Sigortam yatmıyor!

Yok adamın dediğine göre eylül gibi başlatacak benim iki ayım boşa gidecek adam yatırsa sgk giriş için evrakları ister ya benim kimliğimi bile istemedi düşün artık

Alo 170 i arayıp şikayet edebilirsiniz. Henüz iki aylık çalışan olduğunuz için işten ayrılmanız durumunda ihbar ya da kıdem tazminatı hakkınız olmayacak. İki aylık sigortasız çalıştırıldığınız dönem için dava açmanız haline bahsettiğiniz kayıt evrakları delil olacaktır. Ayrıca Mahkeme mutlaka tanık dinleyecektir. Sevgiler..

Sozlesme falan yapildimi?Alo 170 i arayin onlar size gerekli bilgilendirmeyi yapacaklardir.Kurumunuz icin daha oncede yapilmis bildirim veya danisma varsa hic affetmezler
Ogretmenmisiniz idari calisanmisiniz kurumda goreviniz nedir

affı yok bu işlerin
bir arkadaş da yazmış Alo 170 i arayın diye
bence kanıt ispat istemez hemen denetçi yollarlar

Sozlesme falan yapildimi?Alo 170 i arayin onlar size gerekli bilgilendirmeyi yapacaklardir.Kurumunuz icin daha oncede yapilmis bildirim veya danisma varsa hic affetmezler
Ogretmenmisiniz idari calisanmisiniz kurumda goreviniz nedir
Sözleşmeyi ısrar ediyorum daha yapılmıyor artık düşüncem yapmıtosanız çıkacağm diyeceğm

Sözleşmeyi ısrar ediyorum daha yapılmıyor artık düşüncem yapmıtosanız çıkacağm diyeceğm
Yahu niye cikiyorsun sen cikican baska birinin sgk si yatmayacak bunca isveren enayimi aptalmi adamlar kapidan girince baslatiyor sirtlarinda milyarlarca sgk yuku boyle yerleri sikayet edin ciksanizda yatsin 2 ayiniz kendide guzel bir ceza odesin ben birde illa isim verilmesede boyle kurumlarin ustu kapali ilk birkac harf falan desifre edilmesi taraftariyim
Yuzlerce yeni mezun cocuk magdur oluyor belki birinin vaktini kurtarirsiniz

Tamam haklisiniz bu durumda ama şu an bana çok ihtiyacçları var eminim bunu koz olarak kullanabilirim ama çıksam bile şikayet edeceğim

Tamam haklisiniz bu durumda ama şu an bana çok ihtiyacçları var eminim bunu koz olarak kullanabilirim ama çıksam bile şikayet edeceğim
Sen simdi sana ihtiyaci var diye blof yapip sigortani yaptirinca 2 ay bosa gitmemis mi olacak ?Sikintin zaten 2ayin bosa gitmesi degilmi konuyu oyle okudum ben
Adam yaparsa bu ay giris gosterecek e gecmis zaman ????

Bence siz sessiz sedasız Bimere şikayette bulunun. İnternet üzerinden şikayet yapqbilirsiniz ve isim de gizli kalabiliyor :) bimer yetkililerle bağlantıya geçiyor ve pat diye iş yerine baskın yapılıyor. Hiç korkmayın nasıl ispatlayacağım diye düşünmeyin. Yetkililer hallediyorlar :)

Sen simdi sana ihtiyaci var diye blof yapip sigortani yaptirinca 2 ay bosa gitmemis mi olacak ?Sikintin zaten 2ayin bosa gitmesi degilmi konuyu oyle okudum ben
Adam yaparsa bu ay giris gosterecek e gecmis zaman ????
Ben onun için de söyledim geçmiş zamanı istiyorum diye adam beni umursamadı ama evet sizin dediğiniz mantıklı çünkü geçmiş zamanı zaten alamayacağım en iyisi çıkmadan şikayet etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…