sigortacı arkadaşlar

bodrum salatasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
707
538
103
36
Merhaba
evimizi sigortalatmak istiyorum,
1 - ev benim değil babamın üstüne
2 - geçen yıl tadilat yaparken yukarıdan eve su girdi
(balkonlar ve bir odanın balkona yakın tavanından brde diğer balkona bitişik mutfak tavanından)
bunun için gider borusu problemini kapsam dışı yaparlar mı? hani sağlık da sigortadan önceki hastalıklar kapsam dışı ya bunda öyle birşey var mı?
3 - ev 16 yaşında
4 - gider borusu sonrası boya yaptırmadık, tavanı sildik evin içini ama balkonlar silinse de çirkin görünüyor biraz (içerisini silince akan yerlerdeki siyahlıklar gitti)

etrafımızda hiç sigorta yaptıran yok
nasıl yol izlemeliyim ?

Sigorta yaptırırken gelip eve bakmıyorlar ki. Yaklaşık rayiç üzerinden bir fiyat belirliyorlar yapıp geçiyorlar.
Görüşün birkaç firmayla, şartlarını, neyi karşıladıklarını öğrenin. Birini seçip yaptırın.

Sigortanızı yaptırdıktan sonra hasar ihbarı yaptığınızda şirket evinize bir eksper yollar ve büyük ihtimalle o hasarın yeni olmadığı sigorta öncesinde olduğu anlaşılır. Bu yüzden bence hiç bu yollara başvurmayın derim ben.😊

Kısa bir sigorta geçmişim var. siz evi sigortalattırırsınız, sonra o hasarı bildirdiğinizde eksper gelir ve o eksperler işinin piridir o hasarın tahminen ne zmaan olduğunu pat diye soyler ve sigorta hasarı karşılamaz. bu hasar için sigortalattırıyorsanız biraz boşuna çaba olur ama evinizi sigortalattırmanız tabiki sizin için faydalı olur.

ayrıca evi siz sigorta ettirirsiniz mal sahibi babanız görünür orda sıkıntı olmaz

Back
X