ssk hıcbırsekılde estetık amelıyatı karsılamıyor arkadaslar cnku bu durum ozele gırıyor...kbb cılere amelıyat olabılrısnz ama estetık degıl soluk alma problemınız et vs. var ıse ... mutlu kalın...
bazı durumlarda burun estetiğini sigorta karşılıyor galiba.birde doktorlar sağlık sorunu gibi gösterip estetik yapıyorlar diye duydum bilginiz var mı?devletten alıyorlar ve siz çok az ödüyorsunuz.
benim bir tanıdığım birkaç yıl önce olmuştu doktor mesela et var gibi bir problem gösterip estetik yapmıştı galiba tam hatırlamıyorum çok yakında değiliz karşılaşamıyoruz soramıyorum o yüzden böyle bir bilgisi olan var mı:44:
Karşılar canım,ben sigortada oldum
Karşılar canım,ben sigortada oldum
evet benımde bıldıgım devıasyon yada burunda baska saglık problemı varsa devlet yanı sgk karsılıyor ama onun dısındakı estetik ücretini karsılamıyor...
Öncelikle merhaba.. Bende önümüzdeki hafta özel bi hastanede burun estetiği olucam çoğu doktor sigortanın karşılamadığını söylüyor fakat benim doktorum burun tomografisi istedi ve bunun hem sorunu görmek hemde ameliyatın yarısını sigortaya karşılatmak istediği için olduğunu söyledi.. Benim sinüslerim tıkalı ve hem sinüslerimdeki sorun giderilecek hemde estetik olucam. yani doktorun isterse yarısını sigortaya karşılatabilir ama genelde olmadığını söylüyorlar malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?