- 18 Ocak 2011
- 324
- 62
- 98
- Konu Sahibi 35mavi_siyah35
-
Şikayet edeceğim de nasıl ispat edeceğim bunuYaparız diye geçiştirilecek gün ve gün yani en iyisi hakkınızı arayın sigortasız çalıştığınıza dair şikayet etmeden de ayrılmayın ordan...
Derhal SGK denetimci yolluyor,Şikayet edeceğim de nasıl ispat edeceğim bunu
Bu şikayeti ben mi etmem gerekiyo dışardan biri miDerhal SGK denetimci yolluyor,
Orda bulunan insanlara seni soracaklar zaten
Hatta sana bile seni
Hassaslar bu konuda
Seni önce tek başına dinliyorlar, sonra müdür odasında müdürle beraberken
Sen edersen gizli kalmasını istersinBu şikayeti ben mi etmem gerekiyo dışardan biri mi
Ismimi gizli tutacağım ama benim hakkımı kim verecek?Sen edersen gizli kalmasını istersin
Adın geçmez ama
Şikayetin durumundan haberdar olamazsın
Fakat şikayet her türlü hassasiyetle değerlendirilecek
Senin hiç bir hak, zarar kaybın olmayacak
Yine de ismini gizli tut dilersen.
Onlar cezadan sıyrılamaz
Kurumdan tahsil edilen ceza parası diyeceğimIsmimi gizli tutacağım ama benim hakkımı kim verecek?
Evet haklısın offf offf keyfi sefa sürsün onlar ancak inşallah bi gün o ayakları kayar Allahn cezalarıKurumdan tahsil edilen ceza parası diyeceğim
Ya ben sadede şikayeti biliyorum
Sonrasını aç kalıp avukata verdim, o koşturuyor
Farklıydı durum ama
Mağdursun tazminat hakkın var
Bunu koşturmayacak avukat yok
Evet haklısın offf offf keyfi sefa sürsün onlar ancak inşallah bi gün o ayakları kadar Allahn cezalarıKurumdan tahsil edilen ceza parası diyeceğim
Farklıydı durum ama
Evet haklısın offf offf keyfi sefa sürsün onlar ancak inşallah bi gün o ayakları kadar Allahn cezalarıKurumdan tahsil edilen ceza parası diyeceğim
Farklıydı durum ama
Evet çok haklisiniz da bazıları ispat gerekiyo diyolar tek bi şikayet yetiyo mu gerçektenBulunduğunuz ildeki çalışma bakanlığının il müdürlüğüne şikayette bulunun. Denetlemeye gidiyorlar sizin işe giriş bildirgenizi isteyecekler olmadigi icin işveren ibraz edemeyecek zaten onlar olup olmadigini sistemden görüyolar. Sgk ile ilgili cezalarda çok ağır ve hem o cezayı ödeyecekler hemde size geriye dönük sigorta yapmak zorunda kalacaklar tabi o da cezalı olacak.
Sikayeti mutlaka dikkate alip denetci gonderiyorlar. Sigortasiz işçi çalıştırmanın affı yok. Cezaları da çok fazla mutlaka şikayette bulunun. Onlar sistemden sigortanizin başlatilip başlatilmadigini görüyorlar zaten ayrica ispat edilecek bir durum yok.Evet çok haklisiniz da bazıları ispat gerekiyo diyolar tek bi şikayet yetiyo mu gerçekten
yatsa bıl eertesı ay gozukur sıstemde zaten belkıde yatıyor su an ama sısteme dusmemıs olabılır bıraz daha bekleyın bence baktınız kı eylulde de baslatılan bır sıgorta yok o zaman sıkayet edın derım sıze.Merhaba kk hanımları.Ben yaklaşık bir aya yakın bi eğitim kurumunda öğretmenlik yapıyorum.Ve kurucuyla konuştuğumuzda sözleşme+sigorta konusunu açtığımda yaparız ederiz diye avutuyor.Bende en son sordum ne zaman yapılacak sigortam anlaşmam diye eylülde yaparız dedi.Bende eylülde kadar geçen sürem boşamı gidecek dediğimde sürekli geçiştirme ve yaparız ederiz niye boşa gitsin gibi laflar.Artık bunaldm birilerinin üzerinden geçinmelerine.Hak iddia nasıl edebilirim?Işten çıkmak istiyorum diyeceğm çünkü çok ihtiyacı var bana biliyorum.Neyi kullanacağımı şaşırdım.Yardım edin KızLAR ne yapabilirm?Şikayet etsem nasıl ispatlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?