- Konu Sahibi mor-menekse
-
canm yani sanırım 2 3 haftaya sonuç almıştım küçük teller gelmeye başlamıştı, yediklerinede çok bağlı özellikle cips gibi yağlı yada kola gibi asitli içecekler içiyorsanız bu vücuttaki tüm dengeleri bozuyor gerçekten en küçük bir faydası bulunmamakta. bu formülle birlikte bunlarada dikkat ettim. saçlarımı boyatmadım mesela uzun süre, yıpratıcı işlemleri çok sık uygulamadım kendi haline bıraktım bu şekilde saçlarım doğal haline kavuştu diyebilirim. uzun bi süredir uygulayamadım tekrar uygulamayı düşünüyorum..
bu arada bu sığır iliği tarifi birebir Suna Dumankaya 'nın vermiş olduğu tariftir.alanında isim yapmış birisi sonuçta
Canim cok tesekkur ederim bugun hemen sigir iligi alip denicem,insallah faydasi olur banada.buarada bu hazirladgimiz ilik tek kullanimlik dimi
Ben bitürlü bulamadım bu sığır iliğini.Kasaplarda yok.Çok zor bulursunuz diyorlar.Ankarada bulan varsa nereden aldığını söyleyebilir mi?
evet canm tek kullanımlık
arkdaşlar bnm saçlarım çok dökülüo bir ayddır banyodan snra taradığımda tutam tutam gelio.. doktora gitim zinco ve vitamin ilacı verdi şuan onları kullanıorum 1 hafta oldu. saç bakım yağı kullanıorum durulama suyuna ısırgan ve sirke koyuorum inş faydasını görürrüm saçlarım çok seyreldi cocuk saçı gibi kaldı. gürleşsin istiyorum ve saç çıkarmasınıda lütfen yardım edin psikolojim çok bozuksığır iliği tarifini deneyip yararını gören varmı gerççekten saç çıkarıoyrmu cvbınızı bekliorumm şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?