Şikayet Dava süreci

bilişim sucları ınceleyecek ısterse format atsın hıc onemlı degıl eskıye donuk o resımler baskasına gonderılmıs mı dedıgınız gıbı santaj yapılmıs mı hepsıne bakılacak resımlere vıdeolara da bakacaklar ve hepsı dava dosyasına eklenecek ve daha oncekı actıgınız konuda da demıstım bu kısının kesın oncesınde de bu tarz sucu vardır genelde oyle cıkıyor buda eklenecek . hemen olur zaten haftasonuna kadar ulasır en gec dedım ya :) sabredın sakinlıgınızı koruyun sızden cıktı artık sızın hakkınızı savunacak ınsanlar
Birde detaylı ifademe söylemeyi unuttugum bazı detaylar oldu ama verdıgım çıktılarda mevcuttu hepsi
Yazmadım diye bişey olur mu acaba

Tamam sağolun sürekli yazdıgını görmek benı delirtiyor ondan sabredemıyorum
Bir de hala utanmadan ahlaksız tekliflere devam edıyor 😧
Birde detaylı ifademe söylemeyi unuttugum bazı detaylar oldu ama verdıgım çıktılarda mevcuttu hepsi
Yazmadım diye bişey olur mu acaba
avukatla gorusun savcıyla gorussun bu ısın ıcınde olan ınsanlar bunun yolunu bılır ekleme yapsın ve dedıgım gıbı koruma kararı cıkartın ahlaksız teklıfler psıkolojımı bozdu ıletısım cıhazlarından da ulasmasının engellenmesını ıstıyorum yasamıma devam etmekte zorlanıyorum dersınız

ellerındekı cıktıda eksıksız bılmelerı gereken hersey var mı yoksa onları da ekletın

avukatla gorusun savcıyla gorussun bu ısın ıcınde olan ınsanlar bunun yolunu bılır ekleme yapsın ve dedıgım gıbı koruma kararı cıkartın ahlaksız teklıfler psıkolojımı bozdu ıletısım cıhazlarından da ulasmasının engellenmesını ıstıyorum yasamıma devam etmekte zorlanıyorum dersınız

ellerındekı cıktıda eksıksız bılmelerı gereken hersey var mı yoksa onları da ekletın
Evet çıktılarda söylemeyi unuttugum herşey var
Bir avukatla görüşmeye çalışıcam o zaman dediğiniz gibi teşekkürler

İfademi yazan kız zaten yeterince uzun yazdık her detayı eklersek sayfalarca ifade olur . Bu kdarı yeterli zaten sizi bir daha ifade vermeye çağıracaklar dedi

ınceleme yapılacak gereklı sonuclar cıktıktan sonra mahkeme konusu devreye gırecek
ıfade alınınca tabıkı serbest once sucu kanıtlanmalı ıfadesı alınır ınceleme sonucu ortaya cıkanlara gore sızın sıkayetınız devreye alınır ondan sonra surec baslar her sıkayetde hemen ıcerı almazlar

sıkayet ettıgınız ıcın sonucu kesın alırsınız dava surecını de e devletden takıp edebılırsınız . sızı tebrık ederım kendınızı savundugunuz boyle serefsızlere karsı sessız kalmadıgınız ıcın keske herkes boyle olsa.
Peki bişey merak ediyorum bende aynı durumdayım şuanda elimdeki mesajları kanıt olarak ekledim ben tutanağa küfür ve tehdit içerikliydi Bi yaptırımı olur mu sizce ? zaten birçok olaya karışıp defalarca karakol görmüş birisi karşımdaki siciline vs bakılıyor mu nasıl sonuçlanır çok merak ediyorum

Peki bişey merak ediyorum bende aynı durumdayım şuanda elimdeki mesajları kanıt olarak ekledim ben tutanağa küfür ve tehdit içerikliydi Bi yaptırımı olur mu sizce ? zaten birçok olaya karışıp defalarca karakol görmüş birisi karşımdaki siciline vs bakılıyor mu nasıl sonuçlanır çok merak ediyorum
ılk ıs sıcıle bakmaları oluyor tabıkı yaptırımı var burası muz cumhurıyetı degıl kımse kımseye hakaret edıp tehtıt santaj da bulunamaz suc bunlar :)

ılk ıs sıcıle bakmaları oluyor tabıkı yaptırımı var burası muz cumhurıyetı degıl kımse kımseye hakaret edıp tehtıt santaj da bulunamaz suc bunlar :)
Karar çıkrtmak için tekrar savcılıga gitmek lazım dimi tüh ya 😕

Konu sahibi sanada kolaylıklar dilerim konuyu görünce hemen merakımı gidermek için arkadaşa yazdım benim meselem seninki gibi çetrefilli bi mesele değil ama yine de bazı durumlarda hakkımızı aramamız gerekiyor.Allah kolaylıklar versin inşallah sonuç senin için çok çok iyi olur o pislikte cezasını alır 😡

ben bosuna avukat tutun demıyorum sızınkısı basıt bır sıkayetcı olma durumu degıl ısın ıcınde dolandırıcı bır adam tarafından tehtıt edılmek ve santaj var para da kaptırmıssınız ve resımlerı yayma tehlıkesı var
sız avukatla anlasmak veya barodan talep etmek zorundasınız . kararınızın arkasında durdugunuzu bu ısı cıddıye aldıgınızı gorurler , avukatların ısı bu iciğini ciciğini bılıyorlar karsı tarafın ne savunmayla gelecegını bılerek hazırlayacak savunmanızı . bakın mesela sız eksık anlatmıssınız falan . koruma kararının genıslıgınden haberınız yok. ne zaman ne olacak bılgınız yok halbukı bunları sızın adınıza bırı yurutecek sız gıdıp sorsanız en yakın zamanda derler ama avukat gununu bılır

oyuzden gecıktırmeyın daha fazla

ben bosuna avukat tutun demıyorum sızınkısı basıt bır sıkayetcı olma durumu degıl ısın ıcınde dolandırıcı bır adam tarafından tehtıt edılmek ve santaj var para da kaptırmıssınız ve resımlerı yayma tehlıkesı var
sız avukatla anlasmak veya barodan talep etmek zorundasınız . kararınızın arkasında durdugunuzu bu ısı cıddıye aldıgınızı gorurler , avukatların ısı bu iciğini ciciğini bılıyorlar karsı tarafın ne savunmayla gelecegını bılerek hazırlayacak savunmanızı . bakın mesela sız eksık anlatmıssınız falan . koruma kararının genıslıgınden haberınız yok. ne zaman ne olacak bılgınız yok halbukı bunları sızın adınıza bırı yurutecek sız gıdıp sorsanız en yakın zamanda derler ama avukat gununu bılır

Tamam en kısa zamanda gidicem nir avukatla 😟 sağolun bilgilendırmeleriniz için

Ben savcılıga gidince iş baya kolaylaşır zannetmiştim .bide işin içinde bir çok suç olduğu için yönlendırırler filan zannettm

Ben savcılıga gidince iş baya kolaylaşır zannetmiştim .bide işin içinde bir çok suç olduğu için yönlendırırler filan zannettm

yok yahu adliyede savcı katip kimse kimseyi yönlendirmez. adamların başında yüzbşnlerce dosya var hele de istanbulda. benim müvekkilin takipsizlik kararı bu gün geldi siz düşünün 2016 şikayet tarihi. onlar da gitsin avukatıyla hallettsin diye düşünüyorlar

yok yahu adliyede savcı katip kimse kimseyi yönlendirmez. adamların başında yüzbşnlerce dosya var hele de istanbulda. benim müvekkilin takipsizlik kararı bu gün geldi siz düşünün 2016 şikayet tarihi. onlar da gitsin avukatıyla hallettsin diye düşünüyorlar
Ay hadi ya hızlı ilerlemek için avukat şart o zaman
Zaten ifadeyi alan kızda aynı şekilde çok yazdırmadı yolladı 😒

adamlar hangı bır dosyayla ugrassınlar :D alemsınız ulkede 80 kusur mılyon ınsan var turlu turlu davalar ne buyuk olaylar var
aslında ısınız kolay sız ılk kez hayatınızda boyle bırsey yasadıgınız ıcın stresden de heralde sıze zorlu gelıyor oturdugunuz yerden sonucu bekleyeceksınız yapacagınız bırsey yok kı :)

yazdıkları genel olarak özet . ayrıntıları sızı gorusmeye cagırdıklarında sorarlar zaten ıfadede ve kayıt altına alırlar.

maalesef öyle oluyor. biraz işler ite kaka yürüyor adliyede. biz bile işin hukuki boyutundan çok pratik olarak nasıl çözeriz nasıl hızlandırırız diye bakıyoruz

adamlar hangı bır dosyayla ugrassınlar :KK70: alemsınız ulkede 80 kusur mılyon ınsan var turlu turlu davalar ne buyuk olaylar var
aslında ısınız kolay sız ılk kez hayatınızda boyle bırsey yasadıgınız ıcın stresden de heralde sıze zorlu gelıyor oturdugunuz yerden sonucu bekleyeceksınız yapacagınız bırsey yok kı :)
Ay ne
bileyim bir an önce sonuçlansın istyorum 🙂 bide siz koruma kararı , avukat filan deyince panikledım

yazdıkları genel olarak özet . ayrıntıları sızı gorusmeye cagırdıklarında sorarlar zaten ıfadede ve kayıt altına alırlar.
Anladım hayırlısı bakalm beni neler beklıyor.
Birde savcıya numaramı değiştirsem süreç için sorun olurmu dedim hayır bi sorun olmaz dedi

Back
X