• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞIK ABİYELER BURADA...9. SAYFADAN İTİBAREN...

güncel kızlar..hadi bakalım düğün sezonu açılıyor...

likralı parlak saks mavisi ..yaka detaylı sıfır..40/42 beden..
ıphone 7557.webp
ıphone 7558.webp
......
ıphone 7556.webp

haydi hanımlar..düğün sezonu açıldıııı...çok çok uygun fiyatlar...

haydi kızlar düğün sezonu açıldıııı...
ıphone 7717.webp
ıphone 7718.webp
ıphone 7720.webp
ıphone 7719.webp

haydi kızlar..uygun fiyatlara...aynı elbiselerinizi 2 kere giymeyin..butiklere paralarınızı dökmeyin...düğün sezonu açıldı...

Eki Görüntüle 1420199 Eki Görüntüle 1420201 Eki Görüntüle 1420204 Eki Görüntüle 1420208 Eki Görüntüle 1420210 Eki Görüntüle 1420212 Eki Görüntüle 1420214
coral,MERCAN renk..müthiş abiyem..1 kere giydim...3 beden...kilo verdiğim için dolap beklesin istemiyorum...450tlye almıştık..çok çok uyguna vericem...helena tarzı balık kesim...eteği taftalı...tek omuz ...şık drapeli...ölçü isteyen veya ayrıntılı resim isteyene bilgi verilir...
slm canım.bu ürünü ve siyah elbise var.ikisini beğendim.benden başka almak istediğin yada aradığın ürünler varsa yazarsan iki elbiseyi almak isterim.

cnm mrb siyah satıldı malesef..mercan da 1 ay kadar ayrıltıldı..en son onun için 150ye anlaştık...başka beğendiklerin yok mu acaba?diğer konularımada bakabildin mi?

güncel kızlar düğün sezonu açıldı..ilk sayfadan itibaren göz gezdirin...

düğün sezonu indirmlerle açıldı...uygun fiyatlı ürünler...bakmadan geçmeyin kızlar....:KK9:

Back
X