayatım değişti resmen. Yorulmuyorum, akşam erkenden uykum geliyor, sabah uyanamayan ben bakıyorum 6 da uyanmışım. Ağzım kokmuyor, tenim kokmuyor. Param cebimde. Evim kokmuyor. Sigarayı bıraktıktan sonra derin temizlik yaptım. Evim missss. Yaşam kalitem yüzde yüz arttı.Sigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
En güzeli de sabahları ilk uyandığınızda ağızdaki o çamur tadınından kurtulmak bence. Şu hayattaki en doğru kararım24. Gündeyim. Allen Carr’ın sigarayı bırakmanın kolay Yolu diye kitabı var okudum kitabı bitirdiğimde kalan sigaraları çöpe attım. İlk üç gün zorladı ama bıraktığım için çok mutluydum. Şu an çok çok çok mutluyum. Hayatım değişti resmen. Yorulmuyorum, akşam erkenden uykum geliyor, sabah uyanamayan ben bakıyorum 6 da uyanmışım. Ağzım kokmuyor, tenim kokmuyor. Param cebimde. Evim kokmuyor. Sigarayı bıraktıktan sonra derin temizlik yaptım. Evim missss. Yaşam kalitem yüzde yüz arttı.
Bende onceden icen birisiydim ama bende soyle bir durum var ben icdikce bana sanki yan etkibyapiyor sigarayiicdigim zaman sanki bir araba dayak yemis gibioluyodum istedigim anda birakiyorum bazen kokusu geliyo burnuma guzel guzel ama icmicem dedigim an bitti bende ois hamile kaldim agzima dahi surmedim ondan oncesinde keyfi icerdim cnm istediginden deil kahveyapdikca onunla guzel gider diye alipda icdigim sonrada pismanbolurdum dayak yeseydim daha iyiydi diyeSigarayi birakmak icim beni motive edermisimiz yallaririm birakanlar gelsin konusalim
İlaçla bir yere kadar. Kafada bitirmeniz lazım. Bende yeni bıraktım 3 ay olacak ilk haftalar evet zorlandım ama kararlıydım. Şimdi eşim içiyor balkonda geliyor ve benim kokudan midem bulanıyor düşünün 13 sene içen biri olarak pat diye bıraktım azaltma falan yapmadan. İnanın ve karar verin.Sigara birakma polinikligine gittim oda psikiyatri gonderdi o bir ilac yazcakmis (sigara birakma ilaci)?bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?