araştırma hastahanesinde ameliyat oldum ve tek kuruş ödemedim. sonucta hastahanede estetik cerrahi diye bir bölüm var. bu bölüm estetik hakkında bilgi vermek için açılmamışyaaaa..benimle beraber siteden bir kaç arkadas da ameliyat oldu..bence onların sonucları da cok iyi.. ben de burnumdan memnunum... ameliyat öncesi ve sonrası görüntülerim albümde mevcuttur ve albüm herkese açıktır...
canım bn gittim bi tanesine biz yanıklara falan bakıyoruz o keyfi iş dedii zaten paralıda sen nerde oldun
tostosi görmedi herhalde ama ben bildiğim kadarı ile cevaplayayım:)
Malatya Turgut Özal tıp merkezinde Doç. Dr. Bilge Türk Bilen'e ameliyat oldu canım,ama sağlık sorunu sebebiyle burnunda kemik varmış.Ama olmasa dahi sağlık problemi gösterip diye yine ameliyatları ücretsiz olarak gerçekleştiriyormuş,tamamen iyi niyet söz konusu burada,duydum ama bilemem bu konuyu :) Tek ücret hastahanenin olduğu mevkide yaşamıyorsan veya çok yakın değilse orada kalma durumu sebebiyle konaklama yapacağın yere vereceğin ücret ve gidiş dönüşler.Oda taş çatlasa 1,1,5 tl felan denk gelir.:) Ama doktor işini iyi yapıyor değer.Lakin ameliyat ücretleri 1,5 ila max 5/6 TL arasıdır.Bulunduğu mevki neresi o önemli:)Kısaca KBB'Yİ Karşılıyor Sigorta ,yada sağlık sorunu ise ama gerisi estetik olduğu için karşılamıyor.
çok sacma bir uygulama.. sonucta insanın ruh sağlığı da önemli.. ben burnumdan memnun değilsem ve benim hayatımı etkiliyorsa herhangi bir yara izinden ne farkı varki bu durummun... benim de bulunduğum yer yakın değildi... ama gittim yani oralara kadar..1.500 kadar bişi gitti... ama içim rahattı..
kılzar bende kbb uzamnına oldum önce rapor çıktı raporda ameliyat estetik amaçlı değidlir yazıyodu ama doktorla ölze özel hastanelereki gibi evire çevire bu estetik olayını masya yatoırmadık dedimkiasıl deviasyon amaçlıydı dedimki doktor bey sadece eğrilik gitsin başka hiçbir işlem olmasın kaldırma gibi.öle bilgisyarda felanda görmedim 1,5 ay oldu hala asimetrik şişliklerim var öle fazla estetiklik iş olmadı ama yinede oldu bişiler.kemik düzeltildi bunun sonuçlarını görmeme çok var daha ssk karşılıyor doktordeviasyon olarak giriyo ameliyata oda sanırım kendi insiyatifi hastanede 3 doktordan ameliyatta estetik müdahaleyi yapanda sadece benım doktorumdu biraz doktora güven ve cesaret.
bazı durumlarda burun estetiğini sigorta karşılıyor galiba.birde doktorlar sağlık sorunu gibi gösterip estetik yapıyorlar diye duydum bilginiz var mı?devletten alıyorlar ve siz çok az ödüyorsunuz.
sanırım 12 canım.. tam hatırlamıyorum ama..kesinlikle öle canım iyisini yapmışsın:) kaç gün kaldınki o kadar gitti cnm
ben de olmak istiyorum.araştırma içindeyim kızlar...
bazı durumlarda burun estetiğini sigorta karşılıyor galiba.birde doktorlar sağlık sorunu gibi gösterip estetik yapıyorlar diye duydum bilginiz var mı?devletten alıyorlar ve siz çok az ödüyorsunuz.
arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?