sigorta burun estetiğini karşılar mı?

rumuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
8
0
36
Adana
bazı durumlarda burun estetiğini sigorta karşılıyor galiba.birde doktorlar sağlık sorunu gibi gösterip estetik yapıyorlar diye duydum bilginiz var mı?devletten alıyorlar ve siz çok az ödüyorsunuz.

ne ozel sıgorta ne de devletın sıgortası...hıc bırı estetıgı karsılamıyor canım..

ha doktor tanıdık,estetık olarak gostermeyız dersen...yanı uygun bır kılıf uydurursan(uydurabılecegını de pek sanmıyorum acıkcası) belkı..ama dedıgım gıbı devıasyon amelıyatını bıle karsılayıp karsılamadıgından emın degılım,ssk nın ya da bagkur un..
oyle olsa herkes rahatca estetık yaptırırdı dı mı ama :)

benim bir tanıdığım birkaç yıl önce olmuştu doktor mesela et var gibi bir problem gösterip estetik yapmıştı galiba tam hatırlamıyorum çok yakında değiliz karşılaşamıyoruz soramıyorum o yüzden böyle bir bilgisi olan var mı:44:

SSK sadece devlet hastanelerinde KBB doktorları tarafından yapılan burun ameliyatlarını karşılıyor. O da burnunuzda nefes alma gibi problem varsa ve bu belgelenecek gibiyse. Tanıdığınız doktor varsa ameliyatınızı bu şekilde gösterebilirsiniz belki. Ama sahtekarlık yapabilecek doktor bulmak lazım.

öyle bir sahtekarlığı yapacak doktora da ameliyat olmak isterseniz artık... yani benim şahsi düşüncem şu ki sizin çıkarınız için devleti kandıran biri kendi çıkarı için ileride sizi de kandırabilir.
burada ameliyat parası için aylarca birikim yapmış, hatta kredi alıp ameliyat olmuş kişiler var. böyle bir konu açarken bunu da göz önünde bulundurmalısınız bence.

arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu?

dediğin şekilde ameliyat olan duydum canım ama bu kişiler 4 5 sene olmuşlardı..hatta para bile vermemişlerdi...burunlarında et büyümesi vardı onu devlet karşılıyormuş,o arada estetikte yapmışlar para almamışlar..ama sen yine de bi araştırma yapp.

ve şunuda diyeyim canım TRAMOLA adlı arkadaş bu konuda halkı diyebilirim,tabi herkesi zan altında tutmamak lazım kimi doktor iyi yapar kimi daha farklı sonuçlar oluşturabilir..bu bahsettiğim arkadaşların burunlarında hep sorun oldu ve daha sonra 2 ,hatta 3. ameliyatlarını oldular...tabi doktor sizi deneme tahtası olarak görmeden yapcaksa ....bu işin bi sakıncasını görmüyorsan karar senin.....

burun içi problem varsa sigorta karşılayabiliyor ama kesin değil oda ince eliyip sık dokuyolar bende olacağım şu an onay bekliyorum sigortadan ama estetiği karşılamıyor onu ayrıca ödeyeceğim yani burun da deviasyon varsa et falan karşılayabiliyor ama oda özelde baya uğraştırıyo anlıycanız

herhangi bir saglık probleminiz yoksa,devleti dolandırmak yerine para biriktirin ve bu ısı uygun doğru bir bicimde yapın..
eğer saglık probleminiz varsa da devlet hastanesinde bir kbb uzmanınız görüşün..

Devleti dolandırmayı sormamış aslında :) Sigorta şirketini dolandırmayı sormuş. Her ikisi de mümkün evet. İllegal olarak yani.

kılzar bende kbb uzamnına oldum önce rapor çıktı raporda ameliyat estetik amaçlı değidlir yazıyodu ama doktorla ölze özel hastanelereki gibi evire çevire bu estetik olayını masya yatoırmadık dedimkiasıl deviasyon amaçlıydı dedimki doktor bey sadece eğrilik gitsin başka hiçbir işlem olmasın kaldırma gibi.öle bilgisyarda felanda görmedim 1,5 ay oldu hala asimetrik şişliklerim var öle fazla estetiklik iş olmadı ama yinede oldu bişiler.kemik düzeltildi bunun sonuçlarını görmeme çok var daha ssk karşılıyor doktordeviasyon olarak giriyo ameliyata oda sanırım kendi insiyatifi hastanede 3 doktordan ameliyatta estetik müdahaleyi yapanda sadece benım doktorumdu biraz doktora güven ve cesaret.

evet benımde bıldıgım devıasyon yada burunda baska saglık problemı varsa devlet yanı sgk karsılıyor ama onun dısındakı estetik ücretini karsılamıyor...

benim 2 arkadaşım devlette yaptırdılar kbb ciyle birlikte plastik cerrahta girmiş hiçbir ücret ödememişler burunlarıda gayet güzel olmuş.bi başka arkadaşım ücret ödemiş.doktoruna göre değişiyor.

ben gecen sene oldum saglık sorunumda vardı hiç bi ücret odemedim SONUÇ : 2 HAFTA ONCE OZEL Bİ HASTANEDE REVİZYON çok dikkatli olun para vermemek yada az vermek için onca sıkıntıya inanın değmez

bazı durumlarda burun estetiğini sigorta karşılıyor galiba.birde doktorlar sağlık sorunu gibi gösterip estetik yapıyorlar diye duydum bilginiz var mı?devletten alıyorlar ve siz çok az ödüyorsunuz.

ssk hıcbırsekılde estetık amelıyatı karsılamıyor arkadaslar cnku bu durum ozele gırıyor...kbb cılere amelıyat olabılrısnz ama estetık degıl soluk alma problemınız et vs. var ıse ... mutlu kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…