• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigorta icin yeni kanun

• Konu Sahibi Konu Sahibi ojos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ojos

Ziyaretçi
Annem babasının sıgortasından yararlanıyordu yenı kanun dolayısıyla bu hakkı elınden gıtmıs mı oluyor yokssa hala yararlanabılır mı

Konu içeriği nedeni ile açtığınız konu " Hukuk bölümüne " taşınıyor. Editör arkadaşımın da bilgisine

Annem babasının sıgortasından yararlanıyordu yenı kanun dolayısıyla bu hakkı elınden gıtmıs mı oluyor yokssa hala yararlanabılır mı

Canım annen yararlanmaya devam ediyor, çalışmadığı veya sigortalı gösterilmediği sürece:1hug:

Kendisi herhangi biryerde sigortalı yada bağkurlu olarak çalışmıyorsa, yada eşinin bağkur yada sigortasından yararlanmıyorsa babasının sigortasından yararlanmaya devam edebilir.

Kendisi herhangi biryerde sigortalı yada bağkurlu olarak çalışmıyorsa, yada eşinin bağkur yada sigortasından yararlanmıyorsa babasının sigortasından yararlanmaya devam edebilir.

benim bildiğim yeni çıkan kanunlar kazanılmış hakları etkilemiyordu ama bilen arkadaşlardan rica ediyorum bu böyle mi değil mi?

babası dolayısıyla hastanelerde tedavi gorebılıyordu ben bu haktan bahsedıyorum emeklı maasından degil yanlıs anlatmamsmdır umarım

Back
X