• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sık sık özür dilemek durumunda kalan biri?

İşim var bahane bana göre. İsteyen 5 dk olsun arar ki aramış siz zorlayınca. Bu kadar daraltmak yerine siz merak ettirin. Biz de uzak mesafe yürüttük karşı tarafı süründürürdüm. Neredeyim, kimleyim o merak ederdi habire sorardı. Sürekli evde telefon başında asosyal imaj verirseniz merak etmez.

Aynen bende katılıyorum istese arıyor aradığında da zor konuşuyor çevresinde biri varken rahat konuşamıyor onu farkettim. Haklısınız nasıl süründürdünüz bana anlatsanız🙈 benim şu an boş bir dönemim bi de ondan oldu sanırım çok sosyal bir hayatımda yok :/

Aynen bende katılıyorum istese arıyor aradığında da zor konuşuyor çevresinde biri varken rahat konuşamıyor onu farkettim. Haklısınız nasıl süründürdünüz bana anlatsanız🙈 benim şu an boş bir dönemim bi de ondan oldu sanırım çok sosyal bir hayatımda yok :/

Hayatında biri olmadığına emin misiniz? İş yerinden filan biri olabilir mi acaba? Ondan mı rahat konuşamıyor diye düşündüm ve ilgisi zayıf. Merak ettirmenin yolu da aradığında hemen açmamak veya 10 dk, yarım saat sonra dönmek. Arkadaşlarlaydım, arkadaşım geldi, akşam dışarı çıkacağım, doğum gününe katılacağım gibi kişide soru işareti bırakan cümleler kurmak. İşim var demek ama ne olduğunu tam ifade etmemek. Adam arasın diyorsanız habire evde pinekliyor, işsiz çizgisinden çıkmanız gerektiğini düşünüyorum. Arada bir fotoğraf atın dışarıda onla konuşmadığınızda kendi peşinize düşsün nerede acaba, kim var yanında diye. Bunlar çok basit, klişedir ama düşürür. :)

Bosken bile yogunmus gibi bir izlenim verin. Yaptiginiz sey "benim icin bu hayatta sadece SEN SEN SEN varsin" demek degil gozune sokmaktir. Bu da en cok seven insana bile hos gelmez. Kafanizi baska seylerle dagitin sevgilisiniz diye tum hayatinizi birbirinize ipoteklemediniz. Bak senden baska da bir hayatim var'i gosterirseniz daha cok saygi kazanirsiniz emin olun. Ayni ozel alani ona da saglamalisiniz. Hissettiginiz seyi anliyorum su an hic yoktan tartisma cikariyosunuz ama aranizda gercek bi sorun bi kavga yasandiginda bunu yine en agir siz yasayacaksiniz kafanizda buyutup duracaksiniz. Bunu kendinize yapmayin.

Hayatında biri olmadığına emin misiniz? İş yerinden filan biri olabilir mi acaba? Ondan mı rahat konuşamıyor diye düşündüm ve ilgisi zayıf. Merak ettirmenin yolu da aradığında hemen açmamak veya 10 dk, yarım saat sonra dönmek. Arkadaşlarlaydım, arkadaşım geldi, akşam dışarı çıkacağım, doğum gününe katılacağım gibi kişide soru işareti bırakan cümleler kurmak. İşim var demek ama ne olduğunu tam ifade etmemek. Adam arasın diyorsanız habire evde pinekliyor, işsiz çizgisinden çıkmanız gerektiğini düşünüyorum. Arada bir fotoğraf atın dışarıda onla konuşmadığınızda kendi peşinize düşsün nerede acaba, kim var yanında diye. Bunlar çok basit, klişedir ama düşürür. :)

Hayatında başka biri olduğunu sanmıyorum. İş yerinde tek başına kalamıyor toplu bir ortam kendine ait özel odası yok o yüzden belki diye düşündüm aradığında birileri oluyor yanında. İş yerindekilere de hep bahsettim senden diye anlatıyor. Normalde meslektaşız ama ben şu an rahat boş dönemimdeyim. Haklısınız ben elimde telefon bekliyordum resmen. Normalde aktifim aslında ama bu dönemde arkadaşlarla da aktif olamıyoruz eskisi kadar. Deniycem dediklerinizi kesinlikle. Bana göre de ilgisi zayıf. Belki bende çalışmaya başlayınca fikrim değişecek gibi geliyor. O şu an en yoğun dönemde. Ben de o kadar yoğun olsam belki bu kadar ilgisiz gelmeyecek

Bosken bile yogunmus gibi bir izlenim verin. Yaptiginiz sey "benim icin bu hayatta sadece SEN SEN SEN varsin" demek degil gozune sokmaktir. Bu da en cok seven insana bile hos gelmez. Kafanizi baska seylerle dagitin sevgilisiniz diye tum hayatinizi birbirinize ipoteklemediniz. Bak senden baska da bir hayatim var'i gosterirseniz daha cok saygi kazanirsiniz emin olun. Ayni ozel alani ona da saglamalisiniz. Hissettiginiz seyi anliyorum su an hic yoktan tartisma cikariyosunuz ama aranizda gercek bi sorun bi kavga yasandiginda bunu yine en agir siz yasayacaksiniz kafanizda buyutup duracaksiniz. Bunu kendinize yapmayin.

Haklısınız çok abartmışım farketmeden :( hayatımın merkezine onu koymuşum bakmayın aslında önümde bi sınav var çalışmam gereken. Dediğiniz gibi başka şeylere vericem kendimi ona da hissettiricem bunu

Hayatında başka biri olduğunu sanmıyorum. İş yerinde tek başına kalamıyor toplu bir ortam kendine ait özel odası yok o yüzden belki diye düşündüm aradığında birileri oluyor yanında. İş yerindekilere de hep bahsettim senden diye anlatıyor. Normalde meslektaşız ama ben şu an rahat boş dönemimdeyim. Haklısınız ben elimde telefon bekliyordum resmen. Normalde aktifim aslında ama bu dönemde arkadaşlarla da aktif olamıyoruz eskisi kadar. Deniycem dediklerinizi kesinlikle. Bana göre de ilgisi zayıf. Belki bende çalışmaya başlayınca fikrim değişecek gibi geliyor. O şu an en yoğun dönemde. Ben de o kadar yoğun olsam belki bu kadar ilgisiz gelmeyecek

Olabilir ama yine de hissettirmeyin boş olduğunuzu. İşimle ilgili bir çalışma yapıyorum deyin evde olsanız da meşgul görünün. Aynı durumda ben de olsam ilgilenmezdim fazla. Hazırda bekleyen aşk olmaz :)

Ablacim bence fena abartmissiniz

Adamin hali yokmus uyumus telefon sarjiniz da uyaninca yapmis iste

Bu kadar darlamayin bence

Olabilir ama yine de hissettirmeyin boş olduğunuzu. İşimle ilgili bir çalışma yapıyorum deyin evde olsanız da meşgul görünün. Aynı durumda ben de olsam ilgilenmezdim fazla. Hazırda bekleyen aşk olmaz :)

Çok doğru kesinlikle erkekler hep kovalayacak anladım bunu. Fazla göstermemek lazım bazı şeyleri. Mesela dün görüntülü aramak istedi ki bende bekliyordum kaç gündür konuşmadık . Dışardaydı eve geç geldi. Arayayım dedi normalde kabul ederdim hemen yok geç oldu uyuyalım dedim. Nolur 5 dk diyor. Böyle yapınca gerçekten daha değerli olunuyor demekki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1 aydır biriyle görüşüyorum öncesinde tanıdığım biriydi. 1 aydır sevgili olduk uzak mesafedeyiz hiç görüşmedik bir ayda. İşi yoğun. Ben buraya ilgisizliğiyle ilgili konu açmıştım. İlgisizlikte mesai saatleri içerisinde yoğun çalıştığı günler oluyor boşken haftasonları ilgisini hissettiriyor. Ama sürekli yoğun tempoda olduğu için sıkıntı yaşıyordum. Sizde bana ayrıl dediniz. Ne kadar yoğun olursa olsun ilgilenmesi gerekiyor dediniz ben de aynı düşüncedeyim. Geçen hafta onunla ciddi bir şekilde konuştum ayrılıcam diye korktu ve bir haftadır gerçekten gün içerisinde mesaj atıyor arıyor ara ara. Bende biraz abartıyorum galiba o an neredeysen haberim olsun diyorum. O da sürekli haber vermenin sıkıcı olacağını düşünüyormuş. Neyse dün iş çıkışı eve giderken konuşurken telefonunun şarjı az kapanabilir dedi ve sonra telefon kapandı. Eve gidince ne aradı ne yazdı ben de haliyle sinirlendim ama tepki vermedim. Gece 5 te mesaj atmış telefonu şarja takıp yattım uyuyakaldım uyanırım sandım diye. Sabah cevap yazmadım. Aradı özür diliyor bu bi kaç kez daha olmuştu yoğun olduğu dönem yine özür dilemişti. Gerçekten günlerdir de uykusuzdu. Sizce hak vermeli miyim? Siz olsanız devamında nasıl bir yol izlerdiniz?
Ben olsam hiç takmam. Bi salın şu adamı ya çok boğmuşsunuz. Bir süre sonra sizden bıkacak bence

Ben olsam hiç takmam. Bi salın şu adamı ya çok boğmuşsunuz. Bir süre sonra sizden bıkacak bence

Haklısınız saldım zaten yazmadıkça yazmayacağım trip yok laf sokmak yok kendi işime bakacağım:) hayır 1 ay önce hayatımda olmayan insanı nasıl hayatımın merkezi yapıyorum o da ayrı bi konu 😤

O kadar abartılı değil isteğim aslında hani gün içerisinde biraz haberdar olmak istiyorum çok bişey değil :KK43:
Malesef biraz da uzak mesafe ilişkisi sorunsalı ben de eski eşimle sevgiliyken bu tarz sorunlar çok yaşıyordum,arada mesafe olduğundan, siiznki açıklama yapmış,şimdilik bi sorun görünmüyor.

Benimki de öyleydi. Çok yoğun çalışıyorum inan mesaj atmaya dahi vaktim yok falan filan demişti. Baya darladım adamı. İnanmıyordum yoğun olduğuna. İstese mesaj atar gibime geliyordu. O da en sonunda dayanamadı çalıştığı yerin kameralarını canlı olarak izleyebileceğim bir uygulama verdi. Sonuç ; eşim haklı çıktı. Gerçekten de çok yoğun çalışıyormuş. Bu arada işyerin de ne yaptığını falan da görebiliyorum. 😁

Benimki de öyleydi. Çok yoğun çalışıyorum inan mesaj atmaya dahi vaktim yok falan filan demişti. Baya darladım adamı. İnanmıyordum yoğun olduğuna. İstese mesaj atar gibime geliyordu. O da en sonunda dayanamadı çalıştığı yerin kameralarını canlı olarak izleyebileceğim bir uygulama verdi. Sonuç ; eşim haklı çıktı. Gerçekten de çok yoğun çalışıyormuş. Bu arada işyerin de ne yaptığını falan da görebiliyorum. 😁

yoğun çalıştığına inanıyorum bazen görüntülü konuşurken o kadar yorgun oluyor ki acıyorum hatta. ama işte ilgi de bekliyorum ne yapayım. eşiniz çok iyi yapmış bu arada çok hoşuma gitti :)

yapmayın ya o kadar mı fena :KK70: çok güldürdünüz beni
Bence fena ya😄 her ilişkinin dinamiği farklıdır tabi ama yazdın yazmadin hesaplarına girip küsünce ilişki çok gergin bir hal oluyor. sonucta amaç beraber mutlu olmaksa bunları yapmamak daha iyi bence.

Gerçekten 37 yaşında mısınız? :KK57:
Flört döneminde hiç görüşmeden sevgili olmuşsunuz ve 1 aylık adama sevgilisi değil sahibiymişsiniz gibi davranıyorsunuz. "Neredeysen haberim olsun" demek, uyuyakaldı diye trip atıp cevap yazmamak...
Daha da ilginci adam bu muameleye ses çıkarmıyor.
Sizin şu yaptığınızı 5 senelik sevgilim yapsa "senin derdin ne? seninle mi uğraşacağım" derim. 1 aydır görüştüğüm biri yapsa bir daha ulaşamaz bile.
Bu kadar boğmayın adamı.

Back
X