sık araliklarla dogum yapan varmi ben bazen çok bunaliyorum?

sam20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
99
16
3
2evladim var allah bagislasin cümlemizinkini bazen kafayi yicek gibi oluyorum bunaliyorum benimle ayni durumda olan var mi ?

Geçecek. Çok mu küçükler. Mesela seni anlamaya başladıkları zaman is yaptır. Getir götür. Sonrasında daha rahat edersin. Sabır.

benım 1 tane bende bazen kafayı yıyecekmıs gıbı oluyorum ozellıkle evde yalnızsak yapışıyor. en korktugum sey araları yakın ıkı cocuk. allah sabır versin sakin kalmaya çalış. allah acılarını gostermesın. gececek bu gunler guzel anlarının tadını cıkar cunku su an o kdr tatılalrkı

Sevgileri olmasa dayamaz insan ztn biri 2bucuk diğeri 11 aylik biri diş çıkarıyor surekli ağlıyor gece uyumuyor diğeri de benimle ilgilen gezmeye götür ikisinede yetemiyorum kendime ztn hiç bakmıyorum. ..*ev işi yemek çamaşır derken tükendim kaynanam yakinda kaliyor ama bana hiç yardimi yok nerdeyse3ay olacak bizim eve ugramadi bile aileden biri misafirlige gelirse onlarla gelir çayını kahvesini içer gider ne ala memleket;) afiyet olsun baybay

Canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde iki tane oğlum var aralarında 1,5 yaş bile yok ama merak etme zamanla geçicek benimkilerde hala küçük ama yinede iyi yani belkide ben zamanla alıştım bilmiyorum bazen çok yoruluyosun bunaliyosun kendine bile ayıracak oturuma bile zamanin kalmıyor onlar yatana kadar ama emin ol zamanla taşlar yerine oturuyor suan sana inanılmaz gelebilir ama merak etme duzelicek

Inşallah düzelecek ama inanin su an kulak hizamda bölgesel saç dökülmesi var morelim bozuluyor bide spiral taktirdim bi kazaya ugramayim bakamam diye kanamam çok ondada şansım yürümedi:(

Back
X