Sığıntı mı oldum?

Arkadasiniz tam bir takintili. Bence hiic ugrasma sinirlari zorla biran evvel ayril evden. Duzelmez. Cocuk dogurunca yuva kurtulur dusuncesiyle hareket edenlerde bile duzelmiyor sizinki hiic duzelmez. Arkadasinda acaba kirilir mi onu uzer miyim vs gibi ince dusunceler yok kalip gibi neyse o.. sakin duzelir diye uğraşma sonra arkadasinin eski ev arkadasi gibi robotlasmissin bir bakmışsın

Sanırım öyle, keşke baştan biri uyarsaydı, hiç taşınmazdım buraya. İşin kötü tarafı ben bu arkadaşımı severim,aramız bozulsun hiç istemiyorum.

Muhakkak ben de bir şeyler yapacağım ama o emir verdiği için yapmak istemiyorum. Başkalarıyla da kaldım kimseyle böyle konuşmadım, o benim ablam değil annem değil. Ki annem bile bu tavırla konuşsa benimle yapmam.

Yani ben eve ayak uydururum yine mecburen de, canımı sıkan arkadaşımın üslubu.

Ben taşındığımda yoktu, şimdi yeni işe girdi. Sanırım bensiz de idare eder bir süre, yeni birini bulamasa da hemen.
İşe girdiği için zaten size ihtiyacı yok sanırım.aksi tesadüf olmuş.sizin de ayrılmayacağınızi biliyor.sabredin fazla alınganlık göstermeyin.nasilsa geçici bir zamanmis

Ya ben aslında kendimi bozmadan, arayı bozmadan, bazı şeyleri farketmesini istiyorum. Ama aramız da bozulmasın istiyorum. Mesela bu üslubunun çok yanlış olduğunu farketmesi lazım. Zaten 4 ay sonra kesin ayrılacağım. Bugün karar verdim. Ve bir daha da kimse ile kalmayacağım. Yıllardır yeter çektiğim gayri. :)

İşe girdiği için zaten size ihtiyacı yok sanırım.aksi tesadüf olmuş.sizin de ayrılmayacağınızi biliyor.sabredin fazla alınganlık göstermeyin.nasilsa geçici bir zamanmis

Bu konuşmalara alışıp iyice gemi azıya alır diye korkuyorum. Alınganlık yapmayacağım ama en azından kibarca tepkimi dile getireceğim sanırım. Umarım biraz empati yapabilir.

Haklısınız. Bir de kendimi bozmamam lazım, sonra kendi kendime vicdan yapıyorum. Daha önce yaşadım. En azından vicdanım rahat olsun. Problem çıkaran kişi gibi görünen ben olamayayım istiyorum.

Bu konuşmalara alışıp iyice gemi azıya alır diye korkuyorum. Alınganlık yapmayacağım ama en azından kibarca tepkimi dile getireceğim sanırım. Umarım biraz empati yapabilir.
Kesinlikle dik durup diklenmeyen bir tavır sergileyerek kibarca rahatsızlığınızi dile getirin.belki farkında değildir...siz söyleyince kendine gelebilir.

Kesinlikle dik durup diklenmeyen bir tavır sergileyerek kibarca rahatsızlığınızi dile getirin.belki farkında değildir...siz söyleyince kendine gelebilir.
Evet, blmiyorum umarım farkeder.
İyiki buraya yazmışım, kendimi daha güçlü hissediyorum şu an .

10 yıllık arkadaşınız neden böyle bir usluba girmiş ki en çok ona şaşırdım ben. Bence de uslubunun sizi kırdığını dile getirin bilsin yani o da.. ya da reçeli oraya koy demek rafları ayıralım diyebilirsin yani senin o evde varlığını vr sana saygı duyması gerektiğini kabul ettirmen lazım yoksa o ortak yaşam olmaz kölelik olur ve hemen bi nevresim tk alın ona da verin onu ekstra şeylerini kabul etmeyin

Katılıyorum, genel olarak dediğim dedik biri ve kendi hakimiyet alanında iyice despotlaşıyor. Sanırım dışardan uslubunyn ne kadar itici olduğunun farkında değil. Ya da umrunda değil bilmiyorum.

Çok haklısınız bir an önce halledeceğim, olabildiğince az minnet etmek istiyorum.

Ama siz ne kadar düşüncelisiniz bravo size, ben olsam çoktan kovmuştu heralde beni Uslubu çok kötü çünkü

Ev arkadasligi berbat bisey. 6 sene cektim iyi bilirim. Bir evde iki kadin olmaz olamaz. Napin edin tek cikmaya bakin.
İnşallah, ben de yıldım artık. Bu başkalarıyla yaşadığım 5. Senem. Artık tek başıma yaşamak istiyorum. Usandım başkalarının kaprisini çekmekten.

Evin kendi odalarınız hariç olan her bölümü ortaktır. Nasıl o söz sahibiyse sizde söz sahibisiniz. Madem karışılmasını istemiyor kendi kararları uygulansın istiyor o zaman hiç bulaşmayacaktı ev arkadaşlığına. 4 ay idare edebilirim diyorsanız kalın ama ben kendimi tutamazdım kesin

Başkasının kurulu düzenine yerleşmek hakkında ne düşünüyorsunuz?

olay bu zaten

evliliklerin ilk ayları sıkıntılıdır denir ya onun sebebi de bu

herkesin bir düzen algısı var bu nedenle o bozulunca rahatsız oluyor

eşim çatalları kaşık bölümüne koydu diye kavga etmiştim

ama elim kanamıştı

üslubu sıkıntılı olabilir

kendinizi bir sakin anda ifade edin

bu değişmez vs

çok takmayın

kendinize odanızda sınırlı hayat kurun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…