Doğuma Hazırlık Siirt merkeze tayinimiz çıktı doğum dr önerisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

siluet1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
455
518
33
merhaba arkadaşlar.istanbuldan siirte tayinimiz çıktı.elim gitti dün.lojman ne zaman çıkar bilen varmı? birde merkezde hangi hastane hangi kadın doğum dr önerirsiniz.24+1 hamileyim.

merhaba eşim polis
Siirtte hoşgeldiniz 😍 2 özel bir devlet hastanesi var . Ben özel hastanede doğum yaptım 6 ay önce . Benim doktorum şuan burada değil taşındı . Ama o hastanenin sahibi abdullah sarı kadın doğum uzmanı . İzmirde de hastanesi var . İbni sina Hastanesi Abdullah hoca beni bir kaç kez muayene etti . Eğer benim doktorum o zaman gitmiş olsaydı bende Abdullah hocayla doğum yapacaktım

Lojman hakkında bilgim yok ne yazıkki benim eşim asker . Ama eğer lojman dışında oturmak isterseniz kooperatif mahallesini tavsiye ederim asker polis memur hep burada

Merhaba biz siirtteyiz asker misiniz
Siirtte hoşgeldiniz 😍 2 özel bir devlet hastanesi var . Ben özel hastanede doğum yaptım 6 ay önce . Benim doktorum şuan burada değil taşındı . Ama o hastanenin sahibi abdullah sarı kadın doğum uzmanı . İzmirde de hastanesi var . İbni sina Hastanesi Abdullah hoca beni bir kaç kez muayene etti . Eğer benim doktorum o zaman gitmiş olsaydı bende Abdullah hocayla doğum yapacaktım
çok teşekkür ederim eşim gitti ben lojman çıkınca gideceğim.bu dr ve hastane fiyatları nedir ? bu arada allah yavrunuzu size bağışlasın🙏

hastanenin adı hayat hastanesi mi ?

çok teşekkür ederim eşim gitti ben lojman çıkınca gideceğim.bu dr ve hastane fiyatları nedir ? bu arada allah yavrunuzu size bağışlasın🙏
Abdullah’ın muayenesi 50 TL ucuz zaten . Ben normal doğumu 1000 TL ye yaptım

Back
X