Valla ben olsam beni bu kadar sık boğaz eden biriyle yapamazdim. Eşimle ben de farklı sehirlerdeydik gerçi hala farklı sehirlerdeyiz. Nedir şu sürekli karsisinfakinden ilgi bekleme durumu anlamıyorum. Ne ölçüde ilgi veriyorsanız o ölçüde bekleyin. Sürekli erkek arayacak soracak mesaj atacak değil. Ha keza iş var güç var üstelik yoğun olduğunu da biliyosunuz. Yapmayın böyle şeyler eğer düzgün karakterli biriyse ve sonucu ayrılık olursa siz de pişman olursunuz.Arkadaşlar 1 aydır biriyle görüşüyorum öncesinde tanıdığım biriydi. 1 aydır sevgili olduk uzak mesafedeyiz hiç görüşmedik bir ayda. İşi yoğun. Ben buraya ilgisizliğiyle ilgili konu açmıştım. İlgisizlikte mesai saatleri içerisinde yoğun çalıştığı günler oluyor boşken haftasonları ilgisini hissettiriyor. Ama sürekli yoğun tempoda olduğu için sıkıntı yaşıyordum. Sizde bana ayrıl dediniz. Ne kadar yoğun olursa olsun ilgilenmesi gerekiyor dediniz ben de aynı düşüncedeyim. Geçen hafta onunla ciddi bir şekilde konuştum ayrılıcam diye korktu ve bir haftadır gerçekten gün içerisinde mesaj atıyor arıyor ara ara. Bende biraz abartıyorum galiba o an neredeysen haberim olsun diyorum. O da sürekli haber vermenin sıkıcı olacağını düşünüyormuş. Neyse dün iş çıkışı eve giderken konuşurken telefonunun şarjı az kapanabilir dedi ve sonra telefon kapandı. Eve gidince ne aradı ne yazdı ben de haliyle sinirlendim ama tepki vermedim. Gece 5 te mesaj atmış telefonu şarja takıp yattım uyuyakaldım uyanırım sandım diye. Sabah cevap yazmadım. Aradı özür diliyor bu bi kaç kez daha olmuştu yoğun olduğu dönem yine özür dilemişti. Gerçekten günlerdir de uykusuzdu. Sizce hak vermeli miyim? Siz olsanız devamında nasıl bir yol izlerdiniz?