siğil!

mutebessim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
392
235
73
Merhaba bayanlar, elimde artık görmekten bıktığım bir siğil var. Serçe parmağımın yukarısında eklem yerinnde bu yüzden saklama gibi bir ihtimalim olmuyor sürekli dikkat çekiyor. Kirli beyaz-sarımsı bir renkte. Yaktırdım ama bi sure sonra yine cıktı incir sütü, okutma fayda etmedi aranızda bundan kurtulabilen biri varsa yardımcı olsun lütfen

Benim ayagimin bas parmaginda irili ufakli 4 tane vardi ceviz yagini okumustum gene bu site ve duzensiz uygulamama ragmen gecirdi

çocukken benim elimde de vardı 2 tane. incir sütü iyi gelmişti bana

elimdr vardi küçükken kocamandi ici siyahti ay bak yine hatırladım :((((( kucuktum o zamanlar doktora da goturmediler galba buralarda meşhur okuyan bu nine vardi 3 gyn ust uste okumustu sonra gecti :O doktora gittiniz mi asit seklinde ilaclae var

bir anda hpv dedikleri genital siğil falan sandım, acaba konu sahibi eşinden HPV falan mı kaptı diye düşündüm ki değilmiş..
Benim ayağımda da vardı siğil, hem de kocaman birşey, aylar sürdü, sonra nasır bandı falan kullandım geçti öyle..
Siğillerin iyileşmesinini psikolojik olduğu söyleniyor, mesela okutunca falan geçmesi bu yüzden miş.. geçeceğine inanmak gerekiyormuş...

Benim de tam alnımın ortasında vardı.
Annem ortasına iğne batırıp ucunu çakmakla yakardı. Biraz küçülmüştü.
Sonrasında da dibine ip bağlayıp fena halde sıktırmıştı, öyle düşmüştü.
Annem de tam sadistmiş:KK12::KK12:

kızımın küçükken ayaklarında çıkmıştı. her şeyi yaptım geçiremedim. en sonunda dr. ameliyatla kazıyacaz dedi. çünkü ayaklarının altında ve baş parmağının ucundaydı, canını çok yakıyordu. nasır ojesi, nasır asiti, nasır bandı, okuduk, aklınıza gelen her şey.
en sonunda bir yerde okudum, ayaklarını her akşam sıcak suda bekleterek, yumuşatıyordum, bildiğimiz yemeklik kuru soğanın bir kısmını cam rendede rendeleyip, suyuyla birlikte pamuk ve gazlıbez yardımıyla oraya sarıyordum ve sabah açıyordum. kalan soğanı folyoya sarıp ertesi gün yine kullanıyordum. bu süre nasır küçülüp kaybolana kadar sürdü.
denemekten zarar gelmez.

Merhaba bayanlar, elimde artık görmekten bıktığım bir siğil var. Serçe parmağımın yukarısında eklem yerinnde bu yüzden saklama gibi bir ihtimalim olmuyor sürekli dikkat çekiyor. Kirli beyaz-sarımsı bir renkte. Yaktırdım ama bi sure sonra yine cıktı incir sütü, okutma fayda etmedi aranızda bundan kurtulabilen biri varsa yardımcı olsun lütfen
Benimde elimde çıkmıştı siğil ilaçlaından denedim geçmedi. İnternetten araştırırken bir site buldum. Değişik makalelerle insanları bilgilendiriyor.Doğal yöntemlerle bu illet siğillerimden kurtuldum. Sitesini incelemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar meraba
Benim de el parmaklarımda ve tırnak kenarlarımda yaklaşık 30 a yakın siğil var, kriyoterapi, elektrokoter,verrutol, her seyı yaptırdım, okuttum yine geçmedi hala da yayılıyor. Ceviz yağını duydum denemek istiyorum sizce ellerimde fayda eder mi. Lütfen yardımcı olun:((

Merhabalar, oğlumda yaklaşık üç yıldır siğil problemi yaşıyorduk ve kullandığım her bitkisel/kimyasal üründe azalmadan ziyade artış söz konusu oldu. son olarak çinko destekli bir şurup ile (immuzinc) endwarts siğil kalemi kullandım. Mucizevi bir şekilde 10 küsür irili ufaklı siğil yok oldu. Şiddetle tavsiye ederim.

İmcir agacının yapraklarındaki sut sigili yok eder bnde vardı eskıden bitane her sabah o sutten doktum cevremzde cok incr agacı vardı. Snradan koptu gttıı bda ckmadı cok faydalı yakıyor resmn sigili

Back
X